X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    na poczatku nie moglam wejsc . :/
    Ale dopisalam sie :)

super ;) aaa i Gratulacje ciazy :*:*

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madeinloove wrote:
    Mam do was pytanie
    Moja kuzynka w tym roku bierze ślub, jest w ciąży w lipcu akurat będzie 7 miesiąc, i teraz jest problem, w tym okresie napewno będzie mieć duży brzuszek i teraz tak się zastanawiam jaką suknie ma wybrać? Czy w takich zwykłych salonach będzie można coś po negocjować, chodzi mi o zwężenie itp, suknie chce kupić w czerwcu, bo niestety nie wie jak będzie z brzuchem (tzn, jaka będzie wielkość) moim zdaniem to jest za późno, no ale co ja poradzę, i teraz nie wiem czy ma kupić tam gdzie chciała czy poprostu są jakieś salony które szyją suknie specjalnie dla kobiet w ciąży, jest trochę wybredną dziewczyną i zbytnio nie podobają jej się takie zwykłe delikatne suknie

Podaje wzór sukni który sobie wybrała (jak myślicie da się to założyć?)

http://www.bazarek.pl/produkt/3900699/suknia-slubna-model--suelo.html
    moim zdaniem nie powinno byc problemu z przerobieniem sukni . suknia super

madeinloove lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nescafe wrote:
    super ;) aaa i Gratulacje ciazy :*:*
    Dziekuje . Wkoncu sie udalo . Jeszcze do mnie to nie dociera . :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    moim zdaniem nie powinno byc problemu z przerobieniem sukni . suknia super

Dziękuje :):)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nescafe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madeinloove wrote:
    Mam do was pytanie
    Moja kuzynka w tym roku bierze ślub, jest w ciąży w lipcu akurat będzie 7 miesiąc, i teraz jest problem, w tym okresie napewno będzie mieć duży brzuszek i teraz tak się zastanawiam jaką suknie ma wybrać? Czy w takich zwykłych salonach będzie można coś po negocjować, chodzi mi o zwężenie itp, suknie chce kupić w czerwcu, bo niestety nie wie jak będzie z brzuchem (tzn, jaka będzie wielkość) moim zdaniem to jest za późno, no ale co ja poradzę, i teraz nie wiem czy ma kupić tam gdzie chciała czy poprostu są jakieś salony które szyją suknie specjalnie dla kobiet w ciąży, jest trochę wybredną dziewczyną i zbytnio nie podobają jej się takie zwykłe delikatne suknie

Hmm ja tam jestem stara mezatka, ale suknie to sie chyba wczesniej chodzi kupowac. A jak w ciazy to sie idzie do salonu gada sie, ze sie jest w ciazy . Nom i potem jak sie chodzi na przymiark a jest ich kilka, i to oni zostawiaja plac na brzuch ;) i tak sie to tam szyje, aby bylo dopasowane do naszego waznego dnia. Czerwiec to troche za pozno jak w lipcu slub??
    Ale moze sie myle, to niech mnie jakas siweza mezatka poprawi ;)

A na kiedy ma termin kuzynka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece kochane . Bo Piotrek wraca z pracy musze mu obiadek nałożyć milego wieczorku :) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nescafe wrote:
    Hmm ja tam jestem stara mezatka, ale suknie to sie chyba wczesniej chodzi kupowac. A jak w ciazy to sie idzie do salonu gada sie, ze sie jest w ciazy . Nom i potem jak sie chodzi na przymiark a jest ich kilka, i to oni zostawiaja plac na brzuch ;) i tak sie to tam szyje, aby bylo dopasowane do naszego waznego dnia. Czerwiec to troche za pozno jak w lipcu slub??
    Ale moze sie myle, to niech mnie jakas siweza mezatka poprawi ;)

A na kiedy ma termin kuzynka?

30.09 albo 1.10

• AgaM. Koleżanka

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bylam dziś na USG jest zarodek 5,8mm i serduszko z akcją serca 117/min. :) a w sobotę mi lekarka na izbie przyjęć powiedziała, że mam puste jajo płodowe i co mam robić w razie poronienia :/

JagoodkaK, justyna14, kark, hela, staraczka, stardust87, le'nutka, jovi81, AnkaK, aleksa.wawa, Paula55 lubią tę wiadomość

2nn3skjonrgb0ixx.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, produkcja wre. Fatalnie sie dzis czuje i od 17 leze...
    Jutro mnie czeka znow intensywny dzien, jestem ciekawa czy wytrzymam do tego 4 lutego

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nescafe, już posegregowałam, zrobiłam osobną kopię arkusza ;) Jakby się komuś nie podobało, to można usunąć :) Myślę, że teraz aktualizacje powinny być automatycznie, jak nie, to mogę się tym zająć :)
    P.S. Masz wizytę w moje urodziny!!! To musi być szczęśliwy dzień :P

Ja miałam 2 kuzynki w ciąży i wybrały obie sukienki odcinane pod biustem, bo z taką nie ma najmniejszego problemu.
    Sama miałam podobną na moim ślubie, miałam z tyłu wiązaną, ale chyba ładnie by to nie wyglądało tak tu gdzieś ciaśniej tu lżej... Cóż, najlepiej wziąć piłkę i jak będzie przymierzać, to niech sprawdzi :D

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaM. wrote:
    Dziewczyny bylam dziś na USG jest zarodek 5,8mm i serduszko z akcją serca 117/min. :) a w sobotę mi lekarka na izbie przyjęć powiedziała, że mam puste jajo płodowe i co mam robić w razie poronienia :/
    Brawo kochana !!!

h84fkrhm4lz65cww.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaM. wrote:
    no widzisz! gratulacje:) masz zdjęcie to wklejaj:) kolejny dobry niusik:)

nescafe lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • hela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz lecimy na drugim arkuszu tym po dacie porodu z aktualizacjami danych? :)

Ja to bym chyba ślub odłożyła z brzucholkiem ;) choć z mężem zbieramy się do kościelnego już od roku hehe i coś się zabrać nie mogliśmy więc przesunie się w czasie znów ;)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • b-c Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaM- dajesz mi nadzieję, ze w sobotę w 6t4d coś zobaczę u siebie :)

jovi81 lubi tę wiadomość

3 letnia córeczka- naturalnie
    Starania o drugiego potomka.
    Pojedyncze plemniki w nasieniu

06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
    3 x :(

01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
    02.2018 :(
    25.07.2019 FET....
  • hela Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaM. wrote:

cudowne wiadomości!!! :D

64xp62y.png
  • Migotka22 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madeinloove wrote:
    Mam do was pytanie

Kochana z przeróbką nie powinno być problemu. Ale pamiętam jak byłam świadkową u mojej koleżanki...ostatnią przymiarkę miała 2 tygodnie przed ślubem i miała spory zapas...w dniu ślubu okazało się że dzidzia tak urosła, że mamie brakuję sukienki:)

relganlikx65a1ud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    to teraz lecimy na drugim arkuszu tym po dacie porodu z aktualizacjami danych? :)

Jak wam się taki układ podoba, to może być, jak nie to się usunie :)

Ja lecę się uczyć niestety, do jutra dziewczyny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 19:17

• hela Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Jak wam się taki układ podoba, to może być, jak nie to się usunie :)

Ja lecę się uczyć niestety, do jutra dziewczyny ;)

jak dla mnie jest ok :) będziemy we wrześniu odhaczać te co już urodziły :D

64xp62y.png
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Nescafe, już posegregowałam, zrobiłam osobną kopię arkusza ;) Jakby się komuś nie podobało, to można usunąć :) Myślę, że teraz aktualizacje powinny być automatycznie, jak nie, to mogę się tym zająć :)
    P.S. Masz wizytę w moje urodziny!!! To musi być szczęśliwy dzień :P

Ja miałam 2 kuzynki w ciąży i wybrały obie sukienki odcinane pod biustem, bo z taką nie ma najmniejszego problemu.
    Sama miałam podobną na moim ślubie, miałam z tyłu wiązaną, ale chyba ładnie by to nie wyglądało tak tu gdzieś ciaśniej tu lżej... Cóż, najlepiej wziąć piłkę i jak będzie przymierzać, to niech sprawdzi :D

To zostawmy juz tylko ten jeden posegregowany co??;) A ten pierwszy wykasuje :P Znaczy jak dam rade wykasowac. Sie znasz to jak ktos do nas dolaczy to znowu posegregujesz ;)

To od teraz jakos ze sie super zanasz jestesz szefowa tabeli :P Co Ty na to? Fajny link sobie utworz w suwaczku itd. ;);) od czasu do czasu kopie walnij ;) hihi

A z ta pilka to dobre :D

• nescafe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaM. wrote:

Gratulacje super dobre wiesci! Dawaj nam tu foto z usg ;);)

‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ