Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladalam je. Sa cudowne jednak mi mowili, ze dla maluszka sa nie praktyczne, bo jak sie wtuli to moze sie poddusic :(

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis kupiłam cały zestaw:) mi sie bardzo podoba i w sumie juz od pierwszego spojrzenia wiedziałam ze to to:D tylko nie az tak duzy zestaw jak na zdjęciu :)

2dsr21l.jpg

Nelus, nenka, magdzia26, le'nutka, nick nieaktualny, stardust87 lubią tę wiadomość

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Ogladalam je. Sa cudowne jednak mi mowili, ze dla maluszka sa nie praktyczne, bo jak sie wtuli to moze sie poddusic :(

no właśnie..

Makaszka ma też fajne pościele-można ustalić kolory, wzory (bo też posiada w sprzedaży kocyki minky) Jak chcesz to sobie zerknij ;)
    15 minut napisałam o cenę i szczegóły. Narazie nie odp

aaa.. link na fb:
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.542118255876198.1073741829.535423466545677&type=1

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 21:36

• pralinka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piszecie ze kupujecie posciel..zamierzacie takie malenstwa przykrywac koldra?? Ja przyznam szczerze ze raczej nie i kupno koldry i poscieli odlozylam na pozniej.. Mysle ze woombie/spiworek/kocyk beda na poczatek wystarczajace.. A koldry np Ikea (takze z dzialu dla niemowlat)sa od 12miesiaca zycia, wiec moze to o czyms swiadczy..

ofcooo lubi tę wiadomość

• Patu Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na początek planuje głównie śpiworek uzywac, a w dzien rozek ale chciałam kupic zestaw, a sobie poczeka. baldachim rozwiesze od razu, a kołderke ubiore najszybciej po pół roku

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinka wrote:
    Dziewczyny piszecie ze kupujecie posciel..zamierzacie takie malenstwa przykrywac koldra?? Ja przyznam szczerze ze raczej nie i kupno koldry i poscieli odlozylam na pozniej.. Mysle ze woombie/spiworek/kocyk beda na poczatek wystarczajace.. A koldry np Ikea (takze z dzialu dla niemowlat)sa od 12miesiaca zycia, wiec moze to o czyms swiadczy..

śpiworek kupuję i mam zamiar Małą kłaść w nim,a po prostu chcę mieć też z głowy pościel i kołdrę dlatego jak już kupuję wyprawkę to to też :) nie chcę potem na szybkości dokupywać , a niech leży. Może okazać się że jednak będzie przydatna, mimo wszystko.

Też się troszkę nasłuchałam o tych pościelach, żeby nie przykrywać maluszka itd. i jestem panikara ,dlatego będę używać spiworków na początku. Ale są osoby, które od początku używały kołdry i nic się nie działo :) no ja jestem z tych co woli chuchać na zimne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 21:47

• Io Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zamiar na początku używać śpiworków bo wydają mi się praktyczniejsze i bezpieczniejsze, ale pościel i kołderkę też kupiłam w razie czego, bo podobno niektóre dzieci nie tolerują tych śpiworków, a nie chciałabym pierwszej nocy w domu spedzić z niezadowolonym, zapłakanym noworodkiem. Wolę być na wszystko gotowa. I tak wcześniej czy później potrzebowałabym tej kołderki.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bogata ta Twoja pisciel Patu :). Juz pedze patrzec co ma Makaszka.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Ja mam zamiar na początku używać śpiworków bo wydają mi się praktyczniejsze i bezpieczniejsze, ale pościel i kołderkę też kupiłam w razie czego, bo podobno niektóre dzieci nie tolerują tych śpiworków, a nie chciałabym pierwszej nocy w domu spedzić z niezadowolonym, zapłakanym noworodkiem. Wolę być na wszystko gotowa. I tak wcześniej czy później potrzebowałabym tej kołderki.

o , dokładnie :)
    poza tym wolę kupić i niech leży niż potem mieć gadane, że czemu wcześniej nie pomyślałam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 21:48

Io lubi tę wiadomość

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kocyki i spiworki ale tak jak mowi lo musze byc przygotowana na kazda ewentualność.

Io, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam dwa kpl i jesli zajrzie taka potrzeba to delikatnie przykryje.
    Tyle tu czytalam ze takie to ńiebezpieczne a potem polowa fotek ktore byly dodawane byly w poscieli :/ dziwne...
    Poza tym tak samo moze przykryc sie kocykiem.
    W rozku czy spiworku ńie kazde dziecko da sie uspic. Poza tym mamy monitor oddechu plus czujnosc rodzicow.
    Nie popadajmy w paranoje,
    Na sids ma wiekszy wplyw milion innych wzgledow niz sama kolderka.
    Poza tym zawsze moge polozyc piekna poszewke dlawygladu na lozeczko a na nim dziecko :)

Ja mam takie kpl ale linkow niestety nie moge znalezc :/

27zg961.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 21:51

nick nieaktualny, Io, JagoodkaK, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Patu Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Bardzo bogata ta Twoja pisciel Patu :). Juz pedze patrzec co ma Makaszka.

nie nie, nie az taka :) tam jest prześcieradło, falbanka maskująca, rozek, przybornik, ochroniacz, poduszka, kołderka poszewka na poduszke poszewka na kołderke baldachim i stelaz do niego. reszty nie brałam

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Poza tym zawsze moge polozyc piekna poszewke dlawygladu na lozeczko a na nim dziecko :)

tez mam taki zamiar :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ja kupilam dwa kpl i jesli zajrzie taka potrzeba to delikatnie przykryje.
    Tyle tu czytalam ze takie to ńiebezpieczne a potem polowa fotek ktore byly dodawane byly w poscieli :/ dziwne...
    Poza tym tak samo moze przykryc sie kocykiem.
    W rozku czy spiworku ńie kazde dziecko da sie uspic. Poza tym mamy monitor oddechu plus czujnosc rodzicow.
    Nie popadajmy w paranoje,
    Na sids ma wiekszy wplyw milion innych wzgledow niz sama kolderka.

Ja mam takie kpl ale linkow niestety nie moge znalezc :/

27zg961.jpg

śliczna :) też planuję jedną w grochy:)szarą

• Nelus Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow u mnie rozpetala sie burza, jednak wolalam slonce!

Pati podoba mi sie twoj zestaw, nie lubie zbyt psyrokatych zestawow. Ja narazie mam dwa cieniutkie spiworki ktore sa do 5,5kg. A kolderke dostalam od mamy ale raczej na poczatku bede jej uzywac jako kocyk zeby polozyc na nim dziecko a w pazdzierniku/listopadzie kupie caly zestaw jak juz bede miala lozeczko!

Dziewczyny czy wy kupujecie na sam poczatek te maty do zabawy dla dziecka? Ja licze ze ktos nam da w prezencie na becikowym ale jak nie to chyba kupie co w tym stylu
    6zy0cy.jpg

201703012752.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta w grochy boska :)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Wow u mnie rozpetala sie burza, jednak wolalam slonce!

Pati podoba mi sie twoj zestaw, nie lubie zbyt psyrokatych zestawow. Ja narazie mam dwa cieniutkie spiworki ktore sa do 5,5kg. A kolderke dostalam od mamy ale raczej na poczatku bede jej uzywac jako kocyk zeby polozyc na nim dziecko a w pazdzierniku/listopadzie kupie caly zestaw jak juz bede miala lozeczko!

Dziewczyny czy wy kupujecie na sam poczatek te maty do zabawy dla dziecka? Ja licze ze ktos nam da w prezencie na becikowym ale jak nie to chyba kupie co w tym stylu
    6zy0cy.jpg
    Ja kupilam taką
    http://allegro.pl/mata-edukacyjna-fisher-price-rainforest-jak-nowa-i4420283924.html

Nelus lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus - ja bardzo chcę taką matę, ale nie kupujemy bo u męża w pracy tradycyjnie składaja się na prezent i zazwyczaj kupują matę.

Nelus lubi tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze wiekszosc z was uwielbia te sowy, ja nie wiem czemu ale nie widze w nich nic nadzwyczajnego a z tego co patrze to sa drozsze. Sowy jak inne ptaszki czy zwierzatka, ale to chyba taka moda? :) Wszystko teraz robia z wzorami z bajek a ja zatrzymalam sie na Pocahontas i krolu lwie, narazie nie jestem trendy mama :D

201703012752.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam jej jeszcze to ;)
    http://allegro.pl/literki-litery-3d-20-cm-imie-dziecka-najtaniej-i4421606816.html

h84fkrhm4lz65cww.png
‹‹ 1201 1202 1203 1204 1205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ