Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
Ja właśnie ogarniam kuchnie tak sobie postanowiłam że posprzątam wszędzie tam gdzie nigdy mi się nie chce lub nie mam czasu i tak minęło 8 miesięcy ciąży a ja niewiele zrobiłam...
U mnie w Wielkopolsce się chmurzy i pewnie lada moment będzie padać ja tam wolę jak jest słoneczko może nie 30 stopni ale tak 25 jest optymalnie -
No mój ostatnio też ma jakieś opory jeśli chodzi o sex, ja normalnie już nie moge, taką mam chcice a on "sie boi". Ach ci faceci, on chyba mysli, ze małego w główke puka swoim sprzętem. Nie wiem jak mu wytłumaczyć i go przekonkać. Od jakiegoś miesiąca, półtora kochaliśmy sie raz
. Masakra.
Zrobiłam skrzydełka a'la KFC i wyszły pyszniutkie, jeszcze lepsze niż oryginały, bo nie były takie pikantne i nawet bardziej chrupiące. Zrobiłam mojemu T taki kubełek na drogę (on dwa razy w tyg po pracy dodatkowo jeździ jako kierowca) i już po 10 minutach dzwonił, ze wszystkie zjadł i bardzo mu smakowały
Następnym razem jak bedzie miał na nie ochote to powiem "coś za coś"magdzia26, dba, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochane moj chlop sie mnie boi jak ognia!!Od poczatku czwartego miesiaca sie nie kochalismy!! jak sie probowalam dobrac do niego (hehe) to powiedzial ze nie jest UWAGA!! PEDOFILEM!!Nosz kur..co ma piernik do wiatraka? jeszcze ma inne teksty, np ze to nie ludzkie pukac kogos po glowie a ja mu na to 'kochanie takiego dlugiego to ty nie masz ' hehe
co ja juz mam z tym swoim chlopem, jak dobrze pojdzie to moze na gwiazdke sie pokochamy hehehhe
magdzia26, Ewi25, dba, kark, EmiBam, nenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyna - nie wiem jak to robisz ale u mnie już się ochłodziło i zaczyna się chmurzyć. Dzięki!
Paula - mam nadzieję, że znajdziecie dziada. Mnie też kiedyś ktoś rozwalił zderzak na parkingu. Do tego w aucie moich rodziców, które pożyczyłam bo moje było w naprawie. Niestety u nas nie było kamer.
Co do numerów telefonu to ja myślę, że fajnie by było jakoś przed tym wrześniem się powymieniać w razie czego, żebyśmy się tu potem nie zamartwiały. No i będzie można szybciej dać znać co i jak.
W ogóle to ktoś wie od czego mocz może być pomarańczowy? Bo właśnie zauważyłam, że mój się taki zrobił. Na razie to jednorazowa obserwacja.karolcia:)))), magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysle ze to dobry pomysl sie wymienic numerami:) dobrze jakby kazda z nas miala numer chociaz do jednej osoby:)
Mocz w dużej mierze uzależniony jest od tego co spożywa się. Przeanalizuj co jadłaś wczoraj ale mysle ze jesli to jednorazowa sprawa to nie ma sie co martwic ale obserwuj go dalejIo lubi tę wiadomość
-
Tak, jak sie spodziewalam- nadrabiania co niemiara!
Ale mnie dzisiaj slonce sponiewieralo! Po sniadanku w Wedlu poszlismy na molo w Sopocie, a tu zar z nieba. Ja tylko twarz posmarowana standardowo i teraz moje ramiona plona! A nachodzilam sie jak glupia. Zaparkowalismy 800m od molo, myslalam, ze nie dojde do samochodu, nogi jak balon, a plecy... Nawet pas nie poradzil, bol jakbym miala szpilki w posladkachAle skurcz tylko jeden, wiec podtrzymuje, jest zbawienny
KAROLINA - nie wiem jak u Ciebie, ale tu wlasnie stalowe chmury przypelzly i wiatr sie zerwal, ludzie z plazy w poplochu uciekaja - chyba nadchodzi zbawienieA juz mi sie slabo robilo na mysl,ze jeszcze mamy isc na plaze
Jagoodka, ale masz maluni brzuszek! Mistrzostwo!
Oczywiscie jak przebrnelam przez wszystkie posty, to zdazylam zapomniec kto mial przygode w aptece, ale babola bym zatlukla! Stare raszple wstydu nie maja, zamiast pilnowac miejscowki na cmentarzu, to innym zycie utrudniaja!!!
Mi toxo kazala babka chyba 2 mies temu powtorzyc.
A co do bzykanka, to moj sie boi teraz, zeby porodu nie wywolac, ale i tak 1-2x w tyg go molestujemagdzia26, JagoodkaK lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Kurde to tylko moj taki napałony jak pies na suke??? Haha. Jak bym mu dala zielone swiatlo to dzien w dzien zyc by mi nie dal
Zreszta ja tam nie protestuje jak sie zabiera do rzeczyale ostatnio zapomnialam troszke ze mam brzuch i zaszalalam i mialam zakwasy a on sikal ze strachu
Lo no wlasnie take sukinsyny chodza po swiecielipa bo na koniec roku chcielismy auto sprzedac... I teraz pytanie czy oplaca nak soe to malowac... Ubezpieczalnia placi za szkode powyzej £250 wiec tyle my musimy zabulic... A za auto jak wezmiemy £700-800 to wszystko
karolcia:)))), magdzia26, Io lubią tę wiadomość
-
Io wrote:Justyna - nie wiem jak to robisz ale u mnie już się ochłodziło i zaczyna się chmurzyć. Dzięki!
Paula - mam nadzieję, że znajdziecie dziada. Mnie też kiedyś ktoś rozwalił zderzak na parkingu. Do tego w aucie moich rodziców, które pożyczyłam bo moje było w naprawie. Niestety u nas nie było kamer.
Co do numerów telefonu to ja myślę, że fajnie by było jakoś przed tym wrześniem się powymieniać w razie czego, żebyśmy się tu potem nie zamartwiały. No i będzie można szybciej dać znać co i jak.
W ogóle to ktoś wie od czego mocz może być pomarańczowy? Bo właśnie zauważyłam, że mój się taki zrobił. Na razie to jednorazowa obserwacja.
Moj sie taki robi ciemny sik jak malutko pije. Moze tez malo pilas?
Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Ojj ja też poproszę o burzę! Bo leżę i się rozpływam
Ale mały pręży się w brzuchu jak szalony od dłuższego czasu, ciekawe czy jutro będzie tak aktywny na wizycie..?
Powiem Wam, że tak sobie myślę o tej mojej przyjaciółce, że ona jutro będzie już "po" i taki dół mnie złapał, że szok... Męczy mnie to że jeszcze 2 miesiące...nudzi mi się strasznie... powoli zaczynam mieć dość
Ależ mam dzisiaj dzień na marudzenie...przepraszam..