Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi25 wrote:u mnie tak samo
czasami mi się wydaje że jest bardziej aktywny niż wcześniej
okopie mamusie czasami strasznie
Dlatego też chciałam spytać jak to u Was jest z tym kopaniem teraz..
-
Diabla85 wrote:Paula super że maluch się odwrócił. A ja mam dzisiaj racuchy z jabłkami
Teściowa właśnie smaży
Moja to by powiedziała że będzie smażyć, a w efekcie to robiłaby mi tylko instruktaż a ja wykonanie hehehe -
pralinka wrote:Ewi, powiem Ci że dzisiaj tez miałam takie odczucie jakby okopywanie było mocniejsze...albo nerwa na coś złapał
Dlatego też chciałam spytać jak to u Was jest z tym kopaniem teraz..
aż tak bardzo mnie nie boli jak mnie kopieczęsto wsadza mi chyba nogę w żebra i czasami tak jakby mi coś pykło
a jak lata po brzuchu to szok, raz góra raz dół
-
Bo suwaczek mi inaczej pokazuje...
A z tego co oni zawsze wg usg spr i to co mi wpisuja w ksiazke i wizyty ustalaja to teraz jestem 35t5dz wiec koncze 36 tydzwiec za 2 dni niby powinnam zaczynac 37 wg tego jak my tu liczymy
skomplikowane
Wizyta nast ustalona na 8.09 i ciekawe czy na nia pojde jeszcze
-
http://stanikomania.blox.pl/2009/01/Zbuduj-sobie-karmnik.html
Pomysł dla tych co by chciały w ładnym staniczku karmić i mają ochote pobawić sie z igłą lub dla takich jak ja co ciężko im kupić stanik do karmienia. Jutro zabieram sie za szycieCiekawe jak mi wyjdzie.
-
Witajcie
u mnie weekend bardzo pracowity, pranie dywanów i mycie podłóg - masakra. Dziś od rana znów fachowcy przyszli do posadzek, ale już skończyli. Jutro będę mogła wejść i zobaczyć efekty
Coraz bliżej do przeprowadzki
Betinka ty i wieloryb phi! super wyglądasz:)
Jutro w końcu odbieramy autko z naprawy i może uda się zamówić wózek, bo jak słowa ginka się sprawdzą to zostało mi jakieś 3 tygodnie do porodu.
Pamiętacie tą KADA z sierpniówek, która już w 36 tyg chciała rodzić? Jest już w 39 i nie urodziła a rodzi od 36 hahahatakże u nas pewnie będzie podobnie, że te co się nastawiają, że szybko urodzą to przenoszą a te co się nie będą spodziewały to pierwsze polecą
Karolina trzymaj się kochana w tym szpitalu. Tak myślałam, że będą sprawę przeciągać,oby tylko wyszło to z korzyścią dla Ciebie i dziecka. Grunt że jesteś pod stałą opieką i nadzorem lekarskim. W razie co to cc można zrobić w każdej chwili, a jest jak chyba jovi pisała, każdy dzień w brzuszka dla Krzysia jest ważny.7w3d 💔 -
Paula55 wrote:O porodzie bede gadac z polozna za 2 tyg w czw jak bede w przychodni
Skoro maly jest ok ulozony to bede zagadywac o ten porod w wodzie
To my mamy tu jakiegos master chefa???mój mały też ma taki tyłek wypięty, że gdyby nie usg to myślałabym, że to główka
widocznie te chłopaki tak mają
Paula55 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Ewi25 wrote:aż tak bardzo mnie nie boli jak mnie kopie
często wsadza mi chyba nogę w żebra i czasami tak jakby mi coś pykło
a jak lata po brzuchu to szok, raz góra raz dół
W sumie mam jeszcze okazję jakiś filmik nakręcić, chociażmoje Szczęście jak tylko zaczynam robić wideo uspakaja się hmmm zastanawiające hehe
Paula, kumam. Mój suwak też coś źle pokazuje, bo już mam obecnie 35 a dalej pokazuje 34...wg mojej gin to wogole tygodniami to jestem chyba tydzien do przodu..dziwne
U Nas nast. wizyta 25.08..teraz gin się urlopuje -
Kobietki dziś jadę w odwiedziny do małej Hani, która urodziła sie 16.06 i miała 51 cm.i chcialam kupić jakiś ciuszek tylko taki na teraz.ale nie mam pojecia jaki rozmiar 62czy za duży?ile przez 2 miesiące mogła urosnac taka kruszynka?https://www.maluchy.pl/li-69041.png
-
Tysia87 wrote:Kobietki dziś jadę w odwiedziny do małej Hani, która urodziła sie 16.06 i miała 51 cm.i chcialam kupić jakiś ciuszek tylko taki na teraz.ale nie mam pojecia jaki rozmiar 62czy za duży?ile przez 2 miesiące mogła urosnac taka kruszynka?
Wiesz co, ja wychodzę z założenia, że lepiej kupić za duże niż za małe ubrankoA może po prostu zapytaj jak jest długa teraz?
KAROLINA, ZIEMIA ZIEMIA!!!! JAK SYTUACJA????https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Pralinko-gwiazdka jest z pepco-to taka pozytywka a na koncu mysz
a karuzela to jest z canpola kupilam na allegro. Tam też są myszy
hehe
A teraz się obżeram ciastkami... Dziś już 3 razy byłam w kiblu!! Nie, nie na sikuCiekawe co jest grane...
Betinka to, że ma się brzuch to nie oznacza że jest się wielorybem-a i z buziala to laseczka jesteśJa mam wrażenie że moja twarz przybrała nienaturalny kształt
Paula a Ty jak myślisz kto tu jest Master Chefem?Ja już Ci oznajmiłam-za te bombardowanie żarciem foch totalny
Ale gratuluję dupki w górze
Paula55, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
Tysia, ja bym kupiła na 62, ale ciężko tak zgadywać, może zadzwoń i mamę spytaj? Wtedy nie bedziesz miała problemu i trafisz z rozmiarem.
Paula mogłabyś podrzucić przepis na krem rafaello???????? Jutro mam smaka upiec biszkopt z tym własnie kremem i malinami -
Paula55 wrote:O porodzie bede gadac z polozna za 2 tyg w czw jak bede w przychodni
Skoro maly jest ok ulozony to bede zagadywac o ten porod w wodzie
To my mamy tu jakiegos master chefa???Paula55 lubi tę wiadomość
-
Io wrote:Coś musi być na rzeczy z tym bieganiem do kibelka skoro tyle z nas to ma
i zauważyłąm, że mam szybszą przemianę materii.
7w3d 💔