Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nescafe wrote:Monikk, Hela, Paula Jutro na wizyty smiagaja !!
Zycze samych dobrych wiesci!
Dzieki, wizyta dopiero o 17, już się nie mogę doczekać
Jestem dobrej myśli dzis odebrałam wyniki bety i jest zdecydowanie lepiej niż z Aniołkiem. On tam ma chyba wtyki u góry:)
Wracając do naszej ziemskiej fasolki to beta wygląda tak:
17.01.2014 - 668,1
20.01.2014 - 2715,0
Gin kazała zrobić po 3 a nie po 2 dniach, nie wiem czemu ale co szkoła to pewnie inaczej uczą
Ale strzeliłam niezłą gafę na badaniach;) nie mogli znaleźć moich wyników bo podałam 2 różne nazwiska. Coś mnie chyba zaćmiło bo nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam te wyniki i...na jednych panieńskie a na drugich po mężu:)
Pierwszy raz mi się to zdarzyło, dużo używam nazwiska i nie myślałam że i mnie spotkają te pomyłki:)nescafe, justyna14 lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i widzę ze każda juz jest po badaniach a ja jeszcze nie moge
trochę wam zazdroszczę ale z drugiej strony to ja przynajmniej nie mam sie czym stresowac przez conajmniej kolejne 3 tygodnie. czekam na przyznanie mi medical, bez tego w Kanadzie jest strasznie drogo. Stres mi w niczym nie pomoże, staram sie wiec nie myślec...jedynie zapobiegawczo zrezygnowaliśmy z seksu, nie podnosze nic ciężkiego i duzo śpię
pozdrawiam
AnkaK lubi tę wiadomość
-
justysia90 wrote:Umieram,przez cały dzień nic nie jadłam,bo nie miałam apetytu,ale zachciało mi się pizzy i kochany zamówił,zjadłam kilka kawałków,a teraz mi tak ciężko
aaaa bdzie pawikNie jestes sama . Tez juz dzis sie z porcelana w lazience sciskalam
-
Monikkk wrote:Dzieki, wizyta dopiero o 17, już się nie mogę doczekać
Jestem dobrej myśli dzis odebrałam wyniki bety i jest zdecydowanie lepiej niż z Aniołkiem. On tam ma chyba wtyki u góry:)
17.01.2014 - 668,1
20.01.2014 - 2715,0
Gin kazała zrobić po 3 a nie po 2 dniach, nie wiem czemu ale co szkoła to pewnie inaczej uczą
Ale strzeliłam niezłą gafę na badaniach;) nie mogli znaleźć moich wyników bo podałam 2 różne nazwiska. Coś mnie chyba zaćmiło bo nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam te wyniki i...na jednych panieńskie a na drugich po mężu:)
Pierwszy raz mi się to zdarzyło, dużo używam nazwiska i nie myślałam że i mnie spotkają te pomyłki:)
Jestes swieza mezatka? hihi
A co do bety no superJak rosnie to znaczy ze jest dobrze . A rosnie to jest gucio
-
nick nieaktualnyWitam nowe zafasolkowane
a ja dzis doslownie zdycham i ledwo zipie .... dopadly mnie mdlosci i to takie ze zastanawialam sie czy do wc wstac.... masakra , ale podejrzewam ze to po luteinie ktora jest podjezykowa a gin mi powiedzial , ze moge ja pouknac ! Nigdy wiecej
zamienilam sobie ta podjezykowa na dowcipna i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 19:56
-
Monikkk wrote:Dzieki, wizyta dopiero o 17, już się nie mogę doczekać
17.01.2014 - 668,1
20.01.2014 - 2715,0
Pierwszy raz mi się to zdarzyło, dużo używam nazwiska i nie myślałam że i mnie spotkają te pomyłki:)
Jutro jade znow na powtorke, jestem ciekawa co wyjdzie.
Ciesze sie i trzymam za Ciebie kciuki -
Nelus wrote:Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i widzę ze każda juz jest po badaniach a ja jeszcze nie moge
trochę wam zazdroszczę ale z drugiej strony to ja przynajmniej nie mam sie czym stresowac przez conajmniej kolejne 3 tygodnie. czekam na przyznanie mi medical, bez tego w Kanadzie jest strasznie drogo. Stres mi w niczym nie pomoże, staram sie wiec nie myślec...jedynie zapobiegawczo zrezygnowaliśmy z seksu, nie podnosze nic ciężkiego i duzo śpię
pozdrawiam
wiele z nas dopiero za tydzień, a niektóre dopiero w lutym -
nescafe wrote:Jestes swieza mezatka? hihi
A co do bety no superJak rosnie to znaczy ze jest dobrze . A rosnie to jest gucio
No...w sumie świeżą, a przynajmniej tak się czujęBraliśmy ślub w sierpniu 2013, ale dużo pracuję nazwiskiem jesli tak to można nazwać, jeszcze studiuję i nigdy mi się to jeszcze nie zdarzyło:)
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
JagoodkaK wrote:Ja mialam z wczoraj 10951
Jutro jade znow na powtorke, jestem ciekawa co wyjdzie.
Ciesze sie i trzymam za Ciebie kciukiNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
nick nieaktualnyjustysia90 wrote:Im mniej tabletek do polkniecia,tym lepiej,też mam dowcipna
Ale pawik nie pójdzie,tylko mnie męczyprzezylam dzis najgorszy dzien od kad jestem w ciazy ;? Mam nadzieje ze to moj oststni
w ogole kazalam emkowi wyniesc z sypialni lutke i schowac gdzies gleboko zebym jej nie widziala bo od samego patrzenia na nia mi sie podnosilo
-
nick nieaktualny
-
staraczka wrote:Ja w poniedzialek mialam 22 tys
ale mi zas gin kazal zrobic tydzien po tygodniu a w zeszly poniedzialek mialam 5750....
Hmm...u nas w lab są chyba mniejsze wartości, bo jest bardzo duża różnica między nami a wg. tabelki to mnie właśnie wychodzi gdzieś 6/7 tydzień i to by się zgadzało. A przynajmniej mam taką nadzieję...Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
nick nieaktualnyMonikkk wrote:Hmm...u nas w lab są chyba mniejsze wartości, bo jest bardzo duża różnica między nami a wg. tabelki to mnie właśnie wychodzi gdzieś 6/7 tydzień i to by się zgadzało. A przynajmniej mam taką nadzieję...
co labo to inne normy
u mnie 5-6 tydzien jest do 20 tys a jak bylam w pon robi i wyszlo 22 tys czyli by sie zgadzlo bo w pon mialam poczatek 7 tygodnia
-
ja to nienadążam za tą tabelką
5 tydz (217-7138)
6 tydz (158-31795)
7 tydz (3697-163563)
8 tydz (32065-149571)
itd. strasznie trudno to rozszyfrować ale babka w lab mówiła że jest ok, łądny przyrost, ok 6-7 tyg wiec próbuję to rozkminićJagoodkaK lubi tę wiadomość
~~~~~~
-
Nelus wrote:Dziewczyny a widać wam juz brzuszki? Ja mam codziennie wieczorem taki duży i wzdety ze wyglądam na 5 miesiąc hahaha jakoś chyba troszkę za szybko co? lol
Ja mam swój naturalny ciągle wyglądający na ciążowy:), ale tłumacze sobie ze kochanego ciałka nigdy za wiele, a jak to mówi mój mąż cyt "więcej powierzchni erotycznej do całowania". Zawsze mnie to bawi:) Jest szalony ale przynajmniej po ok 15 latach pozbyłam sie wreszcie kompleków.Nelus lubi tę wiadomość
~~~~~~
-
akuszerka89 wrote:stardust ale nam dziś dałaś do myślenia:P wizytę miałaś o 11 a do tej pory się nie odzywałaś, ehhh!!! Mówiłam że będzie u Ciebie wszystko dobrze?