WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem po dwóch cieciach i teraz trzecie. Pierwsze wspominam super wstałam po 6 godzinach i szybko doszłam do siebie. Natomiast drugie wspominam gorzej musiałam się zmusić do wstania. Było o wiele gorzej. Trzeciego bardzo się boję. Gdybym miała możliwość urodzić sn to bym się nie zastanawiała. Ale w moim przypadku to nie możliwe.
-
Ja swój poród bardzo niemile wspominam. A co najlepsze masaż szyjki przynosił ulgę ale nie chcieli to robić
. 12 godzin miałam skurcze co 2 minuty. Na początku mi nie wierzyli. Jak podłączyli do ktg dopiero zobaczyli. 7 godzin boli partych wstrzynywanych. Dopiero jak nowa zmiana przyszła to w 15 minut urodzilam. Przyszła "stara" ekipa i od razu poszło. Jak już mogłam przeć to było dla mnie wybawienie. Teraz z pewnością poproszę o znieczulenie
-
paulka86 wrote:Ja jestem po dwóch cieciach i teraz trzecie. Pierwsze wspominam super wstałam po 6 godzinach i szybko doszłam do siebie. Natomiast drugie wspominam gorzej musiałam się zmusić do wstania. Było o wiele gorzej. Trzeciego bardzo się boję. Gdybym miała możliwość urodzić sn to bym się nie zastanawiała. Ale w moim przypadku to nie możliwe.
A masz inne wskazania do cc niz stan po 2 cc ? -
]
Dostałam od męża coś takiego
Motherhood, Poduszka - kojec dla kobiet w ciąży, Beżowe gałązki
Kiedyś miałam zapalenie stawu biodrowego i lekarka powiedziała ze może to to, ale w sumie to chyba nie bo ja miałam to zapalenie po prawej stronie, a bol mam rożny. Po prawo, lewo a jak leżę na wznak to po srodku. Taki mój urok. Nie mam mdłości, za to bolą mnie plecy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 20:27
asese lubi tę wiadomość
Justyna
-
JustynaG - moje zatrudnienie jest trochę pokręcone
jestem zatrudniona u swojej mamy w firmie, ale pracuję mobilnie. Jeżdżę do dzieci i ich uczę w ich domach. Także póki siły i zdrowie będą to będę pracować jak najdłużej się da, bo kocham swoją pracę
Po prostu będę musiała zrezygnować z części dzieciaczków, które np.mieszkają daleko ode mnie i dojazd zajmuje mi za dużo czasu.
Rucola, 100krotka30 lubią tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Rusalka- już wyjaśniam
3 strona: trzeba wpisać tekst w okienko: Optional text above the ticker:
A co do porodu, to ja także miałam cc ze względów zdrowotnych, choć pewnie nie urodziłabym naturalnie mojej kruszynki :4290g.
Po dobie leżenia plackiem po znieczuleniu, wstałam-początki były ciężkie, szczególnie, śmianie się, kichanie... Ale jak dostałam już małą do siebie, to jakoś nie myślałam o własnym stanie i szybciej doszłam do siebie
Teraz też będę miała cc. <choć marzyło mi się spróbować sn- hehhe tak wiem, masochistka>
-
MiSia :) wrote:A masz inne wskazania do cc niz stan po 2 cc ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 20:51
-
Dzień Dobry
my już po Badaniu
Nasza mała kruszynka ! Jest taka piękna :* 7 Cm MIŁOŚCI !
Główka ma już ponad 2cm:)
Przezierność 0,10cm serduszko Bije jak Dzwona ze maluszek fikał to trudno było Utrafić ^^
Na 59% Chłopiec , lecz lekarz powiedział ze powie nam dopiero w 19 tygodniu
Jestesmy Tacy Szczęśliwi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d69bf49877c9.jpgpaulka86, Vlinder, Cukierkowa, Bianka*, Wesoła89, sylvi, Justyna2212, natalinka, Rucola, Herbata, promyczek 39, RusałkaPL, Siwulec, monika_86, Mum2b, GuBo, Natalia1984, CzterolistnaKoniczyna, Amy333, 100krotka30, nadulek, veritaserum, aLunia, DoveLove, Antonina38, Ithildin, mitaka, asese, MiSia :), Deseo, matkapatka, zuza88, Av, arya12 lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena782 wrote:Dzień Dobry
my już po Badaniu
Nasza mała kruszynka ! Jest taka piękna :* 7 Cm MIŁOŚCI !
Główka ma już ponad 2cm:)
Przezierność 0,10cm serduszko Bije jak Dzwona ze maluszek fikał to trudno było Utrafić ^^
Na 59% Chłopiec , lecz lekarz powiedział ze powie nam dopiero w 19 tygodniu
Jestesmy Tacy Szczęśliwi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d69bf49877c9.jpgzazdroszczę!
Marzena782 lubi tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Antonina niestety muszę Cię poprosić o wykreślenie z pierwszej strony
Przechodzę z powrotem na stronę testerek
Serduszko przestało bić Ok tydzień temu, Groszek urósł do 2,2cm...
dostałam czas dwa tyg na poronienie, jak się samo nie zacznie to dostałam skierowanie do szpitala na 9 marca
Uroczyście oświadczam że jestem ostatnią z tej grupy, która musi zostać skreślona z listy !
-
Siwulec wrote:Antonina niestety muszę Cię poprosić o wykreślenie z pierwszej strony
dostałam czas dwa tyg na poronienie, jak się samo nie zacznie to dostałam skierowanie do szpitala na 9 marca
Uroczyście oświadczam że jestem ostatnią z tej grupy, która musi zostać skreślona z listy !
\
Strasznie mi przykro! Trzymam kciuki za szybki powrót na forum.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Antonina niestety muszę Cię poprosić o wykreślenie z pierwszej strony
Uroczyście oświadczam że jestem ostatnią z tej grupy, która musi zostać skreślona z listy !Tak bardzo się cieszyłam, ze jesteś tutaj z nami. Mam nadzieję, że dasz radę przejść to wszystko i znajdziesz siły by znów spróbować...
Siwulec lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny
Ten pęcherzyk jednak zwiastował złe zakończenie jednak jak to ja szukając jakiś pozytywów to wole ze stało się to teraz a nie na późniejszym etapie, wtedy pewnie bolałoby znacznie bardziej...
Teraz muszę sobie jakoś pomoc by porobić samoistnie, może pójdę pobiegać czy coś, jutro się nad tym zastanowię
Będę do Was zaglądać i życzę Wam wszystkiego co najlepsze
Szanujcie swoje wahania nastroju, wykażcie się wzajemna empatia i twórzcie tu fajna i zgrana ekipę :* :* :*