X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    na poczatku nie moglam wejsc . :/
    Ale dopisalam sie :)

super ;) aaa i Gratulacje ciazy :*:*

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madeinloove wrote:
    Mam do was pytanie
    Moja kuzynka w tym roku bierze ślub, jest w ciąży w lipcu akurat będzie 7 miesiąc, i teraz jest problem, w tym okresie napewno będzie mieć duży brzuszek i teraz tak się zastanawiam jaką suknie ma wybrać? Czy w takich zwykłych salonach będzie można coś po negocjować, chodzi mi o zwężenie itp, suknie chce kupić w czerwcu, bo niestety nie wie jak będzie z brzuchem (tzn, jaka będzie wielkość) moim zdaniem to jest za późno, no ale co ja poradzę, i teraz nie wiem czy ma kupić tam gdzie chciała czy poprostu są jakieś salony które szyją suknie specjalnie dla kobiet w ciąży, jest trochę wybredną dziewczyną i zbytnio nie podobają jej się takie zwykłe delikatne suknie

Podaje wzór sukni który sobie wybrała (jak myślicie da się to założyć?)

http://www.bazarek.pl/produkt/3900699/suknia-slubna-model--suelo.html
    moim zdaniem nie powinno byc problemu z przerobieniem sukni . suknia super

madeinloove lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nescafe wrote:
    super ;) aaa i Gratulacje ciazy :*:*
    Dziekuje . Wkoncu sie udalo . Jeszcze do mnie to nie dociera . :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    moim zdaniem nie powinno byc problemu z przerobieniem sukni . suknia super

Dziękuje :):)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nescafe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madeinloove wrote:
    Mam do was pytanie
    Moja kuzynka w tym roku bierze ślub, jest w ciąży w lipcu akurat będzie 7 miesiąc, i teraz jest problem, w tym okresie napewno będzie mieć duży brzuszek i teraz tak się zastanawiam jaką suknie ma wybrać? Czy w takich zwykłych salonach będzie można coś po negocjować, chodzi mi o zwężenie itp, suknie chce kupić w czerwcu, bo niestety nie wie jak będzie z brzuchem (tzn, jaka będzie wielkość) moim zdaniem to jest za późno, no ale co ja poradzę, i teraz nie wiem czy ma kupić tam gdzie chciała czy poprostu są jakieś salony które szyją suknie specjalnie dla kobiet w ciąży, jest trochę wybredną dziewczyną i zbytnio nie podobają jej się takie zwykłe delikatne suknie

Hmm ja tam jestem stara mezatka, ale suknie to sie chyba wczesniej chodzi kupowac. A jak w ciazy to sie idzie do salonu gada sie, ze sie jest w ciazy . Nom i potem jak sie chodzi na przymiark a jest ich kilka, i to oni zostawiaja plac na brzuch ;) i tak sie to tam szyje, aby bylo dopasowane do naszego waznego dnia. Czerwiec to troche za pozno jak w lipcu slub??
    Ale moze sie myle, to niech mnie jakas siweza mezatka poprawi ;)

A na kiedy ma termin kuzynka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece kochane . Bo Piotrek wraca z pracy musze mu obiadek nałożyć milego wieczorku :) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nescafe wrote:
    Hmm ja tam jestem stara mezatka, ale suknie to sie chyba wczesniej chodzi kupowac. A jak w ciazy to sie idzie do salonu gada sie, ze sie jest w ciazy . Nom i potem jak sie chodzi na przymiark a jest ich kilka, i to oni zostawiaja plac na brzuch ;) i tak sie to tam szyje, aby bylo dopasowane do naszego waznego dnia. Czerwiec to troche za pozno jak w lipcu slub??
    Ale moze sie myle, to niech mnie jakas siweza mezatka poprawi ;)

A na kiedy ma termin kuzynka?

30.09 albo 1.10

• AgaM. Koleżanka

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bylam dziś na USG jest zarodek 5,8mm i serduszko z akcją serca 117/min. :) a w sobotę mi lekarka na izbie przyjęć powiedziała, że mam puste jajo płodowe i co mam robić w razie poronienia :/

JagoodkaK, justyna14, kark, hela, staraczka, stardust87, le'nutka, jovi81, AnkaK, aleksa.wawa, Paula55 lubią tę wiadomość

2nn3skjonrgb0ixx.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, produkcja wre. Fatalnie sie dzis czuje i od 17 leze...
    Jutro mnie czeka znow intensywny dzien, jestem ciekawa czy wytrzymam do tego 4 lutego

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nescafe, już posegregowałam, zrobiłam osobną kopię arkusza ;) Jakby się komuś nie podobało, to można usunąć :) Myślę, że teraz aktualizacje powinny być automatycznie, jak nie, to mogę się tym zająć :)
    P.S. Masz wizytę w moje urodziny!!! To musi być szczęśliwy dzień :P

Ja miałam 2 kuzynki w ciąży i wybrały obie sukienki odcinane pod biustem, bo z taką nie ma najmniejszego problemu.
    Sama miałam podobną na moim ślubie, miałam z tyłu wiązaną, ale chyba ładnie by to nie wyglądało tak tu gdzieś ciaśniej tu lżej... Cóż, najlepiej wziąć piłkę i jak będzie przymierzać, to niech sprawdzi :D

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaM. wrote:
    Dziewczyny bylam dziś na USG jest zarodek 5,8mm i serduszko z akcją serca 117/min. :) a w sobotę mi lekarka na izbie przyjęć powiedziała, że mam puste jajo płodowe i co mam robić w razie poronienia :/
    Brawo kochana !!!

h84fkrhm4lz65cww.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaM. wrote:
    no widzisz! gratulacje:) masz zdjęcie to wklejaj:) kolejny dobry niusik:)

nescafe lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • hela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz lecimy na drugim arkuszu tym po dacie porodu z aktualizacjami danych? :)

Ja to bym chyba ślub odłożyła z brzucholkiem ;) choć z mężem zbieramy się do kościelnego już od roku hehe i coś się zabrać nie mogliśmy więc przesunie się w czasie znów ;)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • b-c Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaM- dajesz mi nadzieję, ze w sobotę w 6t4d coś zobaczę u siebie :)

jovi81 lubi tę wiadomość

3 letnia córeczka- naturalnie
    Starania o drugiego potomka.
    Pojedyncze plemniki w nasieniu

06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
    3 x :(

01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
    02.2018 :(
    25.07.2019 FET....
  • hela Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaM. wrote:

cudowne wiadomości!!! :D

64xp62y.png
  • Migotka22 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madeinloove wrote:
    Mam do was pytanie

Kochana z przeróbką nie powinno być problemu. Ale pamiętam jak byłam świadkową u mojej koleżanki...ostatnią przymiarkę miała 2 tygodnie przed ślubem i miała spory zapas...w dniu ślubu okazało się że dzidzia tak urosła, że mamie brakuję sukienki:)

relganlikx65a1ud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    to teraz lecimy na drugim arkuszu tym po dacie porodu z aktualizacjami danych? :)

Jak wam się taki układ podoba, to może być, jak nie to się usunie :)

Ja lecę się uczyć niestety, do jutra dziewczyny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 19:17

• hela Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Jak wam się taki układ podoba, to może być, jak nie to się usunie :)

Ja lecę się uczyć niestety, do jutra dziewczyny ;)

jak dla mnie jest ok :) będziemy we wrześniu odhaczać te co już urodziły :D

64xp62y.png
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Nescafe, już posegregowałam, zrobiłam osobną kopię arkusza ;) Jakby się komuś nie podobało, to można usunąć :) Myślę, że teraz aktualizacje powinny być automatycznie, jak nie, to mogę się tym zająć :)
    P.S. Masz wizytę w moje urodziny!!! To musi być szczęśliwy dzień :P

Ja miałam 2 kuzynki w ciąży i wybrały obie sukienki odcinane pod biustem, bo z taką nie ma najmniejszego problemu.
    Sama miałam podobną na moim ślubie, miałam z tyłu wiązaną, ale chyba ładnie by to nie wyglądało tak tu gdzieś ciaśniej tu lżej... Cóż, najlepiej wziąć piłkę i jak będzie przymierzać, to niech sprawdzi :D

To zostawmy juz tylko ten jeden posegregowany co??;) A ten pierwszy wykasuje :P Znaczy jak dam rade wykasowac. Sie znasz to jak ktos do nas dolaczy to znowu posegregujesz ;)

To od teraz jakos ze sie super zanasz jestesz szefowa tabeli :P Co Ty na to? Fajny link sobie utworz w suwaczku itd. ;);) od czasu do czasu kopie walnij ;) hihi

A z ta pilka to dobre :D

• nescafe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaM. wrote:

Gratulacje super dobre wiesci! Dawaj nam tu foto z usg ;);)

‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ