Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadeinloove wrote:Mam do was pytanie
Moja kuzynka w tym roku bierze ślub, jest w ciąży w lipcu akurat będzie 7 miesiąc, i teraz jest problem, w tym okresie napewno będzie mieć duży brzuszek i teraz tak się zastanawiam jaką suknie ma wybrać? Czy w takich zwykłych salonach będzie można coś po negocjować, chodzi mi o zwężenie itp, suknie chce kupić w czerwcu, bo niestety nie wie jak będzie z brzuchem (tzn, jaka będzie wielkość) moim zdaniem to jest za późno, no ale co ja poradzę, i teraz nie wiem czy ma kupić tam gdzie chciała czy poprostu są jakieś salony które szyją suknie specjalnie dla kobiet w ciąży, jest trochę wybredną dziewczyną i zbytnio nie podobają jej się takie zwykłe delikatne suknie
Podaje wzór sukni który sobie wybrała (jak myślicie da się to założyć?)
http://www.bazarek.pl/produkt/3900699/suknia-slubna-model--suelo.html
madeinloove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madeinloove wrote:Mam do was pytanie
Moja kuzynka w tym roku bierze ślub, jest w ciąży w lipcu akurat będzie 7 miesiąc, i teraz jest problem, w tym okresie napewno będzie mieć duży brzuszek i teraz tak się zastanawiam jaką suknie ma wybrać? Czy w takich zwykłych salonach będzie można coś po negocjować, chodzi mi o zwężenie itp, suknie chce kupić w czerwcu, bo niestety nie wie jak będzie z brzuchem (tzn, jaka będzie wielkość) moim zdaniem to jest za późno, no ale co ja poradzę, i teraz nie wiem czy ma kupić tam gdzie chciała czy poprostu są jakieś salony które szyją suknie specjalnie dla kobiet w ciąży, jest trochę wybredną dziewczyną i zbytnio nie podobają jej się takie zwykłe delikatne suknie
Hmm ja tam jestem stara mezatka, ale suknie to sie chyba wczesniej chodzi kupowac. A jak w ciazy to sie idzie do salonu gada sie, ze sie jest w ciazy . Nom i potem jak sie chodzi na przymiark a jest ich kilka, i to oni zostawiaja plac na brzuchi tak sie to tam szyje, aby bylo dopasowane do naszego waznego dnia. Czerwiec to troche za pozno jak w lipcu slub??
Ale moze sie myle, to niech mnie jakas siweza mezatka poprawi
A na kiedy ma termin kuzynka?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynescafe wrote:Hmm ja tam jestem stara mezatka, ale suknie to sie chyba wczesniej chodzi kupowac. A jak w ciazy to sie idzie do salonu gada sie, ze sie jest w ciazy . Nom i potem jak sie chodzi na przymiark a jest ich kilka, i to oni zostawiaja plac na brzuch
i tak sie to tam szyje, aby bylo dopasowane do naszego waznego dnia. Czerwiec to troche za pozno jak w lipcu slub??
Ale moze sie myle, to niech mnie jakas siweza mezatka poprawi
A na kiedy ma termin kuzynka?
30.09 albo 1.10 -
Dziewczyny bylam dziś na USG jest zarodek 5,8mm i serduszko z akcją serca 117/min.
a w sobotę mi lekarka na izbie przyjęć powiedziała, że mam puste jajo płodowe i co mam robić w razie poronienia
JagoodkaK, justyna14, kark, hela, staraczka, stardust87, le'nutka, jovi81, AnkaK, aleksa.wawa, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNescafe, już posegregowałam, zrobiłam osobną kopię arkusza
Jakby się komuś nie podobało, to można usunąć
Myślę, że teraz aktualizacje powinny być automatycznie, jak nie, to mogę się tym zająć
P.S. Masz wizytę w moje urodziny!!! To musi być szczęśliwy dzień
Ja miałam 2 kuzynki w ciąży i wybrały obie sukienki odcinane pod biustem, bo z taką nie ma najmniejszego problemu.
Sama miałam podobną na moim ślubie, miałam z tyłu wiązaną, ale chyba ładnie by to nie wyglądało tak tu gdzieś ciaśniej tu lżej... Cóż, najlepiej wziąć piłkę i jak będzie przymierzać, to niech sprawdzi -
AgaM. wrote:Dziewczyny bylam dziś na USG jest zarodek 5,8mm i serduszko z akcją serca 117/min.
a w sobotę mi lekarka na izbie przyjęć powiedziała, że mam puste jajo płodowe i co mam robić w razie poronienia
nescafe lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
to teraz lecimy na drugim arkuszu tym po dacie porodu z aktualizacjami danych?
Ja to bym chyba ślub odłożyła z brzucholkiemchoć z mężem zbieramy się do kościelnego już od roku hehe i coś się zabrać nie mogliśmy więc przesunie się w czasie znów
-
AgaM- dajesz mi nadzieję, ze w sobotę w 6t4d coś zobaczę u siebie
jovi81 lubi tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
AgaM. wrote:Dziewczyny bylam dziś na USG jest zarodek 5,8mm i serduszko z akcją serca 117/min.
cudowne wiadomości!!! -
madeinloove wrote:Mam do was pytanie
Kochana z przeróbką nie powinno być problemu. Ale pamiętam jak byłam świadkową u mojej koleżanki...ostatnią przymiarkę miała 2 tygodnie przed ślubem i miała spory zapas...w dniu ślubu okazało się że dzidzia tak urosła, że mamie brakuję sukienki:)
-
nick nieaktualnyhela wrote:to teraz lecimy na drugim arkuszu tym po dacie porodu z aktualizacjami danych?
Jak wam się taki układ podoba, to może być, jak nie to się usunie
Ja lecę się uczyć niestety, do jutra dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 19:17
-
kark wrote:Jak wam się taki układ podoba, to może być, jak nie to się usunie
Ja lecę się uczyć niestety, do jutra dziewczyny
jak dla mnie jest okbędziemy we wrześniu odhaczać te co już urodziły
-
kark wrote:Nescafe, już posegregowałam, zrobiłam osobną kopię arkusza
Jakby się komuś nie podobało, to można usunąć
Myślę, że teraz aktualizacje powinny być automatycznie, jak nie, to mogę się tym zająć
P.S. Masz wizytę w moje urodziny!!! To musi być szczęśliwy dzień
Ja miałam 2 kuzynki w ciąży i wybrały obie sukienki odcinane pod biustem, bo z taką nie ma najmniejszego problemu.
Sama miałam podobną na moim ślubie, miałam z tyłu wiązaną, ale chyba ładnie by to nie wyglądało tak tu gdzieś ciaśniej tu lżej... Cóż, najlepiej wziąć piłkę i jak będzie przymierzać, to niech sprawdzi
To zostawmy juz tylko ten jeden posegregowany co??A ten pierwszy wykasuje
Znaczy jak dam rade wykasowac. Sie znasz to jak ktos do nas dolaczy to znowu posegregujesz
To od teraz jakos ze sie super zanasz jestesz szefowa tabeliCo Ty na to? Fajny link sobie utworz w suwaczku itd.
od czasu do czasu kopie walnij
hihi
A z ta pilka to dobre -
Gratulacje super dobre wiesci! Dawaj nam tu foto z usg