WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ja lidla odpuszczam - jakoś nie jestem jeszcze gotowa na takie zakupy
może po wizycie jak wszystko będzie dobrze
Ale Wam życzę udanych łowów -
Marrgoo wrote:Cześć dziewczyny! Ja jutro wybieram sie na badania prenatalne i przyznam, że trochę się boję...tym bardziej, że w poniedziałek byłam podejrzeć dzidziusia na usg u innego ginekologa (do mojego mam daleko) i powiedział, że moje łożysko jest nisko i trochę się odkleja...
o której masz badania ? ściskam kciuki już od teraz :* musi być dobrze -
Hej dziewczęta
Właśnie wróciłam z lidla
Kupiłam jegginsy, wg mnie lepsze niż te z hm za 39zl, na pewno są grubsze
Kupiłam tez ta warstwowa bluzke, chciałam różowa, ale niestety zostały tylko szare, tez bardzo fajna
No i mi najbardziej zależało na rajstopach, bo dobra cena, a w sukienkach często chodzę, ale nie wiem czy będę z nich zadowolona, jakieś takie dziwne.
Zastanawiałam się jeszcze nad ta poduszką, widziałam jak pisalyscie, ze te z motherhood są najlepsze, ale nie widziałam jej na żywo. Nie wiem czy ta z lidla za 60zl będzie Ok czy lepiej dołożyć trochę, bo ta z motherhood jest teraz w smyku w promocji za 135zl
Miłego dnia wszystkim
linka220 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i za badania prenatalne.
Ja mam dziś u ginekologa wizytę z wszystkimi badaniami krwi .Av, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:ja lidla odpuszczam - jakoś nie jestem jeszcze gotowa na takie zakupy
może po wizycie jak wszystko będzie dobrze
Ale Wam życzę udanych łowów
ja teżjak dla mnie trochę za wcześnie na takie zakupy. Ale wy już możecie odetchnąć po prenatalnym
Super wieści z wczorajszych wizyt! Trzymam kciuki za dzisiejsze -
Hej, ja już po prenatalnych. Oddalam jeszcze krew. Wszystko jest dobrze, dziecko ma ponad 6 cm. Termin porodu mi sie przyspieszyl poki co na 02.09.
Edit: nie dziwie sie ze nie mam brzucha, dziecko jest bardzo nisko, doslownie nad spojeniem lonowymWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 09:55
natalinka, Bianka*, Vlinder, aLunia, Av, Deseo, Kadża, Antonina38, Marzena782, asese, Rucola, Herbata, matkapatka lubią tę wiadomość
Corka - 2018
Syn - 2021 -
Ja też byłam w Lidlu, wzięłam majtki i dwupak stanikow do karmienia, potem beda jak znalazł do szpitala. Te rozmiary jakies dziwne u nich, nie leżą tak jak sobie to wymarzylam, ale biust jeszcze urośnie, to może bedzie lepiej. Za taką cenę mogą być.
-
Mum2b wrote:Hej, ja już po prenatalnych. Oddalam jeszcze krew. Wszystko jest dobrze, dziecko ma ponad 6 cm. Termin porodu mi sie przyspieszyl poki co na 02.09.
Edit: nie dziwie sie ze nie mam brzucha, dziecko jest bardzo nisko, doslownie nad spojeniem lonowym
Super, że wszystko ok, a dzidziuś jeszcze się podniesie ku górzeMum2b lubi tę wiadomość
-
Mum2b wrote:Hej, ja już po prenatalnych. Oddalam jeszcze krew. Wszystko jest dobrze, dziecko ma ponad 6 cm. Termin porodu mi sie przyspieszyl poki co na 02.09.
Edit: nie dziwie sie ze nie mam brzucha, dziecko jest bardzo nisko, doslownie nad spojeniem lonowymMum2b, Rucola lubią tę wiadomość
-
Edit: nie dziwie sie ze nie mam brzucha, dziecko jest bardzo nisko, doslownie nad spojeniem lonowym
Marrgoo trzymam kciuki, za pozostałe wizytujące tezMum2b lubi tę wiadomość
-
DoveLove wrote:Ja też byłam w Lidlu, wzięłam majtki i dwupak stanikow do karmienia, potem beda jak znalazł do szpitala. Te rozmiary jakies dziwne u nich, nie leżą tak jak sobie to wymarzylam, ale biust jeszcze urośnie, to może bedzie lepiej. Za taką cenę mogą być.
Ja też kupiłam majtki. Za stanikami się rozglądam właśnie bo z córka miałam tak kiepskie i już wtedy sobie zapowiedziałam, że następnym razem nie będę tak oszczędzać, a wybiorę dobre. Widziałam, że hm ma z elastycznym pasem. Muszę przymierzyć, może będą i na czas ciąży i na okres karmienia -
Vlinder wrote:U mnie też jest dziecko nad spojeniem łonowym, mąż się śmieje, że może będzie córka, bo syn był dużo wyżej.
Jest chyba nawet taka teoria, Ramziego jeśli się nie mylę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 10:37
-
Cześć dziewczyny, podczytuje Was od początku, bo fajnie się czyta jak to wszystko od początku wygląda
, ale nie miałam śmiałości dołączyć. Mam synka z września 2014 i z tamtymi dziewczynami przeniosłyśmy się na fb (grupa zamknięta), mam córeczkę aniołka, która zmarła w lipcuw wieku 10miesiecy (liczne wady genetyczne), teraz znów jestem w ciąży, termin na 23 września (tego dnia urodziła się też córka), los zadecydował o tej ciąży nie wiem czy na pocieszenie czy na dobicie, ale jest to totalne zaskoczenie. Boje sie prenatalnych,bo odtego się wszystko zaczęło, ale jestem dobrej myśli mimo wszystko. Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 10:39
Av, monika_86, Antonina38, Marzena782, asese, Herbata, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mitaka wrote:Cześć dziewczyny, podczytuje Was od początku, bo fajnie się czyta jak to wszystko od początku wygląda
, ale nie miałam śmiałości dołączyć. Mam synka z września 2014 i z tamtymi dziewczynami przeniosłyśmy się na fb (grupa zamknięta), mam córeczkę aniołka, która zmarła w lipcuw wieku 10miesiecy (liczne wady genetyczne), teraz znów jestem w ciąży, termin na 23 września (tego dnia urodziła się też córka), los zadecydował o tej ciąży nie wiem czy na pocieszenie czy na dobicie, ale jest to totalne zaskoczenie. Boje sie prenatalnych,bo odtego się wszystko zaczęło, ale jestem dobrej myśli mimo wszystko. Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko.