Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Majeczka2014 wrote:dziewczyny a kupowałyście jakieś bucki niemowlęce dla swoich dzieciaczków?
Chodzę po allegro i niektóre są takie słodkie. Wiem, że nie praktyczne na początku,ale na sam ich widok człowiek wymiękaa czemu by nie kupić i nie mieć pamiątki :)gdzieś zawsze się przydadzą
nenka, to ja Tobie też wysyłam trochę chłodu. Rozpadało się u mnie jednak znów
Ja Wam chetnie oddam wszystkie chmury deszczowe i burzowe!!
A buciki to byl pierwszy element garderoby mojego malego tancerzaBiale trampki za kostke z niebieska gwiazdka na podeszwie i po bokach, rozmiar 17.
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Ahoooj
My po wspanialym dniu nad jeziorem jestesmy w domkuczadowo bylo. Znajomi sie zjechali, pogrilowalismy, odpoczelam bo nie bylo upalow
nawet we freesby (czy jak to sie pisze) pogralismy
Stolik i krzesla zdaly egzamin na 5
Jedyny minus wyjazd to taki ze wlazlam w rozżazone wegle z grilla i poparzylam stope bo bylam w sandalachpieczeeee!!
Widzialam ze byla debata o stanikach sportowych.. Polecam. Teraz to moj najlepszy przyjaciel i tez w nim smigam p domu z bebechem na wierzchupolecam z calego serca
Wy narzekacie na upaly a ja z utesknieniem dalej wyczekuje zeby na naszych termometrach choc 25 stopni sie pojawilo
Zazyla bym troche sloneczka bo blada jak dupa chinczyka jestem
Majeczka ja kupilam 3 pary bucikownawet tu wklejalam fotke
beda na wyjscia haha
Kurde juz nie pamietam o czym pisalyscie bo jak zaczne odp to zapominamMajeczka2014, betinka, karolcia:)))), Tysia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya orientujecie się w rozmiarach? W internecie za bardzo nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi
wiem, że nóżki dzieciaczków też rosną w swoim tempie. Ale akurat znalazłam takie,gdzie podano tylko w cm, 12 cm i 13 cm i się zastanawiam jak to mniej więcej miesiącowo wygląda.
Buciki śliczneczyli na to wychodzi, że tylko chyba ja nie mam
tzn mam jedne, sporo większe
na sesję potrzebowałam i na złość na szybkości nie znalazłam innych ,mniejszych.Wzięłam pierwsze lepsze:
Paula55, Nelus, kark, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobitki:) ja mialam dzis dobry dzien, byliam w Polskiej Klinice, dostalam zwolnienie lekarskie do konca ciazy wiec zus mi wyplaci mimo ze jestem w UK:) widzialam swoja perelke na usg ale nie mam zadnego zdjecia niestety.Potem bylismy w Ikea, kupila lozeczko Guliver (ktoras chyba o takim raz pisala) powiem wam ze bardzo ladne, stabilne i przede wszystkim biale, bo takie chcialam. Do tego sliczna biala komode, materac , komplet poscieli i wiele innych rzeczy. Niestety nie moge zrobic zdjecia teraz bo wszystko zostawilismy w domu do ktorego wprowadzamy sie za jakis tydzien:) Mialam wrazenie ze moja mala jest ustawiona poprzecznie bo tak ja czulam a tu sie okazalo ze glowka do dolu jak nalezy wiec tym bardziej sie ciesze:) milego wieczorku:)
Majeczka2014, magdzia26, ofcooo, betinka, Tysia87, Io, anulka81, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolcia:)))) wrote:Hej kobitki:) ja mialam dzis dobry dzien, byliam w Polskiej Klinice, dostalam zwolnienie lekarskie do konca ciazy wiec zus mi wyplaci mimo ze jestem w UK:) widzialam swoja perelke na usg ale nie mam zadnego zdjecia niestety.Potem bylismy w Ikea, kupila lozeczko Guliver (ktoras chyba o takim raz pisala) powiem wam ze bardzo ladne, stabilne i przede wszystkim biale, bo takie chcialam. Do tego sliczna biala komode, materac , komplet poscieli i wiele innych rzeczy. Niestety nie moge zrobic zdjecia teraz bo wszystko zostawilismy w domu do ktorego wprowadzamy sie za jakis tydzien:) Mialam wrazenie ze moja mala jest ustawiona poprzecznie bo tak ja czulam a tu sie okazalo ze glowka do dolu jak nalezy wiec tym bardziej sie ciesze:) milego wieczorku:)
łóżeczko super, też mi się podobakarolcia:)))) lubi tę wiadomość
-
Nenka brzuszek jak marzenie! Po prostu idealny:)
Anulka zdj troszke male ale widze ze tez masz fajny
Akuszerka rewelacyjnie wygladalas;)
Tez mi dolega ten syndrom niespokojnych nog, w nocy ciagle sie przeciagam, kopie i sama sobie masuje. Do tego zaczelam mi dretwiec lewa reka jakby byla wyjeta z lodowatej wody... Koncowka ciazy to nie bajka! Czuje sie jak stara babcia
Ja mam trzy zwykle staniki 80D nosze je od 20 tyg i nadal dobre. Cycki mi juz nie rosna, ani nie bola, sa miekkie jak przed ciazanenka, anulka81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Czesc kochane,
Moj Tomus pojechał do sklepu kupić mi nowy wiatrak, ktory daje mi zycie.
A tak serio, kupowalyscie posciele dla maluszków ja gapa linków nie spisalam, mozecie mi podac? Albo polecić cos do 250 zl?
też szukam pościeli,ale ciężko się zdecydować -
ja mam tylko prześcieradełko i dwa śpiworki - podobno bezpieczniejsze od kołderki bo dzidziuś sie nie nakryje.
A ja dziś pierwszy raz krzyknęłam na naszą Łucję... źle mi z tym..
Troszkę sie wierciła i w pewnym momencie tak mnie kopnęła, że zawyłam z bólu... i krzyknęłam na nią, żeby sie nie wierciła...
Przestała.
Potem znów sie troszkę wierciła, ale już na nią nie krzyknę - z reszta nie kopnęła mnie tak mocno jak w tedy..eh. -
nick nieaktualnyśpiworek też kupuję, ale też chcę mieć 2 komplety pościeli (osobno kupuję wypełnienie) kocyk wybierałam 4 dni , jutro chyba a raczej w końcu zamówię. A nad pościelą też się wciąż zastanawiam. Chciałabym być taką osobą, która bierze bez większego zastanowienia co podoba a ja mam swoje gusta i guściki i to tyle trwa, o!
-
nick nieaktualny