WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulec tak bardzo mi przykro .Trzymaj się kochana życzę ci żeby Bozia obdarzyła cię wkrutce zdrowym maluszkiem .
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RusałkaPL wrote:Siwulec, bardzo Ci współczuję... u mnie stało się to na tym samym etapie w kwietniu 2017. Jeśli chciałabyś porozmawiać, boisz się tego co będzie, to jestem dostępna na priv, by opowiedzieć.
-
Dostałam skierowanie na amnio, wyznaczyli mi termin na NFZ na 20 marca. Wcześniej mam iść na konsultację do genetyka też na NFZ. Wybraliśmy opcję z testem rapid FISH. Pani ginekolog jak zobaczyła moje wyniki Pappa to powiedziała że poziom HCG jest czterokrotnie powyżej normy....i to może oznaczać nieprawidłowy rozwój płodu, ale nie musi. Ona tez w ciąży miała gigantyczne HCG i dziecko ma zdrowe. Była tylko zdziwiona moim niezłym samopoczuciem (ani razu nie wymiotowałam, mam niewielkie mdłości) powiedziała że to niezwykłe przy takim poziomie tego hormonu.
Vlinder, monika_86, Av lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Antonina niestety muszę Cię poprosić o wykreślenie z pierwszej strony
Przechodzę z powrotem na stronę testerek
Serduszko przestało bić Ok tydzień temu, Groszek urósł do 2,2cm...
dostałam czas dwa tyg na poronienie, jak się samo nie zacznie to dostałam skierowanie do szpitala na 9 marca
Uroczyście oświadczam że jestem ostatnią z tej grupy, która musi zostać skreślona z listy !Siwulec lubi tę wiadomość
Justyna
-
KasW91 wrote:Siwulec przepraszam ze zapytam, jeżeli nie chcesz to nie odpowiadaj, ale czy zauważyłaś coś niepokojącego co by mogło wskazywać na to, ze tak się stało?
Jedyne co to straciłam całkowicie objawy ciążowe, cycki przestały bolec itd, i mimo tego ze ciagle sobie tłumaczyłam ze w pewnym momencie oznaki ciąży zanikają to wydawało mi się to jednak za szybko No i miałam ciagle z tylu głowy ze ten pęcherzyk żółtkowy był za duży i ze mogło stać się najgorsze, dlatego przyspieszyłam wizytę.
-
JA mam teraz za 2 tygodnie wizytę ale mój Gin powiedział , ze nie zrobi usg bo nic się nie zmieni przez te 2 tygodnie
Ze dopiero wyliczając w 19 tyg USG !
Jak ja zniosę ! Te 6 tygodni :X.. mimo wszystko po tych badaniach jestem już chyba ! SpokojniejszaJustyna2212, asese lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Siwulec bądż dzielna ale nie dla innych tylko dla siebie. Mam nadzieję że niedługo wrócisz tu z Happy endem.
Ja czekam do 8 rano - wtedy ma zapaść decyzja czy i kiedy przyjmą mnie na neurochirurgie. Proszę trzymajcie kciuki za nas bo mi trochę brakuje sił.Siwulec, Natalia1984, sylvi, Marzena782, Av, zuza88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec tak jak ktoras z dziewczyn napisala ja kojarze Cie i zawsze bede jako super pozytywna osobe. Bardzo mi przykro ze takie rzeczy sie w ogole dzieja. Trzymaj sie, odwiedzaj nas i przylecnjak najpredzej z dobra nowina. Przytulam.
Nadulek trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 05:50