Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekamy:
03.09 K_A_M_A – Maciek
04.09 Quatriona – córeczka
04.09 Szonka – Szymonek
07.09 stardust87 – Hubert
07.09 Nelus – Livia
07.09 Kaarolina – Krzyś
09.09 Gosia19 – Lenka
09.09 ofcooo – Łucja
10.09 Paula55 – Tiago
10.09 martusia86 – Marcel
11.09 AniaDS – Maja
12.09 lo – Kubuś
12.09 Karolaaa91 – Olivier
13.09 Tysia87 – synek
13.09 pralinka – synek
15.09 verynice – Marcel
15.09 akuszerka89 – Filip
16.09 nenka – Marika
16.09 anulka81 – Szymuś - cc
19.09 afrykanka – Emilie - cc
21.09 jovi81 – Franek - cc
22.09 madiiiii – Liwia
23.09 Karolcia:)))) – Emilka
23.09 justyna14 – Ola
23.09 Fipsik – Jagoda
24.09 JagoodkaK – Nina
25.09 zoi – Ania
25.09 Diabla85 – Franek
26.09 magdzia26 – Nikoś
anulka81, Gosia19, verynice, stardust87, magdzia26, karolcia:)))), afrykanka, doti77 lubią tę wiadomość
-
Jovi ja bardzo bym chciała, żeby mąż ze mną był podczas cc. Nie będzie widział pola operacyjnego, bo będzie zasłonięte a jeśli będziesz świadoma to zawsze Cię wesprze. I może pępowinkę uciąć
U nas niestety nie wiadomo co będzie, a w szpitalu naszym mąż może być tylko przy planowanych cc , a nie takich z rzutu
lo dopisz biedną kark - termin ma na 11 września, chłopiec. moze jak bedzie na liscie oczekujacych to sie wstrzymajovi81, Io, afrykanka, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
Jakbym miała taką możliwość i musiała mieć cc to też bym chciała zeby mąż przy mnie był.
Dopisałam Kark, trzymamy kciuki żeby jej synuś wytrzymał w brzuszku do września!
Czekamy:
03.09 K_A_M_A – Maciek
04.09 Quatriona – córeczka
04.09 Szonka – Szymonek
07.09 stardust87 – Hubert
07.09 Nelus – Livia
07.09 Kaarolina – Krzyś
09.09 Gosia19 – Lenka
09.09 ofcooo – Łucja
10.09 Paula55 – Tiago
10.09 martusia86 – Marcel
11.09 AniaDS – Maja
11.09 kark – synek
12.09 lo – Kubuś
12.09 Karolaaa91 – Olivier
13.09 Tysia87 – synek
13.09 pralinka – synek
15.09 verynice – Marcel
15.09 akuszerka89 – Filip
16.09 nenka – Marika
16.09 anulka81 – Szymuś - cc
19.09 afrykanka – Emilie - cc
21.09 jovi81 – Franek - cc
22.09 madiiiii – Liwia
23.09 Karolcia:)))) – Emilka
23.09 justyna14 – Ola
23.09 Fipsik – Jagoda
24.09 JagoodkaK – Nina
25.09 zoi – Ania
25.09 Diabla85 – Franek
26.09 magdzia26 – Nikoś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 11:11
jovi81 lubi tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Jovi ja bardzo bym chciała, żeby mąż ze mną był podczas cc. Nie będzie widział pola operacyjnego, bo będzie zasłonięte a jeśli będziesz świadoma to zawsze Cię wesprze. I może pępowinkę uciąć
U nas niestety nie wiadomo co będzie, a w szpitalu naszym mąż może być tylko przy planowanych cc , a nie takich z rzutu
lo dopisz biedną kark - termin ma na 11 września, chłopiec. moze jak bedzie na liscie oczekujacych to sie wstrzyma
jakoś trzymamy się blisko - mamuśki z ccbetinka, afrykanka, doti77 lubią tę wiadomość
-
Ja niby mam planowana cc ale wiem że w szpitalu w którym będę rodziła nie ma możliwości żeby maż był przy cc, i nie można mieć okularów, co też mi sie nie podoba bo ja krótkowidz jestem i boję sie że nie zobaczę małego jak go wyciagną, chyba że mi do samego nosa przystawią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 11:14
doti77 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
Witajcie dziewczynki, zaraz nadrabiam zaległości ale mam najpierw szybkie pytanie i mam nadzieje, ze któraś mi poradzi. Mam możliwość zakupu wózka Camarelo Sevilla, któy bardzo mi sie podoba. Wózek jest 2w1 a mi bardzo zależy na tym aby miec do niego fotelik dopinany do stelaża, bede czasem z tego korzystała. Ale nie wiem na jakiej zaszadzie sie dokupuje taki fotelik, żeby pasował, np MaxiCosi? Chodzi mi o to, czy jeśli kupie ten wózek 2w1 to nie bede miała problemu z dokupieniem fotelika? I ile mnie to by dodatkowo kosztowało. Troche namieszałam ale mam nadzieje, ze któras mi pomorze
-
Nie widzi pola, w sensie gdy Ciebie kroją
Dzidzię jak wyjmą to już może zobaczyć i pępowinę przeciąć
A potem dostajesz Ty (jeśli jesteś świadoma) na cyc albo mąż na klatę i kangurowanie (jeśli jesteś po głupim jasiu np) a oni sobie wyjmują łożysko i zszywają . Super sprawa
normalnie marzy mi się takie cośWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 11:15
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie denerwujcie się że nie przyjmuję zaproszeń - niebawem zasiądę do kompa i wszystko nadrobię.
Lo lista super! Nic bym już nie zmieniałaIo, doti77 lubią tę wiadomość
-
Matko kochana, właśnie nadrobiłam na szybko wczoraj i mnie zmroziło jak przeczytałam o Kark.
KOCHANA, TRZYMAJ SIĘ!!!!!! Jak się trochę uspokoiło, to MUSI się uspokoić bardziej. Wierzę w to ze wszystkich sił. Jesteś pod opieką i to opanują. Nie ma innej opcji!!!!
W ogóle to nie wiem czemu cały czas żyję w przeświadczeniu, że żadnej z nas - wrześniówek, nic złego nie spotka. Że nic nam się nie może przytrafić nie po naszej myśli. Jak dziecko jestem
Io, to ja do listy poproszę poproszę o dopisanie, tylko że mój termin się zmieni, 6.08 mam wizytę u lekarza od cc i wtedy powinnam znać nowy termin:
11.09 betinka - Mati
Stardust już zapraszam i podsyłam nr tel.
Kurrrrcze, to czekam jak na szpilkach na DOBRE wieści od Kark.
A w ogóle to dzień dobry, Kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 11:18
Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Iwona z tego co wiem to do camarello sa adaptery do fotelikow
wiec przed zakupem zapytaj czy maja w zestawie te adaptery.
Ew poćzytaj na necie jakie foteliki pasuja do tego wozka.
Same adaptery to podejrzewam koszt kilkadziesiat zl plus do tego fotelik...
-
nick nieaktualnyCzesc Dziewczyny.
Nie bylo mnie dwa tygodnie i nie ma szans zebym was nadrobilaMam nadzieje ze wszystkie jestesmy w komplecie?
Ojciec mojego niemęża zmarł i mielimy dwa tygodnie wyjete z zyciorysu - masakra
Przez to wszystko nie odbylam wizyt USG i innych i nawet nie wiem czy wszystko u mojej dzidzi ok
Jutro sie dowiem bo lece w koncu do lekarza.
Widze jakas ładna kolorowa liste
Prosze mnie dopisać, tzn mojego Dominisiaz datą na 15 wrzesnia
Io lubi tę wiadomość
-
anulka81 wrote:Ja niby mam planowana cc ale wiem że w szpitalu w którym będę rodziła nie ma możliwości żeby maż był przy cc, i nie można mieć okularów, co też mi sie nie podoba bo ja krótkowidz jestem i boję sie że nie zobaczę małego jak go wyciagną, chyba że mi do samego nosa przystawią
Liczę na naturalny poród ale przecież różnie to bywa.