WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bianka* wrote:To samo mówiłam w pierwszej ciąży
pomimo, że czułam się świetnie, nie miałam żadnych objawów
Ja właśnie ze względu na objawy, mdłości, słabość, nieprzespane noce i huśtawki nastrojów, do tego jakaś niekumata się zrobiłam... Jak nie ja -
Bizonka wrote:Dlatego ja juz przy pierwszych dłuższych mdłościach powiedziałam, że to moja pierwsza i ostatnia ciąża ;p
heheheh przypomniało mi się jak po pierwszym porodzie stwierdziłam że kobiety które mają więcej niż jedno dziecko to masochistki hihihihihih i proszę, obecnie jestem w 3 ciąży
tylko krowa nie zmienia poglądówfrezyjciada, KaZetka, Deseo, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siwulec wrote:heheheh przypomniało mi się jak po pierwszym porodzie stwierdziłam że kobiety które mają więcej niż jedno dziecko to masochistki hihihihihih i proszę, obecnie jestem w 3 ciąży
tylko krowa nie zmienia poglądów
dobre dobre -
frezyjciada wrote:Pojawi się dziecko to dopiero zobaczysz co to huśtawki nastrojów i nieprzespane noce
Żyję na razie w błogim zaprzeczeniupo każdym śnie przypominam sobie- o w ciąży ponoć jestem- i tak od nowa za każdym razem
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
nadrobię później zaległości chciałam tylko powiedzieć ze ja już po prenatalnym usg. Trwało ponad godzinkę bo dzidziuś pleckami odwrócony ale w końcu udało się wszystko ładnie pomierzyć i jest wszystko Ok. Jedynie co to serduszko 140 bije i pan doktor powiedział ze ciut poniżej normy ale ze nie mam się martwić bo może śpiące i ze to nie jest tragedia po prostu koło 20 tygodnia mieć to na uwadze. Ja za tydzień mam wizytę ta 1 wszą w Ir wiec zobacze co oni powiedzą bo się noe przyznał ze byłam już. A No i pan doktor nie mówi absolutnie tego na 100% ale wg niego nie ma nic między nogami czyli podejrzewa ze dziewczynka
Av, Siwulec, Bianka*, Mum2b, natalinka, paulka86, aLunia, CzterolistnaKoniczyna, Marzena782, JustynaG, 100krotka30, Paulla89, Herbata, matkapatka, Deseo, zuza88, Antonina38, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
sylvi wrote:Macie sprawdzony sposób na wzdęcia? Brzuch jak balon. Conajmniej 6 miesiąc:/
mi się poprawiło jak przerzuciłam się głównie na sałatę i generalnie warzywa, pierś z kurczaka plus dużo wody, zmieniłam też ilość posiłków - teraz jem mniejsze porcje co 2 - 3 godziny
Kadża super wieści - gratuluje zdrowej dziewczynki -
Ja po wizycie. Dzidzia ma 45 mm (kiepski sprzęt, więc może być różnie). Bardzo się ruszala, wiercila, machala raczkami. Lekarz powiedział, że rczej zdrowa, bo chore dziecko się tak nie zachowuje. Krwiak się wchlonal
Jest kilka miejsc, które jeszcze będą się goic, ale jest ok
Vlinder, Av, Siwulec, Bianka*, aLunia, paulka86, Justyna2212, Marzena782, lena86, 100krotka30, Paulla89, veritaserum, Rucola, Herbata, Ithildin, matkapatka, monika_86, Deseo, zuza88, Antonina38, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Kadża wrote:Witajcie
nadrobię później zaległości chciałam tylko powiedzieć ze ja już po prenatalnym usg. Trwało ponad godzinkę bo dzidziuś pleckami odwrócony ale w końcu udało się wszystko ładnie pomierzyć i jest wszystko Ok. Jedynie co to serduszko 140 bije i pan doktor powiedział ze ciut poniżej normy ale ze nie mam się martwić bo może śpiące i ze to nie jest tragedia po prostu koło 20 tygodnia mieć to na uwadze. Ja za tydzień mam wizytę ta 1 wszą w Ir wiec zobacze co oni powiedzą bo się noe przyznał ze byłam już. A No i pan doktor nie mówi absolutnie tego na 100% ale wg niego nie ma nic między nogami czyli podejrzewa ze dziewczynka
Kadża lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie tez wszytsko w porządku. Kręciło fikolki ze az lekarz byl w szoku. Niestety przez te wierciolki nie dalo sie zobaczyc kto tam.sie chowa
maz byl pierwszy raz na badaniu, az sie wzruszylam z jego zachowania, tak sie cieszyl. Calkiem inaczej jest zobaczyc to wszystko na monitorze i poczuć ze ktos w mnie zyje niz z tylko obejrzanego zdjecia jak mial do tej pory
u nas 12 tydz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 20:17
Siwulec, aLunia, Bianka*, Av, Kadża, Vlinder, natalinka, sylvi, Marzena782, Mum2b, lena86, 100krotka30, veritaserum, Rucola, matkapatka, Paulinaaa, Deseo, zuza88, Antonina38, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Natalinka i MK wspaniale sie czyta takie wieści
cieszę się razem z Wami
natalinka, MK.mk lubią tę wiadomość
-
Ciemnowlosa wrote:Wspaniale gratuluje udanych badan dziewczyny :* alez ja Wam zazdroszcze. Jeszcze 11 dni czekania
jak ja Cię rozumiem - ja jeszcze 12 dni, wizytuję 5.03 -
natalinka wrote:Ja po wizycie. Dzidzia ma 45 mm (kiepski sprzęt, więc może być różnie). Bardzo się ruszala, wiercila, machala raczkami. Lekarz powiedział, że rczej zdrowa, bo chore dziecko się tak nie zachowuje. Krwiak się wchlonal
Jest kilka miejsc, które jeszcze będą się goic, ale jest ok
Supernatalinka lubi tę wiadomość