WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Też kupiłam ten z Nacomi i jest genialny. Naprawdę nie zostawia tłustego filtru, super działa dodany do kąpieli. Od poniedziałku zacznę testować przy masażu krocza
jeśli chodzi o seks, to jeszcze korzystamy. Nie wiadomo kiedy po porodzie będziemy mogli, więc trzeba wykorzystać ostatnie momenty. Mężowi brzuszek w ogóle nie przeszkadza, chyba zaczął mu się wręcz podobać
najgorsze jest to, że odpadają pozycje, które lubimy i jest ograniczone pole do popisu... Ale wrażenia lepsze niż przed ciążą
-
Co do seksiku to nawet mi nie mówcie
tak mi się chce że masakra, A tu już miesiąc w celibacie bo szyjka się skraca... nawet kiedyś nas kusilo żeby tak delikatnie ale doszłam do wniosku że lepiej nie ryzykować jak bym później miała sobie w brodę pluć że coś się stało przez to
ale za tydzień wizyta więc mam nadzieję że może mi lekarz już pozwoli
A jeżeli chodzi o lustrzyce to też mnie dopadła już chyba najgorsza faza... ostatnio jak chciałam się ogolić to musiałam się nagimnastykowac strasznie żeby mi się udało... Ale cóż poradzić takie uroki ciazy
dobrej nocki :*
-
Ja odstawiłam duphaston i luteine 2 tyg temu. Czekałam na ten moment z utęsknieniem. Mi jakiś czas temu ukochany ogolił pipkę, jestem po zabiegach IPL więc malutko na szczęście tych włosków. Jesteśmy u mojej mamy, jest tak gorąco, że umieram dosłownie. Mój śpi zawinięty w koc a ja na golasa bez przykrycia leżę i płynę. Jutro jedziemy do domu, u nas chłodniej na szczęście. Zazdroszczę tych olejków
I zakupów w Hebe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 22:40
-
nick nieaktualnyAsiaf wrote:Dziewczyny podziwiam, ze sie smarujecie olejkami, ja nienawidze jak mi się cos od razu nie wchlania tylko zostawia filtr na skorze
teraz to tak mi brzuch przeszkadza, ze sobie kupiłam tylko mgielke nawilzajaca w sprayu na nogi i lapki a tam gdzie mam rozstępy to olejek w sprayu z bielandy.
Z jednej strony wyszły Ci wcześnie i się z nimi oswoilas. Większość z nas dostanie rozstępów pod sam koniec i po porodzie. Oczywiście oby nie! -
Czyli jak nie ma przeciwwskazań to mozna dzialac dalej
cos czuje ze zaraz jak moj maz zjedzie i poszalejemy za te wszysykie tygodnie to urodze z 3 tygodnie przed terminem
Robilyscie wymaz z pochwy i odbytu? Mi wypada w 36tc mam nadzieje ze nie za pozno17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualnyJa mam mieć na kolejnej wizycie czyli dopiero 17sierpnia... I jeszcze wtedy skierowanie na resztę badań typu hcv i coś tam jeszcze.... I jakoś tak mi się późno to wydaje, bo to będzie już 37tc.
Zrobię je na pewno szybciej niż zawsze-bo tak to robię przed samą wizytą, żeby w razie wcześniejszego porodu mieć cały komplet potrzebnych badań -
Ja miałam wymaz robiony, w środę wyniki, ale chyba tylko z pochwy ;/ więc nie wiem czy powtarzać czy co, kurcze lekarz powinien wiedzieć chyba jak ma to robić... Sama też mogłam zapytać, ale jakoś tak wyszło.
Dzisiaj miałam najgorszą noc, co chwilę się budziłam, mały się rozpychał, ściskał mi żołądek. Bolał mnie też kręgosłup, krzyże no masakra. Także dzień też pewnie będzie ciężki. Czas kupić wiatrak.wrzesień 2018 - synek -
Minns wrote:Dzisiaj miałam najgorszą noc, co chwilę się budziłam, mały się rozpychał, ściskał mi żołądek. Bolał mnie też kręgosłup, krzyże no masakra. Także dzień też pewnie będzie ciężki. Czas kupić wiatrak.
Ja dzisiaj tez kiepsko spałam, ciśnie mnie pęcherz, pieką plecy, dokucza zgaga i mam caly czas wrażenie że mi słabo:/ W wiatrak już zainwestowałam, najchętniej bym sie z nim nie rozstawała;-) -
U nas tez straszna noc. Obudziłam się zlana potem o 3, później zasnęłam po 4 żeby pospać do 9 i jestem nieprzytomna... tez muszę zainwestować w wiatrak, bo tak się nie da. Zawsze się zastanawiam, co jeśli porod zacznie się po takiej nocy. Skąd wezme sile żeby przeć... ale to jeszcze nie czas na takie myśli
My mamy wizytę we wtorek. Zobaczymy, co powie na gbs, kiedy zrobić i czy on pobiera wymaz. Wiem, ze w Vitalabo jest możliwość żeby pobrały ich położne, wiec najwyżej z tego skorzystam. -
nick nieaktualny
-
Kurcze a mnie żadne wiązadła w pachwinach nie bolą.... Sama lekarka mnie ostrzegała że to się lada dzień zacznie i nic...
Wogole to czuję się wspaniale. Trzeci trymestr jest najlepszy dla mnie jak narazie. Dziwne co?mitaka, Amy333 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hedgehog wrote:Kurcze a mnie żadne wiązadła w pachwinach nie bolą.... Sama lekarka mnie ostrzegała że to się lada dzień zacznie i nic...
Wogole to czuję się wspaniale. Trzeci trymestr jest najlepszy dla mnie jak narazie. Dziwne co?
Dziwne, hehe;-) chociaz mnie na dole tez nic nie boli, nie czuje zeby sie tam cokolwiek rozciągało. Ale upały mnie tak wykańczają, że dzisiaj to juz mowilam do mojego M w nocy, że zbieram sie do szpitala i jade rodzić na ochotnika;-) -
nick nieaktualnyHedgehog wrote:Kurcze a mnie żadne wiązadła w pachwinach nie bolą.... Sama lekarka mnie ostrzegała że to się lada dzień zacznie i nic...
Wogole to czuję się wspaniale. Trzeci trymestr jest najlepszy dla mnie jak narazie. Dziwne co?
Ja czułam się super do połowy lipca a 8 miesiąc zaczął się mało komfortowo. Tzn upały mnie wykańczają, mam zdrętwiałe nadgarstki, słabe nocki, przysypiam w dzień... -
Oj to i mi si zaczęły slabe nocki.. nie dosc ze goraco ze czlowiek caly mokry do tego bol krocza przy obkrecaniu to jeszcze komar wleci i tylek zgryzie ze sie godzine drapie zamiast spać17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualnyMnie pachwiny też nie bolą tylko brzuch przy obkrecaniu wg położnej są to więzadła macicy i mogą różnie boleć. Jakby nie było chodząc jest wszystko napięte a jak się już leży to wiadomo że wszystko luźne plus do tego maluch 2kg
a procz tego czuje się super jedyne co to ostatnie upały- ponad 37, a odczuwalne 40 dały mi w tyłek
-
U mnie coraz częstsze skurcze, z bólem ud, położna mówi, że dziecko próbuje wstawić się do kanału, w sumie najwyższy czas zaczęłam 36 tc. Dzisiaj spakuję torbę do szpitala, niech czeka.
agaafabka u mnie wentylator pracował całą dobę, tylko dzięki niemu przeżyłam noc z piątku na sobotę, inaczej chyba w ogóle bym nie spała.agaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie nic nie puchnie, nie boli oprócz takich łapiących bóli krzyża, które promieniują w pachwiny, że kroku zrobić nie można i chwilę potem puszczają..
Upały jedynie nocami, bo mieszkamy na poddaszu i nierzadko temperatura jest wyższa niż
30°, a do tego wiatrak tylko mieli to powietrze...
Czy któraś też ma takie odgłosy pykania w brzuchu? Jakby pękł balon z gumy do żucia?
Jest to na tyle głośne, że ludzie będący obok mnie też to słyszą....