X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umieram,przez cały dzień nic nie jadłam,bo nie miałam apetytu,ale zachciało mi się pizzy i kochany zamówił,zjadłam kilka kawałków,a teraz mi tak ciężko :(

nescafe, justyna14 lubią tę wiadomość

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nescafe wrote:
    Monikk, Hela, Paula Jutro na wizyty smiagaja !! ;) Zycze samych dobrych wiesci!

Dzieki, wizyta dopiero o 17, już się nie mogę doczekać:)
    Jestem dobrej myśli dzis odebrałam wyniki bety i jest zdecydowanie lepiej niż z Aniołkiem. On tam ma chyba wtyki u góry:)
    Wracając do naszej ziemskiej fasolki to beta wygląda tak:
    17.01.2014 - 668,1
    20.01.2014 - 2715,0
    Gin kazała zrobić po 3 a nie po 2 dniach, nie wiem czemu ale co szkoła to pewnie inaczej uczą:)
    Ale strzeliłam niezłą gafę na badaniach;) nie mogli znaleźć moich wyników bo podałam 2 różne nazwiska. Coś mnie chyba zaćmiło bo nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam te wyniki i...na jednych panieńskie a na drugich po mężu:)
    Pierwszy raz mi się to zdarzyło, dużo używam nazwiska i nie myślałam że i mnie spotkają te pomyłki:)

nescafe, justyna14 lubią tę wiadomość

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i widzę ze każda juz jest po badaniach a ja jeszcze nie moge :/ trochę wam zazdroszczę ale z drugiej strony to ja przynajmniej nie mam sie czym stresowac przez conajmniej kolejne 3 tygodnie. czekam na przyznanie mi medical, bez tego w Kanadzie jest strasznie drogo. Stres mi w niczym nie pomoże, staram sie wiec nie myślec...jedynie zapobiegawczo zrezygnowaliśmy z seksu, nie podnosze nic ciężkiego i duzo śpię :) pozdrawiam

AnkaK lubi tę wiadomość

201703012752.png
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia90 wrote:
    Umieram,przez cały dzień nic nie jadłam,bo nie miałam apetytu,ale zachciało mi się pizzy i kochany zamówił,zjadłam kilka kawałków,a teraz mi tak ciężko :(

aaaa bdzie pawik :/ Nie jestes sama . Tez juz dzis sie z porcelana w lazience sciskalam :/

• nescafe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikkk wrote:
    Jestem dobrej myśli dzis odebrałam wyniki bety i jest zdecydowanie lepiej niż z Aniołkiem. On tam ma chyba wtyki u góry:)
    17.01.2014 - 668,1
    20.01.2014 - 2715,0
    Gin kazała zrobić po 3 a nie po 2 dniach, nie wiem czemu ale co szkoła to pewnie inaczej uczą:)
    Ale strzeliłam niezłą gafę na badaniach;) nie mogli znaleźć moich wyników bo podałam 2 różne nazwiska. Coś mnie chyba zaćmiło bo nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam te wyniki i...na jednych panieńskie a na drugich po mężu:)
    Pierwszy raz mi się to zdarzyło, dużo używam nazwiska i nie myślałam że i mnie spotkają te pomyłki:)

Jestes swieza mezatka? hihi ;)

A co do bety no super ;) Jak rosnie to znaczy ze jest dobrze . A rosnie to jest gucio ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe zafasolkowane :) a ja dzis doslownie zdycham i ledwo zipie .... dopadly mnie mdlosci i to takie ze zastanawialam sie czy do wc wstac.... masakra , ale podejrzewam ze to po luteinie ktora jest podjezykowa a gin mi powiedzial , ze moge ja pouknac ! Nigdy wiecej :P zamienilam sobie ta podjezykowa na dowcipna i tyle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 19:56

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikkk wrote:
    17.01.2014 - 668,1
    20.01.2014 - 2715,0
    Ja mialam z wczoraj 10951
    Jutro jade znow na powtorke, jestem ciekawa co wyjdzie.
    Ciesze sie i trzymam za Ciebie kciuki

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i widzę ze każda juz jest po badaniach a ja jeszcze nie moge :/ trochę wam zazdroszczę ale z drugiej strony to ja przynajmniej nie mam sie czym stresowac przez conajmniej kolejne 3 tygodnie. czekam na przyznanie mi medical, bez tego w Kanadzie jest strasznie drogo. Stres mi w niczym nie pomoże, staram sie wiec nie myślec...jedynie zapobiegawczo zrezygnowaliśmy z seksu, nie podnosze nic ciężkiego i duzo śpię :) pozdrawiam

wiele z nas dopiero za tydzień, a niektóre dopiero w lutym :)

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nescafe wrote:
    Jestes swieza mezatka? hihi ;)

A co do bety no super ;) Jak rosnie to znaczy ze jest dobrze . A rosnie to jest gucio ;)

No...w sumie świeżą, a przynajmniej tak się czuję:) Braliśmy ślub w sierpniu 2013, ale dużo pracuję nazwiskiem jesli tak to można nazwać, jeszcze studiuję i nigdy mi się to jeszcze nie zdarzyło:)

~~~~~~
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Im mniej tabletek do polkniecia,tym lepiej,też mam dowcipna :)
    Ale pawik nie pójdzie,tylko mnie męczy :/

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Ja mialam z wczoraj 10951
    Jutro jade znow na powtorke, jestem ciekawa co wyjdzie.
    Ciesze sie i trzymam za Ciebie kciuki
    Bardzo wysoka ta Twoja beta jak na 5 tydz, moze masz więcej lokatorów?

~~~~~~
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia90 wrote:
    Im mniej tabletek do polkniecia,tym lepiej,też mam dowcipna :)
    Ale pawik nie pójdzie,tylko mnie męczy :/
    No wlasnie o to chodzi bo jak by poszedl to z glowy :P przezylam dzis najgorszy dzien od kad jestem w ciazy ;? Mam nadzieje ze to moj oststni :P w ogole kazalam emkowi wyniesc z sypialni lutke i schowac gdzies gleboko zebym jej nie widziala bo od samego patrzenia na nia mi sie podnosilo

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikkk wrote:
    Bardzo wysoka ta Twoja beta jak na 5 tydz, moze masz więcej lokatorów?
    Ja w poniedzialek mialam 22 tys :P ale mi zas gin kazal zrobic tydzien po tygodniu a w zeszly poniedzialek mialam 5750....

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka wrote:
    Ja w poniedzialek mialam 22 tys :P ale mi zas gin kazal zrobic tydzien po tygodniu a w zeszly poniedzialek mialam 5750....

Hmm...u nas w lab są chyba mniejsze wartości, bo jest bardzo duża różnica między nami a wg. tabelki to mnie właśnie wychodzi gdzieś 6/7 tydzień i to by się zgadzało. A przynajmniej mam taką nadzieję...

~~~~~~
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikkk wrote:
    Hmm...u nas w lab są chyba mniejsze wartości, bo jest bardzo duża różnica między nami a wg. tabelki to mnie właśnie wychodzi gdzieś 6/7 tydzień i to by się zgadzało. A przynajmniej mam taką nadzieję...
    No na pewno :) co labo to inne normy :) u mnie 5-6 tydzien jest do 20 tys a jak bylam w pon robi i wyszlo 22 tys czyli by sie zgadzlo bo w pon mialam poczatek 7 tygodnia

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nienadążam za tą tabelką
    5 tydz (217-7138)
    6 tydz (158-31795)
    7 tydz (3697-163563)
    8 tydz (32065-149571)
    itd. strasznie trudno to rozszyfrować ale babka w lab mówiła że jest ok, łądny przyrost, ok 6-7 tyg wiec próbuję to rozkminić

JagoodkaK lubi tę wiadomość

~~~~~~
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a widać wam juz brzuszki? Ja mam codziennie wieczorem taki duży i wzdety ze wyglądam na 5 miesiąc hahaha jakoś chyba troszkę za szybko co? lol

201703012752.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Dziewczyny a widać wam juz brzuszki? Ja mam codziennie wieczorem taki duży i wzdety ze wyglądam na 5 miesiąc hahaha jakoś chyba troszkę za szybko co? lol

Ja mam swój naturalny ciągle wyglądający na ciążowy:), ale tłumacze sobie ze kochanego ciałka nigdy za wiele, a jak to mówi mój mąż cyt "więcej powierzchni erotycznej do całowania". Zawsze mnie to bawi:) Jest szalony ale przynajmniej po ok 15 latach pozbyłam sie wreszcie kompleków.

Nelus lubi tę wiadomość

~~~~~~
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akuszerka89 wrote:
    stardust ale nam dziś dałaś do myślenia:P wizytę miałaś o 11 a do tej pory się nie odzywałaś, ehhh!!! Mówiłam że będzie u Ciebie wszystko dobrze?
    kochana, przepraszam... ale tak się zapłakałam w tym gabinecie, że mąż mnie musiał na lody zabrać, żebym się trochę uspokoiła. Nie chciałam Cię denerwować, nie gniewaj się :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • AgaM. Koleżanka

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też wieczorami mam duży brzuch, ale w drugiej ciąży podobno szybciej brzuszek widać :)

2nn3skjonrgb0ixx.png
‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ