Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lo ja czytałam też ten wątek o zasmiecaniu forum:-D i prawie popuscilam z tego,jak mozna znalezc problem tam,gdzie go nie ma.dobrym pomysłem jest grupowanie na miesiące porodu, bo ja w zyciu bym nie nadrobila i nie znalazla odpowiedzi gdyby byl jeden watek.a po drugie my wszystkie mamy tutaj takie same problemy, a dziewczyny dopiero sobie beta sprawdzają te co w 5 tygodniu są. Ani mnie to już nie dotyczy, ani na pewno one nie chcą czytać o odchodzacym czopie, bo to nie ten etap dla nich poprostu.
A już najlepsza była jedna.Napisala, że zapłaciła i chce porządek hahaha.padlam
Chyba kupie bodziaki jakieś na 62.najwyzej beda na za miesiąc.Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
pralinka wrote:Tak sama z własnej woli, nie musisz jej pomagać?
Moja to by powiedziała że będzie smażyć, a w efekcie to robiłaby mi tylko instruktaż a ja wykonanie hehehe
Sama robi, ja tylko jabłka pokroiłamI w dodatku wszystkie okna mi pomyła
-
Stardust - no właśnie okazuje się, że sporo dziewczyn tak uważa, bo nawet dużo polubień mają te wpisy. Ja przeczytałam tylko pierwszą stronę bo uznałam, że to niewarte mojej uwagi.
Ja żelaza nie biorę więc u mnie to nie od tego. Tyle, że moja nie zawsze jest czarna. Ach co za wdzięczny temat. Myślę, ze trzeba by załozyć osobny wątek pod tytułem ,,kupa" żeby móc się w tym temacie integrować z innymi dziewczynami na forum.K_A_M_A, stardust87, justyna14, anulka81, nenka lubią tę wiadomość
-
Io wrote:Czytałyście ten wątek o zaśmiecaniu forum? Okazuje się, że nasz temat ,,wrześniowe mamusie'' to przejaw braku integracji i zaśmiecania. Straszne rzeczy. Dobrze, że forum ma swoich stróżów prawa, którzy będą wytykać takie rzeczy. W końcu zakładanie nowych wątków może doprowadzić do jakiejś tragedi. Módlmy się żeby nie nałożyli na nas kar finansowych, za pisanie tu.
Betina pięknie w tej furze wyglądałaś
Ja jestem za tym by w prezencie dawać większe ciuszkijednak większość kobitek na początek jest zaopatrzona w ciuszki
Ja bym nie pogardziła nawet rozm.74 bo z tego mam najmniej.
Pozmywałam w końcu naczyniaspociłam się przy tym jak nie wiem co
Zaczynam dostrzegać plusy bycia samej w domu. Chyba mi trzeba było tego. Korzystam, bo potem będę mieć nadmiar obowiązków
Hehe też się śmieję z Kady, ale jednocześnie sama liczę na wcześniejszy poród hahaDziecko ma nakaz urodzenia się w sierpniu, a jak nie to we wrześniu w terminie, bo nie chciałabym przegapić pierwszego dnia w szkole mojego synka. W końcu to ważny dzień.
-
Fipsik wrote:Ja taką paskudną kupę czarną i mokrą miałam dobre dwa miesiące. Błogi stan robienia codziennie się skończył jakieś 2 tyg temu
Teraz ledwo co wyduszam
Ja laktuloze piłam żeby zrobić bo wcześniej to czasami przez kilka dni nic. Teraz w drugą stronę -
Boże weszłam tam czytać i już wyszłam... Nie mam nic do disco polo jak się napiję
eheheh Chyba komuś żal dupę ściska, że się dziewuszki integrują-nie wyobrażam sobie obnosić się na forum, gdzie byłoby tyle kobiet, że żadnego nicku bym nie zapamiętała... Zakładając tamten wątek to same sobie zaśmiecają, bo ja nigdy nowego nie założyłam i tylko tutaj się udzielam
Majeczka co do kupwtedy właśnie zauważyłam, że to było czarne
I też tak mam, raz biegunka raz jest... ciężej
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
Io wrote:Stardust - no właśnie okazuje się, że sporo dziewczyn tak uważa, bo nawet dużo polubień mają te wpisy. Ja przeczytałam tylko pierwszą stronę bo uznałam, że to niewarte mojej uwagi.
Ja żelaza nie biorę więc u mnie to nie od tego. Tyle, że moja nie zawsze jest czarna. Ach co za wdzięczny temat. Myślę, ze trzeba by załozyć osobny wątek pod tytułem ,,kupa" żeby móc się w tym temacie integrować z innymi dziewczynami na forum.
edit: żal i DISCO POLO!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 15:50
Majeczka2014, Io, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:no właśnie weszłam na pierwsza stronę i patrzę a tam pierwszy wpis ma mnóstwo polubień od lasek, które są na tych "miesięcznych" ciężarówkach typu majówki, wrześniówki. A największa zwała z Miriam, bo spluwa się o zaśmiecanie forum tymi miesięcznymi tematami, a sama udzielała się nie tylko na kwietniówkach ale też na innych miesiącach... żal..
Dokładnie to samo sobie pomyślałam -
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:Dba Ty się chwalisz, że umyłaś naczynia to ja też się czymś pochwalę-ogoliłam bobra!! Oł jeee, udało mi się!!! Też się przy tym napociłam... jak świnia
jej, mnie czeka to jutrohahaha, obiecałam sobie że 2 tyg przed wizytą się ogarnę , a w dniu wizyty bądź dzień wcześniej poprawię
-
K_A_M_A wrote:Boże weszłam tam czytać i już wyszłam... Nie mam nic do disco polo jak się napiję
eheheh Chyba komuś żal dupę ściska, że się dziewuszki integrują-nie wyobrażam sobie obnosić się na forum, gdzie byłoby tyle kobiet, że żadnego nicku bym nie zapamiętała... Zakładając tamten wątek to same sobie zaśmiecają, bo ja nigdy nowego nie założyłam i tylko tutaj się udzielam
Ja czytałam do końca, bo chociaż sie trochę posmialam:-) wydaje mi się, że jakąś dziewczyna albk się nie potrafiła zintegrowacr albo odnaleźć w danym wątku i postanowiła swoje frustracje wyladować jakoś.
Ja udzialam się tylko tutaj i nie założyłam wątku srutu trutu majtki z drutu:-D ale jak dla mnie moze być i 1000 watkow.ja ten ktory chce i tak odnajde:-)
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
A czy wy widzialyscie date zalozenia tego zalosnego watku???? Przeca to jest sprzed roku
Nie h sie walami tu dobrze.
Sama tez udzielam sie na innych watkach i co z tego.
Kama jeblam 2hahaha
Jak sie napije to chyba kazdy lubi disco poloprzynajmniej ja
Ok to jak Kama ogolila bobra, Dba umyla gary to ja ide kuchnie ogarnac bo cala w oleju
Tak tak master chef smazyl paluszki rybne na szybko na obiad i jest armagedonK_A_M_A, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
Io wrote:Stardust - no właśnie okazuje się, że sporo dziewczyn tak uważa, bo nawet dużo polubień mają te wpisy. Ja przeczytałam tylko pierwszą stronę bo uznałam, że to niewarte mojej uwagi.
Ja żelaza nie biorę więc u mnie to nie od tego. Tyle, że moja nie zawsze jest czarna. Ach co za wdzięczny temat. Myślę, ze trzeba by załozyć osobny wątek pod tytułem ,,kupa" żeby móc się w tym temacie integrować z innymi dziewczynami na forum.7w3d 💔