WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bizonka wrote:Mi też nic nie widać brzucha i się martwię jak widzę, że jesteście 2-3 tyg dalej a juz macie co pokazać
Ale muszę dać radę do wizyty do jutra wieczorem.
Deseo, mnie tak strasznie to przestały boleć w 8tc a teraz czasem. Im więcej mdłości tym więcej bólu. -
Do 16 TC nikt nie dotknie mnie palcem i nie poda radnego leku więc przede mną 4 tygodnie i 2 dni bez rządnej pomocy medycznej. W piątek mam genetykę i właśnie muszę sobie załatwić transport medyczny żeby dojechać na badanie. Termin operacji 29.03 czyli 3 urodziny mojej młodszej córki
-
nadulek wrote:Do 16 TC nikt nie dotknie mnie palcem i nie poda radnego leku więc przede mną 4 tygodnie i 2 dni bez rządnej pomocy medycznej. W piątek mam genetykę i właśnie muszę sobie załatwić transport medyczny żeby dojechać na badanie. Termin operacji 29.03 czyli 3 urodziny mojej młodszej córki
Nie ma szansy, że bez operacji stan ulegnie poprawie?
-
Tasia86 wrote:Amy no to znowu mamy wizytę tego samego dnia
Ciekawe czy znowu dzidzie będą miały tyle samo cm
W sumie możliwe, bo moja w zeszły czwartek miała 5,0cm.
-
veritaserum wrote:Ja czekam do czwartku, jak będzie w porządku to idę na pierwsze ciążowe zakupy! Kupuję wtedy właśnie poduszkę i spodnie jakieś bo mnie każde cisną więc w sukienkach póki co chodzę
Ja juz troche zaszalałam, kupialam ciążowe legginsy i dwie koszulki.
A jutro po prenatalnych skusze sie chyba na poduszkę, mam juz na Allegro upatrzonąRucola, veritaserum lubią tę wiadomość
-
nadulek wrote:Do 16 TC nikt nie dotknie mnie palcem i nie poda radnego leku więc przede mną 4 tygodnie i 2 dni bez rządnej pomocy medycznej. W piątek mam genetykę i właśnie muszę sobie załatwić transport medyczny żeby dojechać na badanie. Termin operacji 29.03 czyli 3 urodziny mojej młodszej córki
nadulek lubi tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Zuzlo wrote:Ja smaruje sie oliwka z Rosmanna dla kobiet w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 11:32
Magdalena2202 lubi tę wiadomość
-
natalinka wrote:Nie ma szansy, że bez operacji stan ulegnie poprawie?
-
Ja się wczoraj pochwaliłam, że mdłości mi minęły i zostały tylko plecy i tak mnie wczoraj dopadło, że do 2 w nocy nie spałam! Już myślałam, że pierwszy raz zwymiotuje fujjjj
Póki co używam oliwki, ale mam też bio oil. Można go używać od II trymestru, ale ma okropny zapach dla mnie więc póki co będę katowała tę oliwkęasese lubi tę wiadomość
Justyna
-
Bianka* wrote:Współczuje, też się tego boję
Jakie miałaś wyniki?
Ja przed ciązą mialam IO stwierdzone i tez sie obawiam cukrzycy:/
Nadulek- kciukam za Ciebie z całej siły:* -
nadulek wrote:Pewnie jest ale przeraża mnie wizja że nieważne co się będzie działo i tak mnie nikt nie tknie
Nadulek wiem, że tylko Ty znasz to cierpienie, ale my mocno, bardzo mocno trzymamy kciuki za poprawę stanu zdrowia i życie Maleństwa...nadulek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny