X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Majeczka łącze się z Toba w bólu ;-)są już dwa sloniki

odrazu raźniej mi :) choć jak oglądałam Wasze zdjęcia to nie wiem gdzie Wy widzicie u siebie Słonie, wieloryby czy co tam jeszcze :) zazdraszczam

Tysia87 lubi tę wiadomość

• betinka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No! To chyba osiągnęłam zakupowy finisz (pomijając łóżeczko) :) Właśnie zamówiłam ręczniki i wałeczki do spania, i wygląda na to, że mam już wszystko :)

Majeczka2014, Paula55 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczarowana to byla chyba Kark ja mam zakaz glaskania brzuszka ale moge wsmarowywac kremy ;) bo mi polozna powiedziala ze taka chwila nie zaszkodzi az tak bardzo :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaśmiecę Wam trochę forum :) jako że lubicie zdjęcia , ja-nowa wrześniówka pokażę Wam co mam do tej pory ( nie robiłam zdjęć 2 paczek pieluch, i kosmetyków do kąpieli które wygrałam w konkursie tesco loves baby), wstawiam same ciuszki. Tych zdjęć troszkę jest więc przepraszam za ilość:)starałam się jak najwięcej upchać do jednego kadru

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 18:11

justyna14, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s5y5qg.jpg

2j43s4k.jpg

52nbjr.jpg

27zyno.jpg

mkab1w.jpg

vhc23b.jpg

v6oxvd.jpg

i jeszcze 7 kolejnych zdjęć....

justyna14, Paula55, anulka81, Kaarolina, Diabla85, Gosia19, betinka, Karolaaa91, stardust87, Io, magdzia26, Nelus, betina89, Zaczarowana lubią tę wiadomość

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc już po wizycie, bardzo fajnie było :)
    Konkurs wygrała KAMA- moje dziecię waży 2050 gram :) Kurde miałam jutro prać a chyba trzeba będzie kompot wstawić :)
    Lekarz powiedział, ze jest średniaczkiem więc sie cieszę. Wszystko jest super, mały sie ładnie obrócił główką do dołu i niech tak zostanie. Serduszko ładnie bije. Lekarz powiedział, ze na 1000% to chłopak, a na moje pytanie co jak bedzie jednak dziewczynka, odpowiedział, ze najwyżej bedzie dziewczynka z ptaszkiem i jajkami :)
    Dowiedziałam sie też, ze za dwa tyg jak by sie coś zaczeło dziać, czyli by sie zaczeła akcja porodowa a maluch bedzie ważył 2500 g co najmniej to już nie zatrzymują porodu.
    Wód mam sporo ale ponoć lepsze to niż jak by było za mało :)
    Zdjęcia nie wstawie bo mam tylko 2d i to słąbej jakości, jak zawsze zresztą. Zazdroszcze wam tych fajnych fotek ale pocieszam sie, ze przynajmniej jest wszystko ok :)

Paula55, Kaarolina, Majeczka2014, Diabla85, anulka81, Tysia87, Gosia19, afrykanka, stardust87, Io, magdzia26, Nelus, verynice lubią tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    16lmyww.jpg

29bm64o.jpg

2uzax6c.jpg

29wis6.jpg

2a83k39.jpg

24diweh.jpg

ogółem:

t9i0pt.jpg

Kaarolina, Diabla85, anulka81, karolcia:)))), Gosia19, Karolaaa91, stardust87, Io, magdzia26, Nelus, betina89 lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona swietne wiesci!!!
    Najwazniejsze ze z dzieckiem ok. Waga mysle ze w sam raz :)

Majeczka swietne rzeczy!!!
    I im wiecej zdjec tym sie bardziej cieszymy :)

My za dwa tyg konczymy dopinac wszystko z wyprawka. Zdecydujemy sie i zamowimy lozeczko, skonczymy zakupy, zamowimy kuriera po wozek i bedziemy juz tylko oczekiwac synka :)

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Iwona swietne wiesci!!!
    Najwazniejsze ze z dzieckiem ok. Waga mysle ze w sam raz :)

Majeczka swietne rzeczy!!!
    I im wiecej zdjec tym sie bardziej cieszymy :)

My za dwa tyg konczymy dopinac wszystko z wyprawka. Zdecydujemy sie i zamowimy lozeczko, skonczymy zakupy, zamowimy kuriera po wozek i bedziemy juz tylko oczekiwac synka :)

kurde a to same ciuszki, gdzie jeszcze :) głowa aż mnie rozbolała

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwo_na :) cieszę się, że wszystko ok! Mimo,ze nie zakładałam się o nic to kompociku bym napiła :)

• anulka81 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe to ja też wygrałam bo obstawiam między 2000 a 2100 :-D też chcę kompocik ;-)

https://www.maluchy.pl/li-69207.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczko- świetne zakupy!
    Część moich, wszystko z La Millou <3 rzeczy są mega rewelacyjnej jakości, warte swojej ceny jeśli któraś się zastanawia:-)
    Kolory są bardzo soczyste
    1.
    10h6fwp.jpg
    2.
    35ba3r9.jpg
    3.
    6f9xcg.jpg

Majeczka2014, Kaarolina, betinka, Karolaaa91, stardust87, Io, magdzia26, anulka81, Nelus, betina89, Zaczarowana lubią tę wiadomość

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka, ubranka bardzo ładne, żadna ilość zdjęć nie jest w stanie zaśmiecić forum. Twoja wyprawka to jakaś 1/4 mojej kolekcji :)

Tak Anulka jesteś laureatką drugiego miejsca, dla Ciebie będzie dżemik wiśniowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 18:32

anulka81 lubi tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinka super! W ogóle podoba mi się wszystko co minky :) cudne są kocyki i nie tylko u "Makaszka" na fb, planuje zakup wlasnie wiekszego,cieplejszego kocyka u niej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 18:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwo_na wrote:
    Majeczka, ubranka bardzo ładne, żadna ilość zdjęć nie jest w stanie zaśmiecić forum. Twoja wyprawka to jakaś 1/4 mojej kolekcji :)

tylko,ze wiekszosc ubranek jest w rozm od 68,szczegolnie ta druga partia zdjec:) ale wiele nie bede kupowac na sam poczatek, zawsze mozna miec pretekst zeby wybrac na zakupy :) nawet z maluszkiem

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, po naszych porodach nagle wszystkiego nie wykupią :)
    Ale ja mam manie, jak długo czegoś nie kupie dla maluszka to czuje sie chora :) Poza tym ja 75% rzeczy dostałam od siostry a tylko małą część kupiłam :)

relg4z17djzzyjqt.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    pralinka super! W ogóle podoba mi się wszystko co minky :) cudne są kocyki i nie tylko u "Makaszka" na fb, planuje zakup wlasnie wiekszego,cieplejszego kocyka u niej

Z tego co pamiętam to ja chyba u nich kupiłam kocyk minky, jest cudowny :)

relg4z17djzzyjqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwo_na wrote:
    Dokładnie, po naszych porodach nagle wszystkiego nie wykupią :)
    Ale ja mam manie, jak długo czegoś nie kupie dla maluszka to czuje sie chora :) Poza tym ja 75% rzeczy dostałam od siostry a tylko małą część kupiłam :)

ja tez dostalam od siostry troche rzeczy. Sama pokupowalam kilka szt.body ;)

• betinka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona, im wiecej tak dobrych wiesci, tym lepiej :):):)

Majeczka, dobra kolekcja! :) Rozowe dresy rzadza!

Pralinka, ale cudowne te rzeczy! Nie trzeba dotykac,zeby wyczuc,ze aksamitne w dotyku.

Ja to przy Was cienias jestem! Wszystkie ciuszki dla mlodego rozm. 56-62 zmiescilam w duzej tekturowej torbie po butach ;) Jeszcze znajomi nam obiecali pudlo po ich synku. Ale na oko mi sie wydaje,ze i bez tego to wystarczy. A poza tym jak dziewczyny mowily- na wstrzymanie produkcji ubranek sie nie zanosi :)

Majeczka2014, magdzia26 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2s93hww.jpg
    Grubasnice w 8 miesiacu

Diabla85, Gosia19, Fipsik, Karolaaa91, Io, Kaarolina, magdzia26, anulka81, Paula55, verynice, betina89, ofcooo, stardust87 lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
‹‹ 1156 1157 1158 1159 1160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ