Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nelus wrote:Wyspalam sie i juz dobrze sie czuje, brzuch nie boli
Jagodka nie martw sie tym gadaniem, dziewczyny dobrze mowia ze jeszcze bedzie ja calowac po tym nosku
Moj facet wrocil o 12:30 bo mu napisalam smsa ze chwila to nie 4h I ze jak on byl chory to ja nie imprezowalam chociaz mialam okazje. Byl juz po kilku minutach "Lus o co ci chodzi, przeciez nic zlego nie zrobilem, dlaczego chcesz sie klocic"! Ale sie wkurzylam! Obiecal nie pic alkoholu a zalany w trupa wrocil samochodem! Tak mi przykro ze Livka musiala sluchac naszej pierwszej klotni i moich krzykow, biedna pol nocy probowala wyjsc z brzuszka tak sie pewnie wystraszyla. Poryczalam sie bo jak mozna byc tak starym i glupim?! Jeszcze klamal ze tylko dwa piwka i ze to nic takiego jechac kilka ulic. Jak sie obudzi to nie wiem co zrobie, chyba sie nie bede odzywac chociaz to duzo nie pomoze! Zawiodl mnie jak nigdyaaa I wiecie co mi powiedzial na "pocieszenie"? Haha ze caly czas rozmawial o mnie i jego znajomi pytali czy na pewno lekarz nie popelnil bledu I nie nosze blizniakow bo mam bardzo duzy brzuch a czasem tak jest ze na usg chowa sie jeden za drugim i mogl nie zauwazyc! I moj sie cieszy bo chce blizniaki... Juz mam dosc wyslychiwania jaka to jestem duza, chyba zaszyje sie w domu na te ostatnie tygodnie!
Milej niedzieli dziewczyny, sorry za te moje wywody ale nie chce sie zalic mamie czy siostrze bo sie beda martwic
A co do brzucha to mi też bez przerwy dogadują, że duży jak na ten miesiąc. A najczęściej Ci, którzy już mają dzieci i nie pamiętają jakie wielkie brzuchy ich dziewczyny miały! No a wczoraj na urodzinach u brata męża bez przerwy słyszałam "grubasek", "przecież ona się tam nie zmieści" (jak chciałam gdzieś przejść) itd.. Banda palantów! Głowa do góry kochana :*Nelus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nelus u mnie tez pytaja czy nie blizniaki ale mam to w du@@e
Stardust mi pasuje z tymi telefonami ja moge Ci podacale fakt faktem trzeba to ogarnac bo na Nas juz tez niedlugo pora bedzie
Nelus lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Ja biore witaminy i magnez tak co drugi dzien bo nie zawsze pamietam. Tutaj chyba zawsze zalecaja ich przyjmowanie, bezwzgledu na wyniki krwi
Hmm obojetne mi kto wygra mistrzostwa ale chcialabym niemcy bo to europejczycy i chyba polak tam gra nie? A z drugiej strony argentyne bo lubie messiego- fajny i skromny chlopak wiec mu sie nalezy
Karolina to dlugo nie posiedzieliscie, ale dobrze ze sie troche rozerwalas
Z tel i lista jestem za, kto wie kiedy my sie rozpakujemy ( ja mam przeciez blizniaki wiec moze byc lada chwila :p ). Ja sie jej niestety nie podejme bo mam inny czas to by mi sie dni porodu mieszaly no i nie bylabym na bierzaco -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark, matko, też się przejęłam
Oby zahamowali akcję i niech mały jeszcze posiedzi...
Kurcze... dawaj znać jak tylko będziesz mogła, wszystkie jesteśmy z Tobą....
Ps. Marcel ma chrzestną, koleżanka bardzo bardzo się ucieszyła, aż mnie uściskała, widziałam, że na prawdę się cieszy a nie udaje z grzeczności... (tak tylko chciałam wspomnieć... ale przy sytuacji kark wszystko wymięka...)
Edit: A co do listy i podania telefonu to jestem jak najbardziej zaMogę podać, tylko powiedzcie komu? Stardust? A co do prowadzenia listy to może ktoś kto ma termin na koniec września?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 19:52
JagoodkaK lubi tę wiadomość