X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to przyznawać się czarownice, która wymodliła u mnie spadek temperatury o 7 stopni, chmury i ulewę :D

JagoodkaK, magdzia26, justyna14 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na info :)

JagoodkaK lubi tę wiadomość

• nenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    was nadrobi graniczy z cudem :) dzien dobry

leze placlkiem nie mam sily na nic
    jovi trzeba bylo jej walnac normalnie glupia straucha

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy córce w ciąży nie miałam ani razu (to znaczy ona ani razu nie miała ;)), a młody ma średnio raz dziennie :) Do tego jak trwa minutę to śpi dalej grzecznie, ale jak dłużej to dostaje takiego nerwa, że brzuch mi tańczy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Ja przy córce w ciąży nie miałam ani razu (to znaczy ona ani razu nie miała ;)), a młody ma średnio raz dziennie :) Do tego jak trwa minutę to śpi dalej grzecznie, ale jak dłużej to dostaje takiego nerwa, że brzuch mi tańczy :P

no brzuch mi od rana tańcuje.. zastanawiam się skąd takie siły...:) matka zdycha, Młoda szaleje :)

kark lubi tę wiadomość

• JagoodkaK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    qv79.jpg DLA UROZMAICENIA I OCHLODY WYSYLAM WAM NAS Z TURCJI :)

Majeczka2014, Paula55, magdzia26, Io, nenka, kark, BlackLuna, Kaarolina, Karolaaa91, Diabla85, Ewi25, justyna14, doti77, anulka81, stardust87, EmiBam, afrykanka lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoodka- o żesz :) i jak tu się nie wnerwić :) super!!

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    No to przyznawać się czarownice, która wymodliła u mnie spadek temperatury o 7 stopni, chmury i ulewę :D

Może to ja ale chyba nie trafiłam do końca bo to u mnie tak miało byc. Ale miałam tak kiedyś z myszą, tzn chciałam nasłać koleżance z pracy bp czegos mi odmówiła, jak już byłam w ciąży i jakoś tak sie złożyło, że mysz przyszła do mnie :) Ciężko opanować te "moce"

JagoodkaK, kark lubią tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super to ta chlodna woda w morzu :) wygladam jak biala foka ale co tam ;)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie deszczowo, wiec tylko krotki spacer byl. Ale wole deszcz niz upały, jakie były ostatnio..Moje Szczescie ma rzadko czkawke, moze dwa razy do tej pory..ale pory swej ruchliwosci ma jak w zegarku:)

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dba i BlackLuna dobre :D
    Weźcie mnie kopnijcie w tyłek bo jak się za chwilę nie rusze to obiadu nie będzie

BlackLuna lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoodka super wyglądasz :) Ach zazdroszczę tej Turcji... :)
    Ja wróciłam niedawno z zakupów, nałaziłam się jak głupia. Ale dorwałam sporo ubranek dla synka już większych i teraz mogę prać, prasować i rodzić ;) Pokazałabym Wam, ale nie teraz... Padam z nóg. Oprócz tego to ze spożywki zrobiłam zakupy jak na wojnę-ale ja durna jestem ;) Ale z moim małżem to się nie da robić zakupów, bo on tylko gada, a po co ci to i tamto i wiecznie się śpieszy... Co prawda miały to być mniejsze zakupy ;) ale dzięki temu przez najbliższy czas już nie będę musiała się ruszać z chaty! :D
    Tv mi się zacina, to zaraz będzie burza :) A że się boję to wyłączam wszystko i się gdzieś schowam :D Muszę Was później nadrobić a teraz znowu uciekam, buziale :*

magdzia26, dba lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:

pozazdroscic

• nenka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czkawka u nas to norma 5 6 razy dziennie nawet teraz ma :)

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:

jagoodka powiedz mi ty teraz juz w 3 trym bez problemow lecialas??chcemy na wesele kuzynki leciec w nast tyg i tak sie zastanawiam czy mozna jeszcze hmm...:/

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    witam sie po dlyzszej przerwie ;)
    nawet nie probuje was nadrabiac bo chyba z dobre 50,stron bylo cos ciekawego tak w skrocie? oprocz jedzenia bo to na pewno :p
    my wypoczeci wrocilismy znad morza! pigoda super, teraz bedziemy sie wylegiwac nad jeziorkiem :)
    widzialam tez ze ktoras pisala o wygrzewaniu brzuszka na sloncu, ja mialam w dupie spojrzenia ludzi nie chowalam go bardzo a jak siedzialam na slonku (wiadomo nie dlugo) to mokry recznik na brzuch, pozniej troche go ogrzalam bo az zimny byl :) synek jak mu zle to mniekppie ale widocznie bylo mu dobrze bo sobie spal albo sie przeciagal :)
    kapiel w morzu zaliczona! ale chce juz tam wracac! duzo kobitek w ciazy na plazy oj bedzie bogaty w dziecisczki rocznik :)
    zaliczylam tez duzo znieczulicy ludzkiej ale to nawet nie pisze bo szkoda gadac!

tak z innej beczki: powiedzcie mi te ktore nie maja przeciwcial na toxo, kiedy robi sie drugi raz to badanie? bo wiem ze sie je powtarza...

gosia! slucznie wygladalas na sluubie!

nie wiem kto ma wizyty ale samych udanych zycze ;)
    mi moja gin kazała powtórzyć przed poprzednią wizytą. To jakoś 27-28 tydzień był.

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecialam w 27/28 tyg. Problemow nie było, te linie (small planet) zabieraja ciężarówki do 32 tyg. Wystarczy zaswiadczenie o braku przeciwwskazań.
    Dzieki dziewczyny, tam zdecydowanie lepiej znosilam upaly niz tu.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, cudownie wygladaliscie.
    Wiele szczęścia i niech miłość kwitnie :*

Gosia19 lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    mi moja gin kazała powtórzyć przed poprzednią wizytą. To jakoś 27-28 tydzień był.

kurde a ja juz w 32tyg wiec moze teraz przed wizyta zrobie jeszcze raz toxo :)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po obiedzie leglam i padlam dzisiaj na lenia pizza byla w lodowce chlodzi sie tarta z owocami.. a te pranie mjie orzeraza coraz bardziej i bardziej zamiast ubywac to go przybywa i przybywa :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
‹‹ 1052 1053 1054 1055 1056 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ