WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój jest typowym mięsożercą więc u mnie też by taka dieta nie przeszła... Także obiady jemy takie same czasem ja sobie robię jeszcze zdrowsza wersję bo nie chce mi się gotować 2 różnych posiłków. A resztę posiłków to już wiadomo... ja sobie on sobie
ale podziwiam krasnalova
kasia1518, ola_g89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agaafabka wrote:Mój jest typowym mięsożercą więc u mnie też by taka dieta nie przeszła... Także obiady jemy takie same czasem ja sobie robię jeszcze zdrowsza wersję bo nie chce mi się gotować 2 różnych posiłków. A resztę posiłków to już wiadomo... ja sobie on sobie
ale podziwiam krasnalova
Ja mam to samo, nie ma mięsa to nie ma obiadu, a do tego mój mąż to myśliwy więc sporo dziczyzny jemy. Wyjątkiem są piątki - wtedy pościmy i jemy ryby, placki, naleśnikiPróbowałam prowadzić więcej warzyw to mi powiedział, że on nie zieleniny jadł nie będzie jak krowa.
kasia1518
-
agaafabka wrote:Mój jest typowym mięsożercą więc u mnie też by taka dieta nie przeszła... Także obiady jemy takie same czasem ja sobie robię jeszcze zdrowsza wersję bo nie chce mi się gotować 2 różnych posiłków. A resztę posiłków to już wiadomo... ja sobie on sobie
ale podziwiam krasnalova
Mój to samo. Chociaż nie ukrywam, ze tez raczej jestem mięsożernamąż generalnie je i lubi wszystko. Warzywa tez. To ja mam większy problem z warzywami. Muszę się bardzo starać żeby teraz przemycać ich wiecej do diety.
agaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Lniany łyżkę chyba można w ciąży choć lepiej wchłania się z nabiałem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 15:31
-
nick nieaktualnyMycha321 wrote:Widze że praktycznie wszyscy nasi mężowie tutaj to mięsożercy
więc szacun Krasnalowa dla Twojego męża
Niedawno przeprowadzalam badania do pracy mgr w przedszkolu, na temat żywienia dzieci no i dramat. 3latki pija colę, jedza w mcdonaldzie, a kaszy żadne nie ruszy. -
nick nieaktualny
-
Nie kazdy jak widac
moj nie przepada za miesem. Na sniadania jajka, serki obiadki to makarony sosy pierogi zupy itp takze dla niego mieso moze nie istnieć
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualnyKas_ia wrote:Krasnalowa a uzywasz chia w ciazy? Bo wlasnie nigdzie nie widze jednoznacznej informacji czy sa ok w tym okresie.
a potem odkrylam ze te produkty maja dyzo polskich tanszych zamiennikow.
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny