X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umieram,przez cały dzień nic nie jadłam,bo nie miałam apetytu,ale zachciało mi się pizzy i kochany zamówił,zjadłam kilka kawałków,a teraz mi tak ciężko :(

nescafe, justyna14 lubią tę wiadomość

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nescafe wrote:
    Monikk, Hela, Paula Jutro na wizyty smiagaja !! ;) Zycze samych dobrych wiesci!

Dzieki, wizyta dopiero o 17, już się nie mogę doczekać:)
    Jestem dobrej myśli dzis odebrałam wyniki bety i jest zdecydowanie lepiej niż z Aniołkiem. On tam ma chyba wtyki u góry:)
    Wracając do naszej ziemskiej fasolki to beta wygląda tak:
    17.01.2014 - 668,1
    20.01.2014 - 2715,0
    Gin kazała zrobić po 3 a nie po 2 dniach, nie wiem czemu ale co szkoła to pewnie inaczej uczą:)
    Ale strzeliłam niezłą gafę na badaniach;) nie mogli znaleźć moich wyników bo podałam 2 różne nazwiska. Coś mnie chyba zaćmiło bo nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam te wyniki i...na jednych panieńskie a na drugich po mężu:)
    Pierwszy raz mi się to zdarzyło, dużo używam nazwiska i nie myślałam że i mnie spotkają te pomyłki:)

nescafe, justyna14 lubią tę wiadomość

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i widzę ze każda juz jest po badaniach a ja jeszcze nie moge :/ trochę wam zazdroszczę ale z drugiej strony to ja przynajmniej nie mam sie czym stresowac przez conajmniej kolejne 3 tygodnie. czekam na przyznanie mi medical, bez tego w Kanadzie jest strasznie drogo. Stres mi w niczym nie pomoże, staram sie wiec nie myślec...jedynie zapobiegawczo zrezygnowaliśmy z seksu, nie podnosze nic ciężkiego i duzo śpię :) pozdrawiam

AnkaK lubi tę wiadomość

201703012752.png
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia90 wrote:
    Umieram,przez cały dzień nic nie jadłam,bo nie miałam apetytu,ale zachciało mi się pizzy i kochany zamówił,zjadłam kilka kawałków,a teraz mi tak ciężko :(

aaaa bdzie pawik :/ Nie jestes sama . Tez juz dzis sie z porcelana w lazience sciskalam :/

• nescafe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikkk wrote:
    Jestem dobrej myśli dzis odebrałam wyniki bety i jest zdecydowanie lepiej niż z Aniołkiem. On tam ma chyba wtyki u góry:)
    17.01.2014 - 668,1
    20.01.2014 - 2715,0
    Gin kazała zrobić po 3 a nie po 2 dniach, nie wiem czemu ale co szkoła to pewnie inaczej uczą:)
    Ale strzeliłam niezłą gafę na badaniach;) nie mogli znaleźć moich wyników bo podałam 2 różne nazwiska. Coś mnie chyba zaćmiło bo nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam te wyniki i...na jednych panieńskie a na drugich po mężu:)
    Pierwszy raz mi się to zdarzyło, dużo używam nazwiska i nie myślałam że i mnie spotkają te pomyłki:)

Jestes swieza mezatka? hihi ;)

A co do bety no super ;) Jak rosnie to znaczy ze jest dobrze . A rosnie to jest gucio ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe zafasolkowane :) a ja dzis doslownie zdycham i ledwo zipie .... dopadly mnie mdlosci i to takie ze zastanawialam sie czy do wc wstac.... masakra , ale podejrzewam ze to po luteinie ktora jest podjezykowa a gin mi powiedzial , ze moge ja pouknac ! Nigdy wiecej :P zamienilam sobie ta podjezykowa na dowcipna i tyle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 19:56

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikkk wrote:
    17.01.2014 - 668,1
    20.01.2014 - 2715,0
    Ja mialam z wczoraj 10951
    Jutro jade znow na powtorke, jestem ciekawa co wyjdzie.
    Ciesze sie i trzymam za Ciebie kciuki

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i widzę ze każda juz jest po badaniach a ja jeszcze nie moge :/ trochę wam zazdroszczę ale z drugiej strony to ja przynajmniej nie mam sie czym stresowac przez conajmniej kolejne 3 tygodnie. czekam na przyznanie mi medical, bez tego w Kanadzie jest strasznie drogo. Stres mi w niczym nie pomoże, staram sie wiec nie myślec...jedynie zapobiegawczo zrezygnowaliśmy z seksu, nie podnosze nic ciężkiego i duzo śpię :) pozdrawiam

wiele z nas dopiero za tydzień, a niektóre dopiero w lutym :)

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nescafe wrote:
    Jestes swieza mezatka? hihi ;)

A co do bety no super ;) Jak rosnie to znaczy ze jest dobrze . A rosnie to jest gucio ;)

No...w sumie świeżą, a przynajmniej tak się czuję:) Braliśmy ślub w sierpniu 2013, ale dużo pracuję nazwiskiem jesli tak to można nazwać, jeszcze studiuję i nigdy mi się to jeszcze nie zdarzyło:)

~~~~~~
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Im mniej tabletek do polkniecia,tym lepiej,też mam dowcipna :)
    Ale pawik nie pójdzie,tylko mnie męczy :/

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Ja mialam z wczoraj 10951
    Jutro jade znow na powtorke, jestem ciekawa co wyjdzie.
    Ciesze sie i trzymam za Ciebie kciuki
    Bardzo wysoka ta Twoja beta jak na 5 tydz, moze masz więcej lokatorów?

~~~~~~
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia90 wrote:
    Im mniej tabletek do polkniecia,tym lepiej,też mam dowcipna :)
    Ale pawik nie pójdzie,tylko mnie męczy :/
    No wlasnie o to chodzi bo jak by poszedl to z glowy :P przezylam dzis najgorszy dzien od kad jestem w ciazy ;? Mam nadzieje ze to moj oststni :P w ogole kazalam emkowi wyniesc z sypialni lutke i schowac gdzies gleboko zebym jej nie widziala bo od samego patrzenia na nia mi sie podnosilo

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikkk wrote:
    Bardzo wysoka ta Twoja beta jak na 5 tydz, moze masz więcej lokatorów?
    Ja w poniedzialek mialam 22 tys :P ale mi zas gin kazal zrobic tydzien po tygodniu a w zeszly poniedzialek mialam 5750....

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka wrote:
    Ja w poniedzialek mialam 22 tys :P ale mi zas gin kazal zrobic tydzien po tygodniu a w zeszly poniedzialek mialam 5750....

Hmm...u nas w lab są chyba mniejsze wartości, bo jest bardzo duża różnica między nami a wg. tabelki to mnie właśnie wychodzi gdzieś 6/7 tydzień i to by się zgadzało. A przynajmniej mam taką nadzieję...

~~~~~~
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikkk wrote:
    Hmm...u nas w lab są chyba mniejsze wartości, bo jest bardzo duża różnica między nami a wg. tabelki to mnie właśnie wychodzi gdzieś 6/7 tydzień i to by się zgadzało. A przynajmniej mam taką nadzieję...
    No na pewno :) co labo to inne normy :) u mnie 5-6 tydzien jest do 20 tys a jak bylam w pon robi i wyszlo 22 tys czyli by sie zgadzlo bo w pon mialam poczatek 7 tygodnia

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nienadążam za tą tabelką
    5 tydz (217-7138)
    6 tydz (158-31795)
    7 tydz (3697-163563)
    8 tydz (32065-149571)
    itd. strasznie trudno to rozszyfrować ale babka w lab mówiła że jest ok, łądny przyrost, ok 6-7 tyg wiec próbuję to rozkminić

JagoodkaK lubi tę wiadomość

~~~~~~
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a widać wam juz brzuszki? Ja mam codziennie wieczorem taki duży i wzdety ze wyglądam na 5 miesiąc hahaha jakoś chyba troszkę za szybko co? lol

201703012752.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Dziewczyny a widać wam juz brzuszki? Ja mam codziennie wieczorem taki duży i wzdety ze wyglądam na 5 miesiąc hahaha jakoś chyba troszkę za szybko co? lol

Ja mam swój naturalny ciągle wyglądający na ciążowy:), ale tłumacze sobie ze kochanego ciałka nigdy za wiele, a jak to mówi mój mąż cyt "więcej powierzchni erotycznej do całowania". Zawsze mnie to bawi:) Jest szalony ale przynajmniej po ok 15 latach pozbyłam sie wreszcie kompleków.

Nelus lubi tę wiadomość

~~~~~~
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akuszerka89 wrote:
    stardust ale nam dziś dałaś do myślenia:P wizytę miałaś o 11 a do tej pory się nie odzywałaś, ehhh!!! Mówiłam że będzie u Ciebie wszystko dobrze?
    kochana, przepraszam... ale tak się zapłakałam w tym gabinecie, że mąż mnie musiał na lody zabrać, żebym się trochę uspokoiła. Nie chciałam Cię denerwować, nie gniewaj się :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • AgaM. Koleżanka

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też wieczorami mam duży brzuch, ale w drugiej ciąży podobno szybciej brzuszek widać :)

2nn3skjonrgb0ixx.png
‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ