Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam.dziewczyneczki:)u mnie dziś znów upal ma być,no ocipieć normalnie idzie.Neluś dobrze,że się odezwałaś,bo już list gończy pisałyśmy za Tobą
fotki super.spontany są najfajniejsze.ja też wzięłam ślub na spontanie:)Nelus, JagoodkaK lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
I ja się przywitam
heh koszmar nieprzespanych nocek powraca, akt II czas zacząć
zaczynam odliczać czas do porodu naprawdę...mam tylko nadzieję, że moja dziewczynka nie każe mi sie kulać po terminowo do końca września bo chyba bym nie dała rady
kark, dziękuje za odp, a gdzie dopadnę tę wodę ?
a co do kłótni to pomimo wszystko postaraj się wyciszyć.. teraz wszystkie już jesteśmy na końcówce wiec nerwówka i rozdrażnienie czy np takie rzeczy jak poczucie braku zrozumienia od strony naszej drugiej połowy to na porządku dziennym..
a jeśli to coś poważnego to może postaraj się z mężem usiąść jeszcze raz na spokojnie, trzy głębsze oddechy i porozmawiajcie, zresztą pewnie niejedna kłótnia już za wami więc sama wiesz najlepiej jak te sprawy załatwiać, będzie dobrze zobaczysz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej brzuchatki!
Neluś wszystkiego naj, naj, naj dla całej Waszej trójeczkiNasza misska śliczna
Zaczarowana też uważam, że zestaw z prosiaczkiem jest the best
Ja wczoraj miałam dzień świra-ubierałam łóżeczko, ochraniacz mam dwustronny (w sensie, że z jednej jest inna aplikacja jak z drugiej) i nie mogłam się zdecydować jak będzie ładniej-wiem jestem trzepnięta
No, ale teraz już wiem co i jak tylko wciąż się zastanawiam czy ochraniacza nie dać na jeden bok-łóżeczko będzie stało przy ścianie-tak jakby w naszych nogach, bo obok łóżka naszego się nie zmieści (mąż robi nam drewniane ale szersze) no i z jednej strony boję się, żeby główką nie tłukł po tych szczebelkach, a z drugiej-miałabym na niego oko nawet leżąc na łóżku i nie wiem...Nelus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BlackLuna wrote:Tysia87, w naszym wypadku ocipieć bardziej już się chyba nie da
BlackLuna to ja chyba ochuje..upał taki od rana, że brzuch przykleil mi się do kołdry, a jest 9 dopiero
BlackLuna lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyTysia87 wrote:
BlackLuna to ja chyba ochuje..upał taki od rana, że brzuch przykleil mi się do kołdry, a jest 9 dopiero
ja o 8 się przebudziłam bo mi słońce tak waliło, że cała byłam zgrzana
za to jak przebudziłam o 5-6 to taki był chłodny wiaterek..normalnie chwilo trwajale nie trwała długo
-
nick nieaktualny
-
Majeczka2014 wrote:ja o 8 się przebudziłam bo mi słońce tak waliło, że cała byłam zgrzana
za to jak przebudziłam o 5-6 to taki był chłodny wiaterek..normalnie chwilo trwajale nie trwała długo
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyBlackLuna w każdym większym markecie są takie wody, ewentualnie w Krynicy, jak masz bliżej
No właśnie jak ryczałam to maluch mi taki delikatny masaż brzucha robił. Zazwyczaj jak kopie to tak, że aż się wykręcam z bólu, a wczoraj tak delikatnie, jakby wiedział, że mamusia jest zdenerwowana i ma mnie uspokoić
A dziś mnie boli... Pochwa. I już nie wiem co ze mną się dzieje... Normalnie się czuję, jakby mi ktoś kamieni przez noc do środka powrzucał i poupychał. Nie takie kłucie, tylko dosłownie, jakbym miała siniaki czy coś. A w ubikacji jak teraz byłam to aż mnie otrzepało jak się wycierałam papierem.
Dobrze, że za 3 godziny wizyta, to zapytam co ta moja koleżanka kobminuje.