Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
a mi się dobrze spało, tylko oczywiście rano ból żołądka z głodu. Zaraz płatki na mleko zjem to troche minie
Kark mam nadzieje, że noc Ci spokojnie minęła, bez dodatkowych "wrażeń".
K_A_M_A tylko spokój Cie uratujeolej hormony, ciesz się z remontu:) a jakie kolory wybraliście? może jakimś zdjęciem się pochwalisz?
7w3d 💔 -
Ja muszę się dziś ewakuować z dziećmi z domu, właśnie przyszedł pan od remontu i czeka aż się ulotnie, żeby zacząć kuć płtyki w kuchni ze ściany i podłogi. Czeka mnie dzień w galerii handlowej. Idę z córkami do kina na Rio 2 i na obiad do KFC
Życzę wam miłego dniajustyna14, K_A_M_A, stardust87, verynice, doti77 lubią tę wiadomość
-
Dzięki, ale ja prędko spokoju nie zaznam
Teraz przy tym burdelu to się nie pochwalęJak już to ogarnę to mogę coś trzasnąć
Ale mogę napisać, że w jednym pokoju jest ja bym to nazwała ciemne cappuccino, a w sypialni taki hmm... stalowy?? Ogólnie to obydwie farby ze śnieżki-jedna się nazywała zamki na piasku, a druga srebrzysty księżyc
A właśnie miałam napisać Ewi co z tymi farbami-a więc to są lateksowe, barwy natury i kolory natury i myślałam, że będą śmierdziały, ale nic takiego-w końcu też sama zaczęłam malować, żeby szybciej poszło i bardzo szybko wyschły. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni bo farby super kryją a kolory są śliczne, ale kolor to już kwestia gustu wiadomoSą o tyle dobre, że jak chcesz w jednym miejscu poprawić to nie zostawiają plam, tak jak to bywa przy niektórych, ale to pewnie przez to że dobrze rozmieszane. Farba jest na tyle gęsta że jest bardzo wydajna i nie spływa z wałka. Ogólnie kolory wyszły takie jak na opakowaniu. Czego więcej chcieć
To tyle mojej recenzji
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Hej:-)
Kark- juz drugi raz w swojej ciazy malo nie przyprawilas mnie o zawal serca! Mam nadzieje ze maluszek ma sie dobrze i ze jednak nie wyjdzie jeszcze z brzuszka.
Jaaaa tez chce na liste i tez chce miec nr tel ktorejs z Was tak na wszelki wypadek.
akuszerka89 - 15.09 - synek Filip
U nas jednak urlopowania ciag dalszy i jeszcze pewnie 2 tygodnie takie beda wiec nie daje rady Was nadrabiac, ale czasem staram sie odzywac. Do tego komp na gwarancji wiec mam tylko tel i jest taki zryty, ze w oglole nie umiem sie nim poslugiwac:-P
Dzis jade do szpitala w ktorym ewentualnie chce rodzic, zobaczymy ile czasu schodzi w podrozy, jaki dojazd, jaka porodowka i poloznictwo i takie tam:-) w srode wieczorem jedziemy do siostry do Wawy, wracamy w piatek, w sobotr kolejne wesele, a w przyszlym tygodniu pewnie jeszcze gdzies pojedziemy. Buziaki z rana ode mnie i Filipa:-*justyna14, Io, verynice, JagoodkaK, afrykanka lubią tę wiadomość
-
Kark, ale nas wczoraj wystraszyłaś. Jesteśmy myślami z Tobą i Twoim maleństwem. Będzie dobrze. Musi być!
I ja się dopisuję do listy wobec tego:
madiiiii - 22.09 - córeczki LiwiaIo lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Dzień dobry
Kark, mam nadzieję, że Wy dalej w dwupaku!
Co do listy to na razie jest 2:1 dla pogrubienia bez koloru więc póki nikt więcej nie zagłosuje zostaje bez koloruNiestety na odcień różu nie mam wypłwu. Wpisuję po prosyu pink. Chyba, że jest jakieś słowo na inny różowy...
Czekamy:
03.09 K_A_M_A – Maciek
04.09 Quatriona – córeczka
04.09 Szonka – Szymonek
07.09 stardust87 – Hubert
07.09 Nelus – Livia
07.09 Kaarolina – Krzyś
09.09 Gosia19 – Lenka
09.09 ofcooo – Łucja
10.09 Paula55 – Tiago
10.09 martusia86 – Marcel
11.09 AniaDS – Maja
12.09 lo – Kubuś
12.09 Karolaaa91 – Olivier
13.09 Tysia87 – synek
15.09 verynice – Marcel
15.09 akuszerka89 – Filip
16.09 nenka – Marika
19.09 afrykanka – Emilie - cc
22.09 madiiiii – Liwia
23.09 Karolcia:)))) – Emilka
23.09 justyna14 – Ola
23.09 Fipsik – Jagoda
24.09 JagoodkaK – Nina
26.09 magdzia26 – Nikoś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 09:29
verynice, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Hej:)
Kark- trzymam również kciuki, żeby było dobrze. Moja koleżanka również chodziła parę tyg. z rozwarciem i przenosiła:)
Ja numerów nie potrzebuję, bo mam neta w komie i jakby co będę pisać na forumie.
Trochę nie rozumiem, gdzie ma być ta nowa tabelka? Tylko wybrane z nas będą miały do niej dostęp? Jeśli tak, to co mam zrobić, żeby takowy uzyskać?
Proszę dopiszcie i mnie:)
zoi 25.09 Ania
Ja tu rzadko piszę, bo na szczęscie puk puk nie mam żadnych poważnych problemów, ale podczytuję Was regularnie raz na kilka dni, więc nie chcę być pominięta:PIo lubi tę wiadomość
-
Też myślałam o numerkach. Dodam je jak już lista będzie w miare uformowana, żeby tego co 15 min. nie zmieniać.
Co do tego, że niektóre dziewczyny pojawiają się rzadziej to nie ma problemu. Będę śledzić czy wszyscy się wpisali i zarzucać listą od czasu do czasu
Pamiętajcie tez o wysyłaniu telefonów do Stardust!
-
Czekamy:
03.09 K_A_M_A – Maciek
04.09 Quatriona – córeczka
04.09 Szonka – Szymonek
07.09 stardust87 – Hubert
07.09 Nelus – Livia
07.09 Kaarolina – Krzyś
09.09 Gosia19 – Lenka
09.09 ofcooo – Łucja
10.09 Paula55 – Tiago
10.09 martusia86 – Marcel
11.09 AniaDS – Maja
12.09 lo – Kubuś
12.09 Karolaaa91 – Olivier
13.09 Tysia87 – synek
15.09 verynice – Marcel
15.09 akuszerka89 – Filip
16.09 nenka – Marika
19.09 afrykanka – Emilie - cc
22.09 madiiiii – Liwia
23.09 Karolcia:)))) – Emilka
23.09 justyna14 – Ola
23.09 Fipsik – Jagoda
24.09 JagoodkaK – Nina
25.09 zoi – Ania
26.09 magdzia26 – Nikoś
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Czesc babeczki
Kark oby tak juz zostalo i zeby juz nic sie nie dzialo. Wszystkie ci tu kibicujemy kochana!!!
Lo swietna robota z ta lista
A ja znowu sie pieknie wyspalam. Reka po szczepieniu juz nie boli i jest git majonezdzis jedziemy ja zakupki bo juz w nic zywcem nie wchodze
poza tym jakas koszule, szlafrok kapcie do szpitala trzeba by zakupic w koncu
Io lubi tę wiadomość