Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzaśmiecę Wam trochę forum
jako że lubicie zdjęcia , ja-nowa wrześniówka pokażę Wam co mam do tej pory ( nie robiłam zdjęć 2 paczek pieluch, i kosmetyków do kąpieli które wygrałam w konkursie tesco loves baby), wstawiam same ciuszki. Tych zdjęć troszkę jest więc przepraszam za ilość:)starałam się jak najwięcej upchać do jednego kadru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 18:11
justyna14, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No więc już po wizycie, bardzo fajnie było
Konkurs wygrała KAMA- moje dziecię waży 2050 gramKurde miałam jutro prać a chyba trzeba będzie kompot wstawić
Lekarz powiedział, ze jest średniaczkiem więc sie cieszę. Wszystko jest super, mały sie ładnie obrócił główką do dołu i niech tak zostanie. Serduszko ładnie bije. Lekarz powiedział, ze na 1000% to chłopak, a na moje pytanie co jak bedzie jednak dziewczynka, odpowiedział, ze najwyżej bedzie dziewczynka z ptaszkiem i jajkami
Dowiedziałam sie też, ze za dwa tyg jak by sie coś zaczeło dziać, czyli by sie zaczeła akcja porodowa a maluch bedzie ważył 2500 g co najmniej to już nie zatrzymują porodu.
Wód mam sporo ale ponoć lepsze to niż jak by było za mało
Zdjęcia nie wstawie bo mam tylko 2d i to słąbej jakości, jak zawsze zresztą. Zazdroszcze wam tych fajnych fotek ale pocieszam sie, ze przynajmniej jest wszystko okPaula55, Kaarolina, Majeczka2014, Diabla85, anulka81, Tysia87, Gosia19, afrykanka, stardust87, Io, magdzia26, Nelus, verynice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwona swietne wiesci!!!
Najwazniejsze ze z dzieckiem ok. Waga mysle ze w sam raz
Majeczka swietne rzeczy!!!
I im wiecej zdjec tym sie bardziej cieszymy
My za dwa tyg konczymy dopinac wszystko z wyprawka. Zdecydujemy sie i zamowimy lozeczko, skonczymy zakupy, zamowimy kuriera po wozek i bedziemy juz tylko oczekiwac synkaMajeczka2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Iwona swietne wiesci!!!
Najwazniejsze ze z dzieckiem ok. Waga mysle ze w sam raz
Majeczka swietne rzeczy!!!
I im wiecej zdjec tym sie bardziej cieszymy
My za dwa tyg konczymy dopinac wszystko z wyprawka. Zdecydujemy sie i zamowimy lozeczko, skonczymy zakupy, zamowimy kuriera po wozek i bedziemy juz tylko oczekiwac synka
kurde a to same ciuszki, gdzie jeszczegłowa aż mnie rozbolała
-
nick nieaktualny
-
Majeczko- świetne zakupy!
Część moich, wszystko z La Millourzeczy są mega rewelacyjnej jakości, warte swojej ceny jeśli któraś się zastanawia:-)
Kolory są bardzo soczyste
1.
2.
3.
Majeczka2014, Kaarolina, betinka, Karolaaa91, stardust87, Io, magdzia26, anulka81, Nelus, betina89, Zaczarowana lubią tę wiadomość
-
Majeczka, ubranka bardzo ładne, żadna ilość zdjęć nie jest w stanie zaśmiecić forum. Twoja wyprawka to jakaś 1/4 mojej kolekcji
Tak Anulka jesteś laureatką drugiego miejsca, dla Ciebie będzie dżemik wiśniowyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 18:32
anulka81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwo_na wrote:Majeczka, ubranka bardzo ładne, żadna ilość zdjęć nie jest w stanie zaśmiecić forum. Twoja wyprawka to jakaś 1/4 mojej kolekcji
tylko,ze wiekszosc ubranek jest w rozm od 68,szczegolnie ta druga partia zdjec:) ale wiele nie bede kupowac na sam poczatek, zawsze mozna miec pretekst zeby wybrac na zakupynawet z maluszkiem
-
Majeczka2014 wrote:pralinka super! W ogóle podoba mi się wszystko co minky
cudne są kocyki i nie tylko u "Makaszka" na fb, planuje zakup wlasnie wiekszego,cieplejszego kocyka u niej
Z tego co pamiętam to ja chyba u nich kupiłam kocyk minky, jest cudownyMajeczka2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwo_na wrote:Dokładnie, po naszych porodach nagle wszystkiego nie wykupią
Ale ja mam manie, jak długo czegoś nie kupie dla maluszka to czuje sie choraPoza tym ja 75% rzeczy dostałam od siostry a tylko małą część kupiłam
ja tez dostalam od siostry troche rzeczy. Sama pokupowalam kilka szt.body -
Iwona, im wiecej tak dobrych wiesci, tym lepiej
Majeczka, dobra kolekcja!Rozowe dresy rzadza!
Pralinka, ale cudowne te rzeczy! Nie trzeba dotykac,zeby wyczuc,ze aksamitne w dotyku.
Ja to przy Was cienias jestem! Wszystkie ciuszki dla mlodego rozm. 56-62 zmiescilam w duzej tekturowej torbie po butachJeszcze znajomi nam obiecali pudlo po ich synku. Ale na oko mi sie wydaje,ze i bez tego to wystarczy. A poza tym jak dziewczyny mowily- na wstrzymanie produkcji ubranek sie nie zanosi
Majeczka2014, magdzia26 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png