Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana dziewczynki
Ale mecz wczoraj dajcie spokój! SzaleństwoA mój syn w brzuchu chyba swój własny rozgrywał, bo rzucał się jak szalony
Ja też chcę do listy!
25.09. Diabla85 - Franek
Jak któraś chętna to ja mogę dać swój numer w razie czegoIo lubi tę wiadomość
-
Ja miałam cały weekend szkole rodzenia
było super mnóstwo informacji o porodzie, karmieniu piersią i pielęgnacji maluszka
widziałam tez szpital w którym chciałabym rodzic o ile zdążymy się przeprowadzic
Ps. Moje kostki tez gdzieś zaginely -
Doabla umowa byla taka ze my dajemy nr stardust a w zamian dostajemy nr 3 dziewczyn
Mysle ze to jest najlepsze bo one zajmuja sie lista i beda nad nia czuwac i aktualizowac
Nie ma chyba potrzeby zeby kazda kazdej miala nr bo sie zrobi zamieszanie..justyna14, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za miłe słowa
Jeżeli ktoś też ma już ustalone cc to niech da znać.
Czekamy:
03.09 K_A_M_A – Maciek
04.09 Quatriona – córeczka
04.09 Szonka – Szymonek
07.09 stardust87 – Hubert
07.09 Nelus – Livia
07.09 Kaarolina – Krzyś
09.09 Gosia19 – Lenka
09.09 ofcooo – Łucja
10.09 Paula55 – Tiago
10.09 martusia86 – Marcel
11.09 AniaDS – Maja
12.09 lo – Kubuś
12.09 Karolaaa91 – Olivier
13.09 Tysia87 – synek
13.09 pralinka – synek
15.09 verynice – Marcel
15.09 akuszerka89 – Filip
16.09 nenka – Marika
19.09 afrykanka – Emilie - cc
22.09 madiiiii – Liwia
23.09 Karolcia:)))) – Emilka
23.09 justyna14 – Ola
23.09 Fipsik – Jagoda
24.09 JagoodkaK – Nina
25.09 zoi – Ania
25.09 Diabla85 – Franek
26.09 magdzia26 – Nikoś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 10:17
doti77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam:)
Kark mam nadzieje że sytuacja sie unormowała, życze Tobie i maluszkowi dużo sił i niech zostanie jak najdłużej w brzuszku ja swojemu małemu codziennie powtarzam że ma siedzieć w brzuszku i póki co słucha:) ale wiem co czujesz bo mnie też straszyli przedwczesnym porodem, niczym sie nie martw, będzie dobrze, MUSI być dobrze:) trzymam za Was kciuki
Io super lista
to ja też proszę o dopisanie
16.09 anulka81 - Szymuś cc
Pewno data cc mi sie zmieni bo to data wg okresu a lekarz mi jeszcze terminu nie wyznaczył, ale jak bedą zmiany to dam znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 10:43
Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
lo sprobuj wpisac zamiast pink to fuchsia
kark trzymamy kciuki, żebyś donosiła. Pewnie bez szpitala te pare tygodni się nie obędzie
I tak teraz pomyslałam, że już chyba czas pakować torbę do szpitala, bo gdybym teraz ja dostała skurczy to bym była w czarnej dupie. Ciuszki niepoprane, łóżeczka brak. Torba niespakowanaOj chyba trzeba w tym tyg się już ogarnąć.
U mnie wczoraj też chyba mecz był. Najpierw Korba sapała przez sen i gdzieś leciała, potem Jagoda kopała mocno, tak jak dawno już nie było, a za 5 minut czujemy jakieś stopy biegające nad głową - Koksiu leciał za czymś...Io, justyna14, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w 8 miesiącu
ja na liście będę póki co z tyłu bo termin 21.09. Franek cc ale pod koniec lipca poznam datę cc i wtedy podam ją do zmiany na liście
w sobote idę z mężem na blok porodowy i sale operacyjną, dzisiaj dzwoniła położna że nas oprowadzii da nam ubranko dla męża żeby mógł być przy mnie podczas cc
nie wiem czy to dobry pomysł ? co myślicie ?
Io, akuszerka89, doti77 lubią tę wiadomość
-
Teraz trochę poczytałam forum i widzę że nie tylko u mnie były remonty
U nas na szczęście już skończone teraz mam górę prania i prasowania a mąż sprząta łazienkę czyli ostatnie niewysprzątane miejsce po malowaniu.
Mi mąż nic nie pozwalał robić, teściowie zresztą też, przez te kilka dni ciągle słyszałam ty to sobie usiądź i nadzoruj, my się wszystkim zajmiemy, czułam się jak kura wysiadająca jajkoale sama też wiem że muszę uważać więc w wielkich bólach (że nic nie mogę zrobić a tyle jest do zrobienia) jakoś przetrwałam. Teraz najlepszy czas przede mną szykowanie wyprawki dla Szymusia
https://www.maluchy.pl/li-69207.png