Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykark wrote:Ja przy córce w ciąży nie miałam ani razu (to znaczy ona ani razu nie miała
), a młody ma średnio raz dziennie
Do tego jak trwa minutę to śpi dalej grzecznie, ale jak dłużej to dostaje takiego nerwa, że brzuch mi tańczy
no brzuch mi od rana tańcuje.. zastanawiam się skąd takie siły...matka zdycha, Młoda szaleje
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:No to przyznawać się czarownice, która wymodliła u mnie spadek temperatury o 7 stopni, chmury i ulewę
Może to ja ale chyba nie trafiłam do końca bo to u mnie tak miało byc. Ale miałam tak kiedyś z myszą, tzn chciałam nasłać koleżance z pracy bp czegos mi odmówiła, jak już byłam w ciąży i jakoś tak sie złożyło, że mysz przyszła do mnieCiężko opanować te "moce"
JagoodkaK, kark lubią tę wiadomość
-
Jagoodka super wyglądasz
Ach zazdroszczę tej Turcji...
Ja wróciłam niedawno z zakupów, nałaziłam się jak głupia. Ale dorwałam sporo ubranek dla synka już większych i teraz mogę prać, prasować i rodzićPokazałabym Wam, ale nie teraz... Padam z nóg. Oprócz tego to ze spożywki zrobiłam zakupy jak na wojnę-ale ja durna jestem
Ale z moim małżem to się nie da robić zakupów, bo on tylko gada, a po co ci to i tamto i wiecznie się śpieszy... Co prawda miały to być mniejsze zakupy
ale dzięki temu przez najbliższy czas już nie będę musiała się ruszać z chaty!
Tv mi się zacina, to zaraz będzie burzaA że się boję to wyłączam wszystko i się gdzieś schowam
Muszę Was później nadrobić a teraz znowu uciekam, buziale :*
magdzia26, dba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hela wrote:witam sie po dlyzszej przerwie
nawet nie probuje was nadrabiac bo chyba z dobre 50,stron bylo cos ciekawego tak w skrocie? oprocz jedzenia bo to na pewno :p
my wypoczeci wrocilismy znad morza! pigoda super, teraz bedziemy sie wylegiwac nad jeziorkiem
widzialam tez ze ktoras pisala o wygrzewaniu brzuszka na sloncu, ja mialam w dupie spojrzenia ludzi nie chowalam go bardzo a jak siedzialam na slonku (wiadomo nie dlugo) to mokry recznik na brzuch, pozniej troche go ogrzalam bo az zimny bylsynek jak mu zle to mniekppie ale widocznie bylo mu dobrze bo sobie spal albo sie przeciagal
kapiel w morzu zaliczona! ale chce juz tam wracac! duzo kobitek w ciazy na plazy oj bedzie bogaty w dziecisczki rocznik
zaliczylam tez duzo znieczulicy ludzkiej ale to nawet nie pisze bo szkoda gadac!
tak z innej beczki: powiedzcie mi te ktore nie maja przeciwcial na toxo, kiedy robi sie drugi raz to badanie? bo wiem ze sie je powtarza...
gosia! slucznie wygladalas na sluubie!
nie wiem kto ma wizyty ale samych udanych zycze -
Ja po obiedzie leglam i padlam dzisiaj na lenia pizza byla w lodowce chlodzi sie tarta z owocami.. a te pranie mjie orzeraza coraz bardziej i bardziej zamiast ubywac to go przybywa i przybywahttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png