WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bianka* wrote:U mnie podobnie, bo tam je znajduje detektorem, ciekawe czy to ma jakieś znaczenie
Jest chyba nawet taka teoria, Ramziego jeśli się nie mylę
zobaczymy, czy to się sprawdzi
Bianka* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aLunia wrote:Ja też kupiłam majtki. Za stanikami się rozglądam właśnie bo z córka miałam tak kiepskie i już wtedy sobie zapowiedziałam, że następnym razem nie będę tak oszczędzać, a wybiorę dobre. Widziałam, że hm ma z elastycznym pasem. Muszę przymierzyć, może będą i na czas ciąży i na okres karmienia
Nie wiem czy takie kupowanie na zaś ma sens...i co przymierze te staniki lidlowe to coraz mniej mi sie podobają. Wcale biustu nie trzyma, odstaje
-
Mitaka witaj!
bardzo wiele przyszłaś.. wierzę, że tym razem wszystko będzie dobrze. Fajnie, że dołączyłaś bo jest tu niezła grupa kciukotrzymaczek
Rucola lubi tę wiadomość
-
Mitaka- witaj. Może to dla Was nowa szansa na drugie dziecko. Domyślam się jakie masz obawy. Ale nic dwa razy się nie zdarza
Teraz musi być wszystko dobrze. I tego Tobie życzę. Myśl pozytywnie.
Trzymam kciuki za prenatalne.Rucola lubi tę wiadomość
-
Kupiłam w Lidlu dwie pary legginsów S/M, niestety nie są przylegające, mimo to fajne, dobrze wykonane, gruby materiał, bluzkę w paski ciążową, dwa pakiety majtek (L), są wielgachne ale na rosnący brzuszek będą jak znalazł, rajstopy ciążowe no i body dla dzidziusia w zwierzątka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 11:11
Paulla89, CzterolistnaKoniczyna, Amy333, asese lubią tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:Co kupiłaś?
Jestem już po prenatalnych, wiec optymistycznie pozwoliłam sobie na małe szaleństwo i kupiłam komplet pościeli, śpiworek i kilka body, żeby już coś było na startVlinder, aLunia, Amy333, Marzena782, asese, sylvi, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Paulla89 wrote:Jestem już po prenatalnych, wiec optymistycznie pozwoliłam sobie na małe szaleństwo i kupiłam komplet pościeli, śpiworek i kilka body, żeby już coś było na start
szybkie jesteście z tymi zakupami:D ja to chyba poczekam jak będę wiedzieć jaka płećna razie to ogarniam pokój dla maluszka, na razie jesteśmy na etapie malowania ścian:D w ogóle wszędzie remont, w mieszkaniu i w bloku ma sa kra;)
-
mitaka wrote:Cześć dziewczyny, podczytuje Was od początku, bo fajnie się czyta jak to wszystko od początku wygląda
, ale nie miałam śmiałości dołączyć. Mam synka z września 2014 i z tamtymi dziewczynami przeniosłyśmy się na fb (grupa zamknięta), mam córeczkę aniołka, która zmarła w lipcuw wieku 10miesiecy (liczne wady genetyczne), teraz znów jestem w ciąży, termin na 23 września (tego dnia urodziła się też córka), los zadecydował o tej ciąży nie wiem czy na pocieszenie czy na dobicie, ale jest to totalne zaskoczenie. Boje sie prenatalnych,bo odtego się wszystko zaczęło, ale jestem dobrej myśli mimo wszystko. Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko.
Witaj w naszej grupie!
Myślę, że nie ma przypadkówGratulacje
Ja zaszłam mimo, że miałam nigdy nie mieć dzieci i też w czasie kiedy znowu zaczęłam ryczeć, że dałabym wszystko żeby zajść (byłam już w 4-5 tyg).
Życzę Ci dużo szczęścia i przesyłam ciepłe uściski -
Bianka* wrote:Dziewczyny, za niedługo pojawi się więcej zdjęć, najpierw USG, później brzuszki, maluszki
Jakoś niekoniecznie mam ochotę, aby się nimi dzielić na publicznym forum. Co Wy na to, aby w tym celu założyć tajną grupę na FB?
mysle ze duo dziewcyn by sie bardzoej otworzylo bo tak to wszystko wystawione na widok publiczny
Bianka*, lena86 lubią tę wiadomość
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualny
-
A co do zakupów tez planowalam jechac do lidla lecz pierw byla galeria. W ccc syn zobaczyl swiecace buty i tak prosil ze uleglam wiec nici z zakupow dla mnie w lidlu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 11:42
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Ja właśnie wróciłam z wizyty u lekarza na NFZ.
Dużo w życiu z lekarzami przeszłam, ale to co mnie dziś spotkało nie śniło się najlepszym!
Kolo aspołeczny, stary facet jak z Komuny przetransferowany. Pytanie- jak już mu się system uruchomił (po 3 minutach grobowej ciszy- zwykle nie mam problemu z ciszą, ale tak się na mnie krzywo patrzył, że nie wiedziałam, gdzie się schować) - po co ja tu przyszłam. Hę? Więc zgłaszam swoje zmartwienia: np ze str UM jak i to, że rano miałam trochę jak wody z pochwy, nie dużo, ale nie wiem czy się martwić. On na to- eee to już po wszystkim! Jak się jajko nawet trochę przebije to też po 2-3 tygodniach GNIJE (z miną jakby to było na miejscu)...
Badanie na fotelu z komentarzem- na pewno Panią brzuch dziś nie boli? I zero jakichś informacji. USG stare i też bez komentarza dopóki nie wymusiłam odpowiedzi czy tętno OK, ale już jakie to się nie dowiedziałam!
Najgorsze dopiero przyjdzie- miał tylko jedną rękawiczkę! Nigdy sie z tym nie spotkałam. Drugą gołą ręką dotykał mnie po bokach warg sromowych! bleee
Jestem przerażona, ale z drugiej strony- chociaż byłam pierwsza! Ale przy takiej higienie- czy ja czegoś nie złapię? Ile tam może być zarazków w tym gabinecie i inne.
Zaraz zwariuję, nie wiem co ze sobą zrobić!
Potrzebuję wsparcia i feedback Laski!
PS
czy ja stracę tę ciążę, czy te płyny są ok, czy mam sens kupić testy na płyn czy to normalne... 10000000 pytań i czarnych myśli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 11:49
-
Bizonka wrote:Ja właśnie wróciłam z wizyty u lekarza na NFZ.
Dużo w życiu z lekarzami przeszłam, ale to co mnie dziś spotkało nie śniło się najlepszym!
Kolo aspołeczny, stary facet jak z Komuny przetransferowany. Pytanie- jak już mu się system uruchomił (po 3 minutach grobowej ciszy- zwykle nie mam problemu z ciszą, ale tak się na mnie krzywo patrzył, że nie wiedziałam, gdzie się schować) - po co ja tu przyszłam. Hę? Więc zgłaszam swoje zmartwienia: np ze str UM jak i to, że rano miałam trochę jak wody z pochwy, nie dużo, ale nie wiem czy się martwić. On na to- eee to już po wszystkim! Jak się jajko nawet trochę przebije to też po 2-3 tygodniach GNIJE (z miną jakby to było na miejscu)...
Badanie na fotelu z komentarzem- na pewno Panią brzuch dziś nie boli? I zero jakichś informacji. USG stare i też bez komentarza dopóki nie wymusiłam odpowiedzi czy tętno OK, ale już jakie to się nie dowiedziałam!
Najgorsze dopiero przyjdzie- miał tylko jedną rękawiczkę! Nigdy sie z tym nie spotkałam. Drugą gołą ręką dotykał mnie po bokach warg sromowych! bleee
Jestem przerażona, ale z drugiej strony- chociaż byłam pierwsza! Ale przy takiej higienie- czy ja czegoś nie złapię? Ile tam może być zarazków w tym gabinecie i inne.
Zaraz zwariuję, nie wiem co ze sobą zrobić!
Potrzebuję wsparcia i feedback Laski!
PS
czy ja stracę tę ciążę, czy te płyny są ok, czy mam sens kupić testy na płyn czy to normalne... 10000000 pytań i czarnych myśli!
-
nick nieaktualny