Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Z tego co owu wyznacza termin porodu na 29 Wrzesnia
Kupilam takie malusie skarpetki dalam mu a on do mnie mowi ze to nie jego rozmiar a po chwili . Bedzie maly Lukasiak
ja chyba kupie skarpetki by moim rodzicom powiedziec i rodzenstwu ciekawe jak ich reakcja. Ale czemamy do usg jak będzie widać coś a potem do pierwszej wizyty u nich, oby jak najszybciej!Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzwonilam dzis do gina powiedzialam mu ze chce isc w piatek na bete i ze zrobilam 2 rozne testy i ze wyszly pozytwyne . A on do mnie a po co pani chce wydawac pieniadze i miec kolejne potwierdzenie . Kazal mi przyjsc na wizyte w piatek . Bo jak wyliczyl z miesiaczki to 5 tydz . Sama niewiem .
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Dzwonilam dzis do gina powiedzialam mu ze chce isc w piatek na bete i ze zrobilam 2 rozne testy i ze wyszly pozytwyne . A on do mnie a po co pani chce wydawac pieniadze i miec kolejne potwierdzenie . Kazal mi przyjsc na wizyte w piatek . Bo jak wyliczyl z miesiaczki to 5 tydz . Sama niewiem .
zarodka na pewno nie będzie widać, ale pęcherzyk jak najbardziej. Ale wizyta bardzo szybko
Ja byłam w 4 tygodniu, ale dlatego że miałam silne bóle brzucha i kazał przyjść. USG nie robił, tylko posadził na fotel obejrzec, stwierdził, ze bardzo łądnie zasiniało i dał recepte na luteine.
a na usg kazał przyjść za 2 tygodnie, czyli 42 dnia cyklu od miesiączkiEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Dzwonilam dzis do gina powiedzialam mu ze chce isc w piatek na bete i ze zrobilam 2 rozne testy i ze wyszly pozytwyne . A on do mnie a po co pani chce wydawac pieniadze i miec kolejne potwierdzenie . Kazal mi przyjsc na wizyte w piatek . Bo jak wyliczyl z miesiaczki to 5 tydz . Sama niewiem .
Witaj w gronie wrześniowych mam
Jak ja byłam w 5t4d to widziałam pęcherzyk ciążowy o wymiarach 12,1 mm, co do zarodka no to chyba nie muszę mówić, bo chyba z poprzedniego forum wiesz w jaki sposób mnie nastraszył
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatu wrote:zarodka na pewno nie będzie widać, ale pęcherzyk jak najbardziej. Ale wizyta bardzo szybko
Ja byłam w 4 tygodniu, ale dlatego że miałam silne bóle brzucha i kazał przyjść. USG nie robił, tylko posadził na fotel obejrzec, stwierdził, ze bardzo łądnie zasiniało i dał recepte na luteine.
a na usg kazał przyjść za 2 tygodnie, czyli 42 dnia cyklu od miesiączki -
nick nieaktualnymadeinloove wrote:Witaj w gronie wrześniowych mam
Jak ja byłam w 5t4d to widziałam pęcherzyk ciążowy o wymiarach 12,1 mm, co do zarodka no to chyba nie muszę mówić, bo chyba z poprzedniego forum wiesz w jaki sposób mnie nastraszył -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wez nie strasz, ze tego otowrzyc nie idzie. Moze w tablecia ablo smartfonie to fakt ciezko Ale tak to pikus Dopisz sie i nic nie trzeba robic wiecej A fajnei bo widac kto kiedy gdzie co
Kark segregujesz porodami?? Szerze gadajac, to ja nie wiem czy jendym kliknieciem da sie to zrobic Chyba trzeba wszytko na nowo pisc?
Od czasu do czasu, to kopie robie tej tabeli, co by nam jakis obcy trol tam nic nie namieszalEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynescafe wrote:Ewelina23 wez nie strasz, ze tego otowrzyc nie idzie. Moze w tablecia ablo smartfonie to fakt ciezko Ale tak to pikus Dopisz sie i nic nie trzeba robic wiecej A fajnei bo widac kto kiedy gdzie co
Kark segregujesz porodami?? Szerze gadajac, to ja nie wiem czy jendym kliknieciem da sie to zrobic Chyba trzeba wszytko na nowo pisc?
Od czasu do czasu, to kopie robie tej tabeli, co by nam jakis obcy trol tam nic nie namieszal
Ale dopisalam sie
nescafe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam do was pytanie
Moja kuzynka w tym roku bierze ślub, jest w ciąży w lipcu akurat będzie 7 miesiąc, i teraz jest problem, w tym okresie napewno będzie mieć duży brzuszek i teraz tak się zastanawiam jaką suknie ma wybrać? Czy w takich zwykłych salonach będzie można coś po negocjować, chodzi mi o zwężenie itp, suknie chce kupić w czerwcu, bo niestety nie wie jak będzie z brzuchem (tzn, jaka będzie wielkość) moim zdaniem to jest za późno, no ale co ja poradzę, i teraz nie wiem czy ma kupić tam gdzie chciała czy poprostu są jakieś salony które szyją suknie specjalnie dla kobiet w ciąży, jest trochę wybredną dziewczyną i zbytnio nie podobają jej się takie zwykłe delikatne suknie
Podaje wzór sukni który sobie wybrała (jak myślicie da się to założyć?)
http://www.bazarek.pl/produkt/3900699/suknia-slubna-model--suelo.htmlEwelina23 lubi tę wiadomość