WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
karolinna wrote:Cześć dziewczyny, trochę późno, ale chciałabym się przywitać. Wczoraj odebrałam wyniki testu Nifty, także dzisiaj mogę spokojnie do Was dołączyć. Termin 10.09., czekamy na córkę. Miłego dnia
Gratulacje
długo czekałaś na wyniki? Ja tez sie zdecydowałam na Nifty i zastanawiam sie czy czas oczekiwani to faktycznie te 10 dni?
-
Siemka. Kciuki za wizytujace dzisiaj. Ja zrobiłam sobie właśnie syropek z cebuli bo coś chora się zrobiłam.
Wczoraj kupiliśmy z mężem hot wingsy na kolację ale po upieczeniu tak mi śmierdziało sorry za wyrażenie "zwłokami" że myślałam że skończy się to wizyta w toalecie. Oczywiście nie tknelam ale mąż mówił że dobreasese lubi tę wiadomość
-
Necik wrote:Witaj
Gratulacje
długo czekałaś na wyniki? Ja tez sie zdecydowałam na Nifty i zastanawiam sie czy czas oczekiwani to faktycznie te 10 dni?
Czekałam siedem dni- w poprzedni poniedziałek do południa byłam oddać krew, a wczoraj wieczorem były wyniki. Lekarz mówił, że wyniki pojawiają się w systemie najczęściej po siedmiu dniach. -
karolinna wrote:Czekałam siedem dni- w poprzedni poniedziałek do południa byłam oddać krew, a wczoraj wieczorem były wyniki. Lekarz mówił, że wyniki pojawiają się w systemie najczęściej po siedmiu dniach.
ja mam czekać na wysłanie wynik mailem wiec jeszcze chwila
-
MK.mk wrote:To jest taka na cale ciało, czy tylko brzuch?
Wiem że przed rozstepami się nie uchronie. Bardziej chciałam wiedzieć jakie kosmetyki można używać w ciąży. -
sylvi wrote:
Wczoraj kupiliśmy z mężem hot wingsy na kolację ale po upieczeniu tak mi śmierdziało sorry za wyrażenie "zwłokami" że myślałam że skończy się to wizyta w toalecie. Oczywiście nie tknelam ale mąż mówił że dobre -
Dziewczyny a u mie niestety dziś po wynikach na krzywą cukrową mam stwierdzoną już teraz cukrzycę ciążową.Narazie ścisła dieta i kontrola poziomu cukru .
-
Mi też nic nie widać brzucha i się martwię jak widzę, że jesteście 2-3 tyg dalej a juz macie co pokazać
Ale muszę dać radę do wizyty do jutra wieczorem.
Deseo, mnie tak strasznie to przestały boleć w 8tc a teraz czasem. Im więcej mdłości tym więcej bólu.