Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry laseczki :)

Nelus wszystkiego najlepszego :) wygladalas slicznie :) i najwazniejsze ze wy jestescie happy a rodzina sie przyzwyczai do tej mysli ;)

Ja w miare wyspana ale takie mi sie pierdoly snily ze ryczalam przez sen :/
    Teraz siedzimy i szukamy z moim miskiem pogody bo chcemy gdzies pojechac za sloncem :)
    Kuurde oddajcie troche tego upalu bo mi sie ryczec chce ze moj ma urlop a u nas zimno :/

Nelus lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• dba Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobitki :)
    Neluś gratulacje :)
    Ja sesji raczej nie będę robić, bo w sumie z pierwszym sami zrobiliśmy mnóstwo fajnych zdjęć i to w takich momentach, że fotograf by tego nie zrobił. Polecam zakup dobrego aparatu przed porodem :)
    Sesję może zaplanuję dla całej rodziny np na chrzcie. Będzie fajna pamiątka.
    A ja śpię raz na lewym a raz na prawym boku, już na plecach leżeć nie mogę, bo czuję jakiś ucisk.
    Mam dość upału tak jak Wy, normalnie płakać się chce :/

Nelus lubi tę wiadomość

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny:-)

mi się dzisiaj śniła Fipsik! Spotkałysmy się we Wrocławiu (w związku z tym, że któraś pisała wczoraj, że jest przedstawicielem handlowym i jezdzila 600km do Wrocławia) :-) Byłaś cała ubrana na zielono i miałaś duży zielony kapelusz na głowie :-) usiadłysmy na koktajl :-) za duzo czasu tu spedzam skoro zaczynacie mi się snić:-)

miłego dnia Wam życze, u mnie nerwowo, bo malowania ciąg dalszy- teściu dziala na mnie jak płachta na byka nie moge nawet na niego patrzeć, czekam jeszcze te dwa dni i później nie zobacze go przez miesiąc, a telefonów od niego tez nie mam zamiaru odbierac, mam go po dziurki w nosie.

mój M tez jakis podkurwiony od rana chyba juz ma dosc tego bałaganu, a jak tu jeszcze pracowac w takich warunkach, ehhh

atdci09kamv7205a.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neluś księżniczko wszystkiego dobrego- wyglądałas pieknie, a szczescie bije od ciebie z daleka :-)

Nelus lubi tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, ja już pisałam, że z chęcią oddam Ci tą pogodę :)
    dziewczyny,nie smutamy, nie denerwujemy i płakujemy!!!

Zjadłam niedawno śniadanie, 4 kanapki, kefir i czuję się nadal głodna , he? :|

idę po Borseto-7daysa,a co!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:00

Paula55 lubi tę wiadomość

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:26

nick nieaktualny, Paula55, Karolaaa91, Kaarolina, Io, Diabla85, nenka, anulka81, nick nieaktualny, justyna14, verynice, nick nieaktualny, Ewi25, stardust87, afrykanka, doti77, Nelus, Zaczarowana lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Zapomniałam się pochwalić :D

214zdb6.jpg

śliczniusi!!!!!

K_A_M_A lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama jaki super bandzioszek ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama zrzucaj tą koszuleczke! :-)
    K_A_M_A wrote:
    Zapomniałam się pochwalić :D

214zdb6.jpg

atdci09kamv7205a.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki laseczki, ale pod tą tuniką kryją się paskudne krechy, zrobiłam fotkę i zaraz skasowałam :P
    Ale stwierdziłam, że muszę coś wykombinować i zrobić sobie sama fotki jeszcze z brzuchem takie pamiątkowe (i z krzywym ryjem :P ) żeby było co wspominać, bo póki co to sam brzuch się fotografuje ;)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wkurzylam z rana :( wczoraj maz zlozyl lozeczko i chcialam rano posciel ubrac i okazalo sie ze kupilam koldre w rozm 90x70 i do tego jedna taka poszewke ( a zamawialam 120x90) i jako zmiane poszewke 120x90 w ktorej przez 2 miesiace lezenia w szawce w pokoju u dzieci zrovila sie dziura :( i teraz mam dwa nic nie warte zestawy poscieli bo po takim czasie nikt mi reklamacji nie uzna i musze jeszcze jeden zestaw poscieli razem z wypelnieniem kupic :( nie wiem jak ja to kupowalam. zla jestem na siebie jak nic.

Nelus zdjecia piekne, widac ze jestescie bardzo szczesliwi a ty wygladalas cudnie :)

Kama sliczny brzuszek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:13

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula zapraszam do mnie na urlop ;) nie bedziesz narzekac na pogode :D
    Jest 10 a ja plyne i raczej to sie nie zmieni..

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Karolcia juz lece ;)
    Co ua bym dala za slonce i choc 25 st ciepla...:/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Szonka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    ja też trochę pomarudze.. jest po 9 i co dalej robic? :/ ehhhh....

mam ten sam problem. teraz siedze z dziecmi na basenie a potem zostaje jeszcze caly dzien. jak bedzie taki upal to z domu nie wyjdziemy i kolejny dzien nudy beda.

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• dba Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szonka a nie myślałaś żeby tą dziurę łatką zakryć? w końcu może być na zmianę, szkoda wyrzucać :)

• dba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko też się nudzi, ogląda bajki, gra na laptopie lub bawi się klockami. Ja leżę i ruszyć się nie mogę. Szkoda mi go :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:20

• Szonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Hehe Karolcia juz lece ;)
    Co ua bym dala za slonce i choc 25 st ciepla...:/

ja tez bym chciala 25 stopni. A zapowiada sie kolejny dziec powyzej 30 :(. zawsze lubilam upaly ale w ciazy to mordega.

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus Ja również życzę dużo szczęścia i miłości chociaż miłość z tych zdjęć wali po oczach i ten tatusiek jaki dumny jak dotyka brzusia :) Pięknie wyglądałaś!!!

Kark a Ty tymi teściami się przejmujesz ? nie denerwuj sie szkoda dzidzi nerwów przysparzać :)

Ale dzisiaj skwarek straszne Ja tu wykituje i padnę jak kawka Ja nie wiem czy to lato takie uparte akurat teraz musi być ? nie myślałam że tak będzie gorąco :(:(:(

Nelus lubi tę wiadomość

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żadna nie przebije mojego snu haha :D śniło mi się, że jestem uczestniczką Warsaw Shore :D :D :D

K_A_M_A lubi tę wiadomość

• Szonka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    Szonka a nie myślałaś żeby tą dziurę łatką zakryć? w końcu może być na zmianę, szkoda wyrzucać :)
    Dziurka mala to sobie zszyje ale przykro mi bo chcialam miec na start wszystko idealne a nie posciel z dziura. I tak musze kupic wypelnienie do tej poszewki bo kupilam za male i zmiane w tym rozmiarze.

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

‹‹ 1322 1323 1324 1325 1326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ