Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Chwilowo daję szary, żeby nie było za pstrokato. Jak ktoś ma inny pomysł to słucham
Teraz uciekam spać więc podawajcie dane a ja rano dopiszę. Jeśli kogoś pominę albo zrobię jakiś błąd to oczywiście mówcie
Czekamy:
04.09 Quatriona – córeczka
07.09 stardust87 – Hubert
09.09 Gosia19 – Lenka
09.09 ofcooo – Łucja
10.09 Paula55 – Tiago
10.09 martusia86 – Marcel
11.09 AniaDS – Maja
12.09 lo – Kubuś
12.09 Karolaaa91 – Olivier
13.09 Tysia87 – synek
15.09 verynice – Marcel
19.09 afrykanka – Emilie - cc
23.09 Karolcia:)))) – Emilka
26.09 magdzia26 – Nikoś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 23:45
-
nick nieaktualnyJuz nie krwawie, skurcze delikatniejsze i mam kroplowki z magnezem. Na wszelki wypadek zrobili mi badania do cesarki i dali sterydy na rozwoj pluc u malego. Jutro rano maja decydowac co robic. Nie wiem tylko jak szyjka, jak mnie przyjmowali byla miekka, rozwarta, a teraz caly czas lekko kluje, ale skurcze sa delikatne. Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej.
justyna14, Tysia87, afrykanka, madiiiii, akuszerka89, Io, magdzia26, zoi, Gosia19, betinka, doti77, BlackLuna lubią tę wiadomość
-
Jejciu, Kark, dobrze, że się trochę uspokoiło. A mówili czemu krwawiłaś? Mocne to było? I jakie rozwarcie? Pamiętam, że kwietniówki to i kilka ładnych tygodni z rozwarciem chodziły, a później przenosiły ciąże. Oby wszystko się uspokoiło! Trzymamy kciuki kochana
-
nick nieaktualny
-
Io wrote:Dobry pomysł z tym, żeby dziewczyny, które dostaną listę podały pozostałym swój telefon. Ewentualnie możemy zrobić tak, że każda dostanie na priv pełną listę, ale wyślemy ją tylko tym, które udzielają się na forum.
To kto się dopisuje do listy?Samej mi smutno
Io lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
kark trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze dla Was skończyło, a teraz odpoczywaj biedaku:*
lo super lista, jak dla mnie to kolorystyka obojętnai tak widzę, że sporo "sugestii" masz
wrześnióweczki wszystkim się nie dogodzi:)
Io lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Uch, wróciłam po długim dniu poza domem. Rano nadrobię, bo padam na ryjek.
Zastanawiam się, gdzie się podziały moje kostkiTurbo mi spuchły nogi i dłonie, do tego chodzę jak pingwin, bo mam wrażenie, jakby mi chciało, a nie mogło strzyknąć w krzyżu i chyba znów mam ucisk na nerw kulszowy, bo lewy pośladek i udo mam jak podłączone do prądu.
No, to sobie postękałam i idę spaćDobrej nocki, poduszki pod brzuszki!
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Dzien dobry Mamusie
Dzisiejsza noc UWAGA bez ani jednej pobudkipierwszy raz od poczatku ciazy mialam taka noc
Io- 07.09 Kaarolina- Krzyś
Kark- czekamy na wiesci oby bylo juz tylko lepiej!Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Dzien dobry Mamusie
Kark super, ze jest lepiej. Mam nadzieje, ze maluszek w brzuszku te kilka tygodni jeszcze posiedzi. Tutaj wszyscy trzymaja kciuki za Was. Duzo zdrowka dla Was.
Ja juz nie moge spac, gardlo mnie bolino i mezus zbiera sie na lotnisko
znpwu 10 dni bez mezusia.
Lo co do listy mi wszystko pasuje
Zycze milego dniaIo lubi tę wiadomość