Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry laseczki
Nelus wszystkiego najlepszegowygladalas slicznie
i najwazniejsze ze wy jestescie happy a rodzina sie przyzwyczai do tej mysli
Ja w miare wyspana ale takie mi sie pierdoly snily ze ryczalam przez sen
Teraz siedzimy i szukamy z moim miskiem pogody bo chcemy gdzies pojechac za sloncem
Kuurde oddajcie troche tego upalu bo mi sie ryczec chce ze moj ma urlop a u nas zimnoNelus lubi tę wiadomość
-
cześć kobitki
Neluś gratulacje
Ja sesji raczej nie będę robić, bo w sumie z pierwszym sami zrobiliśmy mnóstwo fajnych zdjęć i to w takich momentach, że fotograf by tego nie zrobił. Polecam zakup dobrego aparatu przed porodem
Sesję może zaplanuję dla całej rodziny np na chrzcie. Będzie fajna pamiątka.
A ja śpię raz na lewym a raz na prawym boku, już na plecach leżeć nie mogę, bo czuję jakiś ucisk.
Mam dość upału tak jak Wy, normalnie płakać się chceNelus lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny:-)
mi się dzisiaj śniła Fipsik! Spotkałysmy się we Wrocławiu (w związku z tym, że któraś pisała wczoraj, że jest przedstawicielem handlowym i jezdzila 600km do Wrocławia)Byłaś cała ubrana na zielono i miałaś duży zielony kapelusz na głowie
usiadłysmy na koktajl
za duzo czasu tu spedzam skoro zaczynacie mi się snić
miłego dnia Wam życze, u mnie nerwowo, bo malowania ciąg dalszy- teściu dziala na mnie jak płachta na byka nie moge nawet na niego patrzeć, czekam jeszcze te dwa dni i później nie zobacze go przez miesiąc, a telefonów od niego tez nie mam zamiaru odbierac, mam go po dziurki w nosie.
mój M tez jakis podkurwiony od rana chyba juz ma dosc tego bałaganu, a jak tu jeszcze pracowac w takich warunkach, ehhh -
nick nieaktualnyPaula, ja już pisałam, że z chęcią oddam Ci tą pogodę
dziewczyny,nie smutamy, nie denerwujemy i płakujemy!!!
Zjadłam niedawno śniadanie, 4 kanapki, kefir i czuję się nadal głodna , he?
idę po Borseto-7daysa,a co!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:00
Paula55 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:26
Majeczka2014, Paula55, Karolaaa91, Kaarolina, Io, Diabla85, nenka, anulka81, kark, justyna14, verynice, Gosia19, Ewi25, stardust87, afrykanka, doti77, Nelus, Zaczarowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki laseczki, ale pod tą tuniką kryją się paskudne krechy, zrobiłam fotkę i zaraz skasowałam
Ale stwierdziłam, że muszę coś wykombinować i zrobić sobie sama fotki jeszcze z brzuchem takie pamiątkowe (i z krzywym ryjem) żeby było co wspominać, bo póki co to sam brzuch się fotografuje
-
A ja sie wkurzylam z rana
wczoraj maz zlozyl lozeczko i chcialam rano posciel ubrac i okazalo sie ze kupilam koldre w rozm 90x70 i do tego jedna taka poszewke ( a zamawialam 120x90) i jako zmiane poszewke 120x90 w ktorej przez 2 miesiace lezenia w szawce w pokoju u dzieci zrovila sie dziura
i teraz mam dwa nic nie warte zestawy poscieli bo po takim czasie nikt mi reklamacji nie uzna i musze jeszcze jeden zestaw poscieli razem z wypelnieniem kupic
nie wiem jak ja to kupowalam. zla jestem na siebie jak nic.
Nelus zdjecia piekne, widac ze jestescie bardzo szczesliwi a ty wygladalas cudnie
Kama sliczny brzuszek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:13
-
Majeczka2014 wrote:ja też trochę pomarudze.. jest po 9 i co dalej robic?
ehhhh....
mam ten sam problem. teraz siedze z dziecmi na basenie a potem zostaje jeszcze caly dzien. jak bedzie taki upal to z domu nie wyjdziemy i kolejny dzien nudy beda. -
Nelus Ja również życzę dużo szczęścia i miłości chociaż miłość z tych zdjęć wali po oczach i ten tatusiek jaki dumny jak dotyka brzusia
Pięknie wyglądałaś!!!
Kark a Ty tymi teściami się przejmujesz ? nie denerwuj sie szkoda dzidzi nerwów przysparzać
Ale dzisiaj skwarek straszne Ja tu wykituje i padnę jak kawka Ja nie wiem czy to lato takie uparte akurat teraz musi być ? nie myślałam że tak będzie gorącoNelus lubi tę wiadomość
-
dba wrote:Szonka a nie myślałaś żeby tą dziurę łatką zakryć? w końcu może być na zmianę, szkoda wyrzucać