X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry laseczki :)

Nelus wszystkiego najlepszego :) wygladalas slicznie :) i najwazniejsze ze wy jestescie happy a rodzina sie przyzwyczai do tej mysli ;)

Ja w miare wyspana ale takie mi sie pierdoly snily ze ryczalam przez sen :/
    Teraz siedzimy i szukamy z moim miskiem pogody bo chcemy gdzies pojechac za sloncem :)
    Kuurde oddajcie troche tego upalu bo mi sie ryczec chce ze moj ma urlop a u nas zimno :/

Nelus lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• dba Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobitki :)
    Neluś gratulacje :)
    Ja sesji raczej nie będę robić, bo w sumie z pierwszym sami zrobiliśmy mnóstwo fajnych zdjęć i to w takich momentach, że fotograf by tego nie zrobił. Polecam zakup dobrego aparatu przed porodem :)
    Sesję może zaplanuję dla całej rodziny np na chrzcie. Będzie fajna pamiątka.
    A ja śpię raz na lewym a raz na prawym boku, już na plecach leżeć nie mogę, bo czuję jakiś ucisk.
    Mam dość upału tak jak Wy, normalnie płakać się chce :/

Nelus lubi tę wiadomość

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny:-)

mi się dzisiaj śniła Fipsik! Spotkałysmy się we Wrocławiu (w związku z tym, że któraś pisała wczoraj, że jest przedstawicielem handlowym i jezdzila 600km do Wrocławia) :-) Byłaś cała ubrana na zielono i miałaś duży zielony kapelusz na głowie :-) usiadłysmy na koktajl :-) za duzo czasu tu spedzam skoro zaczynacie mi się snić:-)

miłego dnia Wam życze, u mnie nerwowo, bo malowania ciąg dalszy- teściu dziala na mnie jak płachta na byka nie moge nawet na niego patrzeć, czekam jeszcze te dwa dni i później nie zobacze go przez miesiąc, a telefonów od niego tez nie mam zamiaru odbierac, mam go po dziurki w nosie.

mój M tez jakis podkurwiony od rana chyba juz ma dosc tego bałaganu, a jak tu jeszcze pracowac w takich warunkach, ehhh

atdci09kamv7205a.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neluś księżniczko wszystkiego dobrego- wyglądałas pieknie, a szczescie bije od ciebie z daleka :-)

Nelus lubi tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, ja już pisałam, że z chęcią oddam Ci tą pogodę :)
    dziewczyny,nie smutamy, nie denerwujemy i płakujemy!!!

Zjadłam niedawno śniadanie, 4 kanapki, kefir i czuję się nadal głodna , he? :|

idę po Borseto-7daysa,a co!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:00

Paula55 lubi tę wiadomość

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:26

Majeczka2014, Paula55, Karolaaa91, Kaarolina, Io, Diabla85, nenka, anulka81, kark, justyna14, verynice, Gosia19, Ewi25, stardust87, afrykanka, doti77, Nelus, Zaczarowana lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Zapomniałam się pochwalić :D

214zdb6.jpg

śliczniusi!!!!!

K_A_M_A lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama jaki super bandzioszek ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama zrzucaj tą koszuleczke! :-)
    K_A_M_A wrote:
    Zapomniałam się pochwalić :D

214zdb6.jpg

atdci09kamv7205a.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki laseczki, ale pod tą tuniką kryją się paskudne krechy, zrobiłam fotkę i zaraz skasowałam :P
    Ale stwierdziłam, że muszę coś wykombinować i zrobić sobie sama fotki jeszcze z brzuchem takie pamiątkowe (i z krzywym ryjem :P ) żeby było co wspominać, bo póki co to sam brzuch się fotografuje ;)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wkurzylam z rana :( wczoraj maz zlozyl lozeczko i chcialam rano posciel ubrac i okazalo sie ze kupilam koldre w rozm 90x70 i do tego jedna taka poszewke ( a zamawialam 120x90) i jako zmiane poszewke 120x90 w ktorej przez 2 miesiace lezenia w szawce w pokoju u dzieci zrovila sie dziura :( i teraz mam dwa nic nie warte zestawy poscieli bo po takim czasie nikt mi reklamacji nie uzna i musze jeszcze jeden zestaw poscieli razem z wypelnieniem kupic :( nie wiem jak ja to kupowalam. zla jestem na siebie jak nic.

Nelus zdjecia piekne, widac ze jestescie bardzo szczesliwi a ty wygladalas cudnie :)

Kama sliczny brzuszek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:13

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula zapraszam do mnie na urlop ;) nie bedziesz narzekac na pogode :D
    Jest 10 a ja plyne i raczej to sie nie zmieni..

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Karolcia juz lece ;)
    Co ua bym dala za slonce i choc 25 st ciepla...:/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Szonka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    ja też trochę pomarudze.. jest po 9 i co dalej robic? :/ ehhhh....

mam ten sam problem. teraz siedze z dziecmi na basenie a potem zostaje jeszcze caly dzien. jak bedzie taki upal to z domu nie wyjdziemy i kolejny dzien nudy beda.

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• dba Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szonka a nie myślałaś żeby tą dziurę łatką zakryć? w końcu może być na zmianę, szkoda wyrzucać :)

• dba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko też się nudzi, ogląda bajki, gra na laptopie lub bawi się klockami. Ja leżę i ruszyć się nie mogę. Szkoda mi go :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:20

• Szonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Hehe Karolcia juz lece ;)
    Co ua bym dala za slonce i choc 25 st ciepla...:/

ja tez bym chciala 25 stopni. A zapowiada sie kolejny dziec powyzej 30 :(. zawsze lubilam upaly ale w ciazy to mordega.

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus Ja również życzę dużo szczęścia i miłości chociaż miłość z tych zdjęć wali po oczach i ten tatusiek jaki dumny jak dotyka brzusia :) Pięknie wyglądałaś!!!

Kark a Ty tymi teściami się przejmujesz ? nie denerwuj sie szkoda dzidzi nerwów przysparzać :)

Ale dzisiaj skwarek straszne Ja tu wykituje i padnę jak kawka Ja nie wiem czy to lato takie uparte akurat teraz musi być ? nie myślałam że tak będzie gorąco :(:(:(

Nelus lubi tę wiadomość

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żadna nie przebije mojego snu haha :D śniło mi się, że jestem uczestniczką Warsaw Shore :D :D :D

K_A_M_A lubi tę wiadomość

• Szonka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    Szonka a nie myślałaś żeby tą dziurę łatką zakryć? w końcu może być na zmianę, szkoda wyrzucać :)
    Dziurka mala to sobie zszyje ale przykro mi bo chcialam miec na start wszystko idealne a nie posciel z dziura. I tak musze kupic wypelnienie do tej poszewki bo kupilam za male i zmiane w tym rozmiarze.

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

‹‹ 1322 1323 1324 1325 1326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ