Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, jak po nocy? U mnie średnio, humor do dooopy:( denerwują mnie te ciągłe plamienia, czasem są brązowe, czasem podbarwione krwią. I pomimo tego że wiem że u mnie może tak być to i tak się denerwuje. Dziś dowiem się też jaką mam betę. Do gina idę w poniedziałek z wynikami, ale usg będę miała pewnie dopiero za tydzień w czwartek. Dobija mnie już to ciągłe czekanie. Będzie dobrze czy nie będzie, masakra...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć ciężarówki
co do brzucha ta ja na wieczór też mam masakron haha nigdy w życiu nie miałam tak wypchanego bebola , a to moja pierwsza ciąża ....już się nastawiłam , że pewnie czeka mnie ogromny brzuch na końcówce
Akuszerka ty się nie denerwuj :*
co do brzucha to ja smaruję oliwką bambino na noc a na dzień zwykłym balsamem nivea ... a nad cyckami nawet nie myślałam , bo póki co mam zdechlaki -
Nelus wrote:Hehe ale kochanego męża masz
ale na racje
ja zawsze miałam dosyc płaski brzuch a tu psikus- 7 tydz i juz tak widać! Wcale duzo nie jem a waga tez pokazuje +3kg, nie wiem skąd to sie bierze jak bąbelek ma jeden centymetr w porywach
Ja mam dokładnie to samo. Waga 3+ i brzuszek się zaokrąglił, pewnie dlatego że to 3 ciąża i może te powłoki brzuszne słabsze są. A te 3+ to pewnie dlatego, że ciągle coś podjadam, bo jak coś zjem to mnie aż tak nie mdli tak strasznie i mogę jakoś funkcjonować. Ech, a w ogóle dziś to się strasznie czuję. Przeraża mnie cały dzień siedzenia w pracy, tak mnie mdli...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AgaM. wrote:Dziewczyny bylam dziś na USG jest zarodek 5,8mm i serduszko z akcją serca 117/min.
a w sobotę mi lekarka na izbie przyjęć powiedziała, że mam puste jajo płodowe i co mam robić w razie poronienia
AgaM: w obu przypadkach miałaś usg przezpochwowe ? -
nick nieaktualnynescafe wrote:Dzien dobry
Grzesze wlasnie przy slabej kawce;) slaba od czasu, do czasu chyba wolno co??
Justyna14 milej pracy
Ja też od czasu do czasu piję kawę jak mam gorszy dzien
A ty pij póki możeszbo przyjdzie dzień , że patrzeć na nią nie będziesz mogła
nescafe lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, jak tam? ja dziś o dziwo prawie bez mdłości
mam nadzieję, że tak już zostanie
Mmm.. kawki też bym się napiła, ale chyba mleka nie mamA mi takiego smaka narobiłaś nescafe
-
nescafe wrote:Jovi a kiedy masz przyjc zobaczyc na usg. Normalnie trzymam kciuki aby bylo dobrze!!