WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nadulek wrote:Siwulec bądż dzielna ale nie dla innych tylko dla siebie. Mam nadzieję że niedługo wrócisz tu z Happy endem.
Ja czekam do 8 rano - wtedy ma zapaść decyzja czy i kiedy przyjmą mnie na neurochirurgie. Proszę trzymajcie kciuki za nas bo mi trochę brakuje sił.
Trzymam kciuki! -
Do dziewczyn z Wro
Ja prowadzę we Wro w Ginemedice u Teterycz-Bwire, jutro mam wizytę.
Mają dobry sprzęt a sama gin jest tak delikatna, że jeszcze nigdy czegoś takiego nie doświadczyłamAmy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja sie tak ciesze,przesuneli mi termin prenatalnych z 9go na 1go marca!
dzidzia ma juz 5,6cm,wiec bylaby za duza;)
I postanowilismy,ze zabieramy corke na badanie,dopiero dowie sie o rodzenstwie:))veritaserum, Herbata, Rucola, asese, JustynaG, Vlinder, sylvi, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy333 wrote:Dziewczyny a ja sie tak ciesze,przesuneli mi termin prenatalnych z 9go na 1go marca!
I postanowilismy,ze zabieramy corke na badanie,dopiero dowie sie o rodzenstwie:))Amy333, Herbata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Antonina niestety muszę Cię poprosić o wykreślenie z pierwszej strony
Przechodzę z powrotem na stronę testerek
Serduszko przestało bić Ok tydzień temu, Groszek urósł do 2,2cm...
dostałam czas dwa tyg na poronienie, jak się samo nie zacznie to dostałam skierowanie do szpitala na 9 marca
Uroczyście oświadczam że jestem ostatnią z tej grupy, która musi zostać skreślona z listy !Siwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Antonina niestety muszę Cię poprosić o wykreślenie z pierwszej strony
Bardzo cierpisz i żadne słowa w takiej sytuacji nie pocieszą. Życzę Ci, żebyś już nigdy nie musiała tego przeżywać i już wkrótce nosiła pod sercem nowe życie. Nie poddawaj się.Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa później - 15.30
Czuję, że jestem w stanie wrócić do pracy. Nie wiem co robić szczerze mówiąc bo dłuży mi się momentami w domu, z drugiej strony szpitalne środowisko nie jest chyba zbyt przyjazne dla kobiet w ciąży.
Ogólnie moja sytuacja skomplikowana bo pracuje w tym szpitalu od stycznia a od 24 stycznia już na zwolnieniu. Boje się ZUS-u i że mogą się do tego doczepić. Mimo że wcześniej mam zatrudnienie ciągłe więc nie zatrudniłam się ze względu na ciaże ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 08:03
-
Siwulec siły siły i jeszcze raz siły!!! Tulę mocno!
Pozałatwiałam wszystko w pracy zobaczymy, oby teraz wszystko było dobrze! Dziękuje za Wasze wsparcie jesteście wielkie!!! My prenatalne mamy 15 marca, czy ktoś ze mna jeszcze wtedy wizytuje?
A co do porodów... jak pisałam wcześniej miałam cesarkę... tym razem tez będę miała... ale po Waszych opowieściach trochę się nią przeraziłam, poprzednio było wszystko dobrze spionizowali mnie po 6 godz dziecko miałam przy sobie 24h, co do dochodzenia do siebie to bolało nie ma co ukrywać najgorsza 2-3 doba ale jak wychodziłam na 8 dzień to byłam już mega na chodzieSiwulec lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Dziewczyny a ja sie tak ciesze,przesuneli mi termin prenatalnych z 9go na 1go marca!
I postanowilismy,ze zabieramy corke na badanie,dopiero dowie sie o rodzenstwie:))
Amy no to znowu mamy wizytę tego samego dniaCiekawe czy znowu dzidzie będą miały tyle samo cm
W sumie możliwe, bo moja w zeszły czwartek miała 5,0cm.
Rucola lubi tę wiadomość
Synek ur. w 2016
-
nadulek wrote:Ja czekam do 8 rano - wtedy ma zapaść decyzja czy i kiedy przyjmą mnie na neurochirurgie. Proszę trzymajcie kciuki za nas bo mi trochę brakuje sił.
Jeśli jesteś wierząca- oddaj cały ból i strach, jaki przeżywasz Bogu w intencji zdrowia Twojego i Twojego nienarodzonego dziecka. Zaufaj. Wierzę, że Jego mądrość spłynie na lekarzy i dobrze się Wami zaopiekują. Jesteśmy z Wami myślami.frezyjciada, MiSia :) lubią tę wiadomość