WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna2212 wrote:]
Dostałam od męża coś takiego
Motherhood, Poduszka - kojec dla kobiet w ciąży, Beżowe gałązki
Również coraz poważniej zastanawiam się nad kupnem takiego cudeńka. Pewnie wstrzymam się do połówkowych i po nich zrobię sobie taki prezent.
Jesteś z niej zadowolona? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Ja czekam do czwartku, jak będzie w porządku to idę na pierwsze ciążowe zakupy! Kupuję wtedy właśnie poduszkę i spodnie jakieś bo mnie każde cisną więc w sukienkach póki co chodzę
Ja ostatkami silnej woli ograniczam się na razie do oglądania, choć kusi potwornie;) Jak już kupisz i przetestujesz, to podziel się wrażeniami, będę wdzięczna. Dużo osób chwaliło tu ubranka ciążowe z h&m, co do lidlowskich zdania były mocno podzielone.veritaserum lubi tę wiadomość
-
MK.mk wrote:Hej. Mozecie cos polecić na rozstepy w ciazy? Czym się smarujecie? Ja juz zauważyłam ze na piersiach zaczynają się robić
Zwykła oliwka ?
https://www.mamaginekolog.pl/rozstepy-w-ciazy/
Ja też stosuję oliwkę, a czy pomoże, to się okaże:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 08:46
-
MK.mk wrote:Hej. Mozecie cos polecić na rozstepy w ciazy? Czym się smarujecie? Ja juz zauważyłam ze na piersiach zaczynają się robić
Zwykła oliwka ?
Rucola, asese lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a ja oficjalnie na forum piszę, ze biorę się za siebie. Przez pierwszy trymestr ze względu na samopoczucie strasznie się rozpuściłam. Leniuchowanie, podjadanie, słodycze.... Ale dość tego. Zawsze chciałam być fit-mamą a nie leniuchem-kanapowcem
i wybieram się na dłuuugi spacer i od dziś postanawiam zminimalizować ilość słodyczy. Pisze to na forum, żeby był ślad a Was biorę na świadków
veritaserum, asese, RusałkaPL, paulka86, CzterolistnaKoniczyna, kuwejtonka, GuBo, monika_86, aLunia, Natalia1984, Vlinder, sylvi, 100krotka30, Malgonia, matkapatka, Amy333, Marzena782, Av, zuza88, MiSia :) lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
paulka86 wrote:Ja używam oliwke, po dwóch ciążach nie mam rozstępów. Ale to genetyka, która dla mnie jest łaskawa.
pomaga na swędzenie skóry która się rozciąga.
osobiście smaruje się oliwką bellybuttonWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 08:38
paulka86 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:dziewczyny a ja oficjalnie na forum piszę, ze biorę się za siebie. Przez pierwszy trymestr ze względu na samopoczucie strasznie się rozpuściłam. Leniuchowanie, podjadanie, słodycze.... Ale dość tego. Zawsze chciałam być fit-mamą a nie leniuchem-kanapowcem
i wybieram się na dłuuugi spacer i od dziś postanawiam zminimalizować ilość słodyczy. Pisze to na forum, żeby był ślad a Was biorę na świadków
Wytrwałościja czekam, aż będę mieć siłę zabrać psa(40 parę kg) na spacer... ja natomiast schudłam i staram się wcisnąć cokolwiek, ale idzie mi bardziej niz średnio, w szczególności ze słodkim- jest mi tak źle po tym, że nie za bardzo mam jakikolwiek wybór
asese lubi tę wiadomość
-
Ja po usg czwartkowym zapisuję się na jogę i będę chodzić na basen. Może czasem będę biegać, albo na wspinanie się wybiorę, jeszcze zobaczę. Wszystko zależy od samopoczucia..liczę na słońca, myślę że wtedy dostanę trochę dawki energii
asese, Rucola lubią tę wiadomość
-
Justyna2212 wrote:]
Dostałam od męża coś takiego
Motherhood, Poduszka - kojec dla kobiet w ciąży, Beżowe gałązki
Kiedyś miałam zapalenie stawu biodrowego i lekarka powiedziała ze może to to, ale w sumie to chyba nie bo ja miałam to zapalenie po prawej stronie, a bol mam rożny. Po prawo, lewo a jak leżę na wznak to po srodku. Taki mój urok. Nie mam mdłości, za to bolą mnie plecy.
Dzięki za info.
Skarżyłam się na bóle kręgosłupa od dłuższego czasu, szczególnie w okresie @. Miałam nawet zrobiony rezonans i wyszło, że mój kręgosłup jest starszy z 10-15 lat niż jaCzyli gdybym była starsza to takie wyniki nikogo by nie dziwiły. W związku z tym muszę go bardziej oszczędzać. Nie mogę biegać, skakać. Raczej aktywność statyczna.
Teraz wieczorami leżę w łóżku... i mam wrażenie, że to spotęgowało ból kręgosłupa
nadulek wrote:Siwulec bądż dzielna ale nie dla innych tylko dla siebie. Mam nadzieję że niedługo wrócisz tu z Happy endem.
Ja czekam do 8 rano - wtedy ma zapaść decyzja czy i kiedy przyjmą mnie na neurochirurgie. Proszę trzymajcie kciuki za nas bo mi trochę brakuje sił.
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo.
I naprawdę wierzę, że malec będzie silny i to przetrwa.
Bizonka wrote:Wytrwałościja czekam, aż będę mieć siłę zabrać psa(40 parę kg) na spacer... ja natomiast schudłam i staram się wcisnąć cokolwiek, ale idzie mi bardziej niz średnio, w szczególności ze słodkim- jest mi tak źle po tym, że nie za bardzo mam jakikolwiek wybór
U mnie prawie 2 kg na minusie.
A dziś na śniadanie kakao i drożdżówkaMoże niezbyt zdrowo... ale od czasu do czasu nie zaszkodzi. Ważne, że coś zjadłam bo głodna to ja jestem ale nie mam apetytu na nic...
-
JustynaG, dla mnie na mojej diecie nie ma smacznych bułek, a jeśli już by coś było to kosztuje 10zł za szt!
Ja spadłam łącznie 4kg, znowu, jak kiedyś widać i czuć zawartość jelit jak leżę płasko... A już myślałam że te dni są za mną.