X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Majeczka łącze się z Toba w bólu ;-)są już dwa sloniki

odrazu raźniej mi :) choć jak oglądałam Wasze zdjęcia to nie wiem gdzie Wy widzicie u siebie Słonie, wieloryby czy co tam jeszcze :) zazdraszczam

Tysia87 lubi tę wiadomość

• betinka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No! To chyba osiągnęłam zakupowy finisz (pomijając łóżeczko) :) Właśnie zamówiłam ręczniki i wałeczki do spania, i wygląda na to, że mam już wszystko :)

Majeczka2014, Paula55 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczarowana to byla chyba Kark ja mam zakaz glaskania brzuszka ale moge wsmarowywac kremy ;) bo mi polozna powiedziala ze taka chwila nie zaszkodzi az tak bardzo :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaśmiecę Wam trochę forum :) jako że lubicie zdjęcia , ja-nowa wrześniówka pokażę Wam co mam do tej pory ( nie robiłam zdjęć 2 paczek pieluch, i kosmetyków do kąpieli które wygrałam w konkursie tesco loves baby), wstawiam same ciuszki. Tych zdjęć troszkę jest więc przepraszam za ilość:)starałam się jak najwięcej upchać do jednego kadru

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 18:11

justyna14, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s5y5qg.jpg

2j43s4k.jpg

52nbjr.jpg

27zyno.jpg

mkab1w.jpg

vhc23b.jpg

v6oxvd.jpg

i jeszcze 7 kolejnych zdjęć....

justyna14, Paula55, anulka81, Kaarolina, Diabla85, Gosia19, betinka, Karolaaa91, stardust87, Io, magdzia26, Nelus, betina89, Zaczarowana lubią tę wiadomość

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc już po wizycie, bardzo fajnie było :)
    Konkurs wygrała KAMA- moje dziecię waży 2050 gram :) Kurde miałam jutro prać a chyba trzeba będzie kompot wstawić :)
    Lekarz powiedział, ze jest średniaczkiem więc sie cieszę. Wszystko jest super, mały sie ładnie obrócił główką do dołu i niech tak zostanie. Serduszko ładnie bije. Lekarz powiedział, ze na 1000% to chłopak, a na moje pytanie co jak bedzie jednak dziewczynka, odpowiedział, ze najwyżej bedzie dziewczynka z ptaszkiem i jajkami :)
    Dowiedziałam sie też, ze za dwa tyg jak by sie coś zaczeło dziać, czyli by sie zaczeła akcja porodowa a maluch bedzie ważył 2500 g co najmniej to już nie zatrzymują porodu.
    Wód mam sporo ale ponoć lepsze to niż jak by było za mało :)
    Zdjęcia nie wstawie bo mam tylko 2d i to słąbej jakości, jak zawsze zresztą. Zazdroszcze wam tych fajnych fotek ale pocieszam sie, ze przynajmniej jest wszystko ok :)

Paula55, Kaarolina, Majeczka2014, Diabla85, anulka81, Tysia87, Gosia19, afrykanka, stardust87, Io, magdzia26, Nelus, verynice lubią tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    16lmyww.jpg

29bm64o.jpg

2uzax6c.jpg

29wis6.jpg

2a83k39.jpg

24diweh.jpg

ogółem:

t9i0pt.jpg

Kaarolina, Diabla85, anulka81, karolcia:)))), Gosia19, Karolaaa91, stardust87, Io, magdzia26, Nelus, betina89 lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona swietne wiesci!!!
    Najwazniejsze ze z dzieckiem ok. Waga mysle ze w sam raz :)

Majeczka swietne rzeczy!!!
    I im wiecej zdjec tym sie bardziej cieszymy :)

My za dwa tyg konczymy dopinac wszystko z wyprawka. Zdecydujemy sie i zamowimy lozeczko, skonczymy zakupy, zamowimy kuriera po wozek i bedziemy juz tylko oczekiwac synka :)

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Iwona swietne wiesci!!!
    Najwazniejsze ze z dzieckiem ok. Waga mysle ze w sam raz :)

Majeczka swietne rzeczy!!!
    I im wiecej zdjec tym sie bardziej cieszymy :)

My za dwa tyg konczymy dopinac wszystko z wyprawka. Zdecydujemy sie i zamowimy lozeczko, skonczymy zakupy, zamowimy kuriera po wozek i bedziemy juz tylko oczekiwac synka :)

kurde a to same ciuszki, gdzie jeszcze :) głowa aż mnie rozbolała

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwo_na :) cieszę się, że wszystko ok! Mimo,ze nie zakładałam się o nic to kompociku bym napiła :)

• anulka81 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe to ja też wygrałam bo obstawiam między 2000 a 2100 :-D też chcę kompocik ;-)

https://www.maluchy.pl/li-69207.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczko- świetne zakupy!
    Część moich, wszystko z La Millou <3 rzeczy są mega rewelacyjnej jakości, warte swojej ceny jeśli któraś się zastanawia:-)
    Kolory są bardzo soczyste
    1.
    10h6fwp.jpg
    2.
    35ba3r9.jpg
    3.
    6f9xcg.jpg

Majeczka2014, Kaarolina, betinka, Karolaaa91, stardust87, Io, magdzia26, anulka81, Nelus, betina89, Zaczarowana lubią tę wiadomość

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka, ubranka bardzo ładne, żadna ilość zdjęć nie jest w stanie zaśmiecić forum. Twoja wyprawka to jakaś 1/4 mojej kolekcji :)

Tak Anulka jesteś laureatką drugiego miejsca, dla Ciebie będzie dżemik wiśniowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 18:32

anulka81 lubi tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinka super! W ogóle podoba mi się wszystko co minky :) cudne są kocyki i nie tylko u "Makaszka" na fb, planuje zakup wlasnie wiekszego,cieplejszego kocyka u niej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 18:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwo_na wrote:
    Majeczka, ubranka bardzo ładne, żadna ilość zdjęć nie jest w stanie zaśmiecić forum. Twoja wyprawka to jakaś 1/4 mojej kolekcji :)

tylko,ze wiekszosc ubranek jest w rozm od 68,szczegolnie ta druga partia zdjec:) ale wiele nie bede kupowac na sam poczatek, zawsze mozna miec pretekst zeby wybrac na zakupy :) nawet z maluszkiem

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, po naszych porodach nagle wszystkiego nie wykupią :)
    Ale ja mam manie, jak długo czegoś nie kupie dla maluszka to czuje sie chora :) Poza tym ja 75% rzeczy dostałam od siostry a tylko małą część kupiłam :)

relg4z17djzzyjqt.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    pralinka super! W ogóle podoba mi się wszystko co minky :) cudne są kocyki i nie tylko u "Makaszka" na fb, planuje zakup wlasnie wiekszego,cieplejszego kocyka u niej

Z tego co pamiętam to ja chyba u nich kupiłam kocyk minky, jest cudowny :)

relg4z17djzzyjqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwo_na wrote:
    Dokładnie, po naszych porodach nagle wszystkiego nie wykupią :)
    Ale ja mam manie, jak długo czegoś nie kupie dla maluszka to czuje sie chora :) Poza tym ja 75% rzeczy dostałam od siostry a tylko małą część kupiłam :)

ja tez dostalam od siostry troche rzeczy. Sama pokupowalam kilka szt.body ;)

• betinka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona, im wiecej tak dobrych wiesci, tym lepiej :):):)

Majeczka, dobra kolekcja! :) Rozowe dresy rzadza!

Pralinka, ale cudowne te rzeczy! Nie trzeba dotykac,zeby wyczuc,ze aksamitne w dotyku.

Ja to przy Was cienias jestem! Wszystkie ciuszki dla mlodego rozm. 56-62 zmiescilam w duzej tekturowej torbie po butach ;) Jeszcze znajomi nam obiecali pudlo po ich synku. Ale na oko mi sie wydaje,ze i bez tego to wystarczy. A poza tym jak dziewczyny mowily- na wstrzymanie produkcji ubranek sie nie zanosi :)

Majeczka2014, magdzia26 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2s93hww.jpg
    Grubasnice w 8 miesiacu

Diabla85, Gosia19, Fipsik, Karolaaa91, Io, Kaarolina, magdzia26, anulka81, Paula55, verynice, betina89, ofcooo, stardust87 lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
‹‹ 1156 1157 1158 1159 1160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ