Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aleksa.wawa wrote:A no wlasnie, tak cos kojarzylam ze lutek jest refundowany i kosztuje grosze a mi ta moja ginka napisala 100 % na recepcie i zaplacilam wczoraj ok 30 zl!!! Masakra! Gapa jestem bo nie dopilnowalam tego siet!
-
nick nieaktualnyWitam was kochane
Jak tam poranek mija?
Mi na szczęście dobrze, choć wczoraj ledwo co poszłam spać, bo tak niestety męczyły mdłości
Ale to chyba nie gorszy problem, od tego niejedzenia skurczył mi się żołądek, i ledwo co jeden naleśnik wcisnę ;/ mam nadzieje że do tego 13 tygodnia jakoś przeżyję, i jakoś dam radę dać maluszkowi wszystko co potrzebne, bo teraz mimo że mąż wciska jedzenie to nie daję rady, poprostu odmawiam. A co do męża to chyba już zwariował, gada do brzuszka, wczoraj nawet kupił welurowy pajacyk w wersji tygryska z Kubusia Puchatkaod tygodnia każdy kolega dzwoni czy czasem nie wyjdzie na piwko, bo wiadomo trzeba opić maluszka... no poprostu wstanąć i zabić
no ale co zrobić, chłopina chce się jakoś wyszaleć
AnkaK lubi tę wiadomość
-
dzień dobry kochane
odebrałam wyniki krwi, nie mam złych
martwi mnie ciśnienie, mam za niskie, wczoraj miałam 103/65, juz się nie dziwię, że taka senna jestemtakże kawa u mnie wskazana
Wystraszyłam się dzisiaj troszkę jak mnie brzuch zaczął boleć, ale na szczęście nie trwało to długo i już nie boli.
madeinlove niech się chłop wyszaleje, bo potem to nawet nie pośpiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:51
madeinloove lubi tę wiadomość
-
dba wrote:dzień dobry kochane
odebrałam wyniki krwi, nie mam złych
martwi mnie ciśnienie, mam za niskie, wczoraj miałam 103/65, juz się nie dziwię, że taka senna jestemtakże kawa u mnie wskazana
Wystraszyłam się dzisiaj troszkę jak mnie brzuch zaczął boleć, ale na szczęście nie trwało to długo i już nie boli.
madeinlove niech się chłop wyszaleje, bo potem to nawet nie pośpi
Niskie ciśnienie to chyba norma...u mnie czasami górne nawet do 100 nie dochodzi...
-
staraczko - do 25. a bhcg wyszło 7089 a 10 dni temu było 1470. Kurde no... Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć...
-
Czesc dziewczyny.
Fajnie slyszec same dobre wiesci od wasja dzis mam wizyte u poloznej ale nie nastawiam sie na wiele
pewnie cisnienie zmierzy i wypyta czy pale, czy pije i tyle
A dzis do pracy nie poszlam. Wczoraj na popoludniowce dostalam takiego bolu glowy, mdlosci i oslabienia ze do domu z samochodu moj T juz mnie orowadzil
W nocy zero znu i okropne mdlosci... Teraz jestem bardzo slaba ale choc glowa nie boli... Nie wiem jak bedzie dalej.
Czekam na wiesci od kolezanek ktore tez maja dzis wyzyty
-
nick nieaktualnyDal tych co się źle czują itp
https://www.youtube.com/watch?v=U6OBlabxRyE
padłam jak to zobaczyłam heheh
akuszerka no to nie wiem....może skonsultuj to z lekarzem ? wiem , że w ciąży podnosi się poziom prolaktyny więc do końca nie wiem jaka jest norma
a beta też nie wiem , ale na dzie miałąś wzrost o 1000 jak teraz masz 7 tys więc chyba jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 12:23
-
justyna14 wrote:siedzie w pracy i ziewam:) mogłam zostać w łóżku:) i nescafe dzięki, mi również smaka na kawke zrobiłaś;p staram się jednak wytrwać bez
a ja własnie wypiłam taką lekka z duuuuuuuużą ilością mleka. chyba mi nie zaszkodzi co?
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dżola wrote:a ja własnie wypiłam taką lekka z duuuuuuuużą ilością mleka. chyba mi nie zaszkodzi co?
W ogóle dziś mam jakieś czarne myśli, że to już po ciąży itd. Doby do 31.01.14. Strasznie się martwie, czy będzie tam dzidzia:/
A która to dziś miała szefowi mówić? niech się pochwali jak rozmowa, bo jeśli 31.01.14 będzie wszystko dobrze u mnie, to też czeka mnie ta rozmowa:/ i też już się jej boję -
justyna14 wrote:na pewno nie:) ale ja jestem z tych co mają normalnie troche za duże ciśnienie więc staram się nie pić wcale już, żeby tam przypadkiem coś dzidziusiowi od mojego ciśnienia nie było.
W ogóle dziś mam jakieś czarne myśli, że to już po ciąży itd. Doby do 31.01.14. Strasznie się martwie, czy będzie tam dzidzia:/
A która to dziś miała szefowi mówić? niech się pochwali jak rozmowa, bo jeśli 31.01.14 będzie wszystko dobrze u mnie, to też czeka mnie ta rozmowa:/ i też już się jej boję
Ja jeszcze nic nikomu nie mówię. Też się martwię, czy dzidzia tam jest bo jak się naczytałam że tyle osób ma puste jaja, to mnie się słabo zrobiło. Do giena ide dopiero 4 lutego i jak się okaże, że wszystko ok to wtedy powiem - choć jeszcze nie wiem jak -
Dżola wrote:Ja jeszcze nic nikomu nie mówię. Też się martwię, czy dzidzia tam jest bo jak się naczytałam że tyle osób ma puste jaja, to mnie się słabo zrobiło. Do giena ide dopiero 4 lutego i jak się okaże, że wszystko ok to wtedy powiem - choć jeszcze nie wiem jak
-
justyna14 wrote:a jak to jest z tą ochorną pracujących kobiet? to jest dopiero od 3 miesiąc czy od samego początku? Bo jeśli do 3 miesiąca to jeszcze musze czekac z tą informacją, któraś się orientuje?
No własnie sama nie wiem. Pierwszy raz słysze, ze ochrona jest dopiero od 3 miesiąca. wydaje mi się, że od początku ciąży ale może nie znam prawa. -
nick nieaktualnyHej kochane nie nadażam z czytaniem Was
współczuje tym co straciły Swoje Maleństwa i wierze,że niedługo doczekacie sie Maluszków.
Gratuluje wspaniałych maluszków na USG
Ja nie mam sił od mdłosci które meczą mnie cały dzień i noc,nie wymiotuje ale mdłosci potrafią dać we znaki,nie mam ochoty na jedzenie ale wmuszam w siebie po troszku bo inaczej jeszcze bardziej mnie mdli ufufufuf
no i kłuje mnie w pachwinach zwłaszcza w prawej,piersi bolą ale przy dotyku.
Wspieram każdą z Was buziaki dla mamusiek i maluszkówBozia3 lubi tę wiadomość
-
aleksa.wawa wrote:A no wlasnie, tak cos kojarzylam ze lutek jest refundowany i kosztuje grosze a mi ta moja ginka napisala 100 % na recepcie i zaplacilam wczoraj ok 30 zl!!! Masakra! Gapa jestem bo nie dopilnowalam tego siet!
-
Emalia82 wrote:hej. Mam pytanie. Czy już wszystkie widziały zarodek te co są w tym samym etapie ciąży co ja ( plus minus 2 dni)??? Ja już dostaje do głowy z nerwów. Miałam USG w 5t4d