Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Trzymajcie kciuki bo coraz bardziej sie boje tej dzisiejszej wizyty. Tak bardzo chciałabym zobaczyć bijące serduszko...Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
staraczko a jaki powinien byc poziom prolaktyny w ciąży? Bo ja przed ciążą brałam bromergon, ale jak tylko beta wyszła pozytywna to gin kazał mi go odstawić. A wczoraj prl wyszła mi 151 i nie wiem czy to nie za dużo...
-
Dżola wrote:Hej migotoka. Ja również nie mam żadnych objawów (oprócz delikatnego bólu piersi i sutków) i też mnie to martwi. Pocieszam się, że kropek jest już dobrze wychowany i nie robi mamusi psikusów w postaci wymiotów i innych dolegliwości
Pierwszą wizytę mam dopiero 4 lutego ale już wariuję.
U mnie też tylko piersi dają o sobie znać...ale muszę przyznać, że ból jest nie do zniesienia czasami:/
Ja kolejną wizytę mam 30 stycznia:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka
wcianam sniadanko i was czytam
ja na szczescie nigdy nie pilam kawy bo mi nie smakuje(wiem dziwne) i nie mam problemu z odstawieniem
też mam dzisiaj wizyte ale jakos na spokojnie... musze tylko wypisac jakie badania chce wyciagnac od niego na fundusz, dam mu liste i powiem niech wypisuje na wszystko z tej listy co refundowane
maluszek pewnie ma sie dobrze ale fajnie bedzie go zobaczyc -
nick nieaktualnyakuszerka89 wrote:staraczko a jaki powinien byc poziom prolaktyny w ciąży? Bo ja przed ciążą brałam bromergon, ale jak tylko beta wyszła pozytywna to gin kazał mi go odstawić. A wczoraj prl wyszła mi 151 i nie wiem czy to nie za dużo...
To zależy też od labo i jakie normy masz na wyniku. Jeśli według norm mieścisz się w normie to nie masz się czy martwić. Poza tym prolaktyna w ciąży się podnosi , bo jest potrzebna do wytwarzania pokarmu -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny;)
Jak tak Was czytam to stwierdzam,że mimo iż jestem jedną z młodszych ciężarówek to dolegliwości mam najwięcej, jak stara baba... I już nie wiem czy wszystkie są normalne czy powinnam się martwić:
- mam nadciśnienie, ale teraz w ciąży bardzo mi spadło...
- mam całodobowe mdłości, z którymi już sobie nie radzę
- bolało mnie podbrzusze, przestało, to teraz boli mnie pachwina prawa
- a najbardziej od wczoraj doskwiera mi prawdopodobnie wątroba. Ostre kłucia po prawej str od pępka, tak pod żebrami... i takie uczucie gorąca i pieczenia w tym miejscu mam... (nie mam woreczka,kamieni, wyrostka)
- do tego leżę z odklejającą się kosmówką...
Ja już chcę spokojny drugi trymestr ciąży.... -
mycha89 wrote:hej dziewczyny;)
Jak tak Was czytam to stwierdzam,że mimo iż jestem jedną z młodszych ciężarówek to dolegliwości mam najwięcej, jak stara baba... I już nie wiem czy wszystkie są normalne czy powinnam się martwić:
- mam nadciśnienie, ale teraz w ciąży bardzo mi spadło...
- mam całodobowe mdłości, z którymi już sobie nie radzę
- bolało mnie podbrzusze, przestało, to teraz boli mnie pachwina prawa
- a najbardziej od wczoraj doskwiera mi prawdopodobnie wątroba. Ostre kłucia po prawej str od pępka, tak pod żebrami... i takie uczucie gorąca i pieczenia w tym miejscu mam... (nie mam woreczka,kamieni, wyrostka)
- do tego leżę z odklejającą się kosmówką...
Ja już chcę spokojny drugi trymestr ciąży....
no bo to tak właśnie jest. co osoba to inne dolegliwości bądź ich brak. Chyba nie powinnyśmy się stresować
A ty kocha mycha leż i odpoczywaj. Niestety musisz ale to wszystko dla zdrówka małego ludka
-
staraczko w tym labie normy są do 25 a u mnie aż 151. Nie wiem co mam myśleć
-
nick nieaktualnyDobry
Nadrobilam chyba z 10 stronWczoraj bylam nie do życia
nie dosc ze to przeziebienie mi nie mija to na dodatek dopadly mnie mdlosci, normalnie mialam kaca jak po niezlej balandze
Tak sie martwilam ze nie mam zadnych objawów, ale po wczorajszym dniu odszczekuje wszystko! Dzis juz jest duzo lepiej, wracam do zywych
Gratuluje wczorajszym wizytom i trzymam kciuki za dzisiejsze!
Przy okazji mam pytanie do dziewczyn które biorą Acard - do którego tygodnia ginek kazał wam go łykać?
A i jeszcze pytanie do dziewczyn które biorą Luteine dopochwową - ile płacicie za opakowanie?
-
AgaM- a ile wynosił pęcherzyk ja był pusty? On nic w środku nie miał. Ja już od zmysłów odchodzę a do wtorku jeszcze tak daleko. Dajesz mi iskierkę nadziei.
A tak w ogóle się witam i miłego dnia życzę i udanych wizyt.jovi81 lubi tę wiadomość
-
aleksa.wawa wrote:Dobry
Nadrobilam chyba z 10 stronWczoraj bylam nie do życia
nie dosc ze to przeziebienie mi nie mija to na dodatek dopadly mnie mdlosci, normalnie mialam kaca jak po niezlej balandze
Tak sie martwilam ze nie mam zadnych objawów, ale po wczorajszym dniu odszczekuje wszystko! Dzis juz jest duzo lepiej, wracam do zywych
Gratuluje wczorajszym wizytom i trzymam kciuki za dzisiejsze!
Przy okazji mam pytanie do dziewczyn które biorą Acard - do którego tygodnia ginek kazał wam go łykać?
A i jeszcze pytanie do dziewczyn które biorą Luteine dopochwową - ile płacicie za opakowanie?