Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejq, Kark musi być wszystko dobrze, trzymamy kciuki :*
Nelus - i tak wyglądasz pięknie - chłopakamia sie nie przejmuj
betina89 - smutno miz powodu babci męża. Trzymajcie sie :*
Co do listy telefonów - jestem za. A czy nie wygodniej byłoby dodać nr telefonów do naszej tabelki excelowej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 22:01
-
Tą listę to w sumie ja bym mogła zrobić tylko, że termin mam na 12.09 więc w razie czego muszę mieć jakieś zastępstwo. W kązdym razie mogę przygotować listę, a potem ktoś już ją przejmie zrobioną.
stardust87, verynice, akuszerka89, BlackLuna lubią tę wiadomość
-
Kaarolina wrote:Stardust ale Ty Nam tez musisz podac swoj numer zebysmy mialy w razie co jak Cie poinformowac jakby cos sie dzialo
Io, ofcooo, karolcia:)))), verynice, Diabla85, betinka lubią tę wiadomość
-
A co byśmy chciały na tej liście? No i jak wizualnie?
Coś w tym stylu?
Czekamy:
12.09 lo – Kubuś
Już na świecie:
12.09 lo – Kubuś - 3300g, 56cm
Dziewczynki oczywiście innym kolorem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 22:32
stardust87, karolcia:)))), afrykanka lubią tę wiadomość
-
Też się o nią martwię
Mam nadzieję, że maluch jeszcze posiedzi trochę w brzuchu. Chociaż suwak Kark mówi, że jakby dzidzia się teraz urodziła to miałaby duże szanse na przeżycie... Ale kurcze zawsze lepiej, żeby dłużej był w brzuchu niż krócej..
-
Io wrote:A co byśmy chciały na tej liście? No i jak wizualnie?
Coś w tym stylu?
Czekamy:
12.09 lo – Kubuś
Już na świecie:
12.09 lo – Kubuś - 3300g, 56cm
Dziewczynki oczywiście innym kolorem.
Io lubi tę wiadomość
-
Stardust, Io jestem za i za tym i za tym
Edit. Pewnie dzisiaj juz Kark nie da znac.. ja sciskam kciuki oby wszystko bylo jak najlepiej i czekam na wiesci..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 22:40
Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
W necie piszą tak:
Noworodek urodzony między 30. a 34. tygodniem ciąży waży od 1100 do 2500 gram i mają od 35 do 45 cm długości. Niedojrzałość w tym okresie ciąży oznacza problemy z oddychaniem, pobieraniem pokarmu i regulacją temperatury ciała. Wskaźnik przeżycia wynosi powyżej 98%
Co do oddychania to po to dają sterydy. Chcą przyśpieszyć rozwój płuc. Regulacją temperatury zajmuje się inkubator.
Oczywiście mam nadzieję, że to tylko fałszywy alarm. -
Mogłabym zrobić i pogrubienie i kolor przy nicku, ale muszę to rozpracować
Czekamy:
12.09 lo – Kubuś
Już na świecie:
12.09 lo – Kubuś - 3300g, 56cm – sn
Nick jest teraz pogrubiony i zielony, nie wiem czy to widać na moim bo krótki jest. Kończą mi się pomysły na kolory, jakieś sugestie?
Sorry za zaśmiecanie ale muszę zobaczyć jak to wygląda po zmianach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 22:51
stardust87 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, ofcoo zwróciła uwagę na dość istotny szczegół - jak nas poinformują te dziewczyny, które nie otrzymają listy numerów? Co z tym robimy? Bierzemy 2-3 "dyżurne" dziewczyny, które wszystkim z listy podają swoje nr, żeby ewentualnie można było się ze szpitala odezwać? Np. te do których lista z telefonami pójdzie? Czy jakiś inny pomysł?
-
Dobry pomysł z tym, żeby dziewczyny, które dostaną listę podały pozostałym swój telefon. Ewentualnie możemy zrobić tak, że każda dostanie na priv pełną listę, ale wyślemy ją tylko tym, które udzielają się na forum.
To kto się dopisuje do listy?Samej mi smutno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 22:57
Gosia19, afrykanka lubią tę wiadomość
-
Io wrote:Dobry pomysł z tym, żeby dziewczyny, które dostaną listę podały pozostałym swój telefon. Ewentualnie możemy zrobić tak, że każda dostanie na priv pełną listę, ale wyślemy ją tylko tym, które udzielają się na forum.
Io lubi tę wiadomość