Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
K_A_M_A wrote:Dba Ty się chwalisz, że umyłaś naczynia to ja też się czymś pochwalę-ogoliłam bobra!! Oł jeee, udało mi się!!! Też się przy tym napociłam... jak świnia
stardust87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
K_A_M_A wrote:Dba Ty się chwalisz, że umyłaś naczynia to ja też się czymś pochwalę-ogoliłam bobra!! Oł jeee, udało mi się!!! Też się przy tym napociłam... jak świnia
Ale powiem Wam, ze ja pierwszy raz poszłam do gin.dopieto w ciazy. Wiem, wiem, ciemnogród:-) ale jakoś jak sobie pomyslalam, że ktos obcy będzie oglądał moją żizel to nie moglam się przełamać.Teraz też się krępuje, ale wiem, że muszęhttps://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Tysia87 wrote:K_A_M_A wrote:Boże weszłam tam czytać i już wyszłam... Nie mam nic do disco polo jak się napiję
eheheh Chyba komuś żal dupę ściska, że się dziewuszki integrują-nie wyobrażam sobie obnosić się na forum, gdzie byłoby tyle kobiet, że żadnego nicku bym nie zapamiętała... Zakładając tamten wątek to same sobie zaśmiecają, bo ja nigdy nowego nie założyłam i tylko tutaj się udzielam
Ja czytałam do końca, bo chociaż sie trochę posmialam:-) wydaje mi się, że jakąś dziewczyna albk się nie potrafiła zintegrowacr albo odnaleźć w danym wątku i postanowiła swoje frustracje wyladować jakoś.
Ja udzialam się tylko tutaj i nie założyłam wątku srutu trutu majtki z drutu:-D ale jak dla mnie moze być i 1000 watkow.ja ten ktory chce i tak odnajde:-)
Tysia ale temat dobryZauważyłam, że większość dziewczyn co tam się udzieliła jak i również ta co założyła są z wątku "pielęgnacja maluszka od pierwszych dni życia" czyli to są już doświadczone mamuśki, które są tutaj już długi czas, sama je kiedyś podczytywałam, ale widzę, że coś się zepsuło... Za długo na forum
Mam nadzieję, że wrześniówki nie padną
-
justyna14 wrote:lo ale to wątek z 2013 roku, tylko któraś wpadłą teraz na podobny pomysł i coś dopisała, dlatego się wyświetlił na głównej.
Watek stary ale są też nowe wpisy na ten sam temat. Z reszta niech pisza co chca. Poki mnie stąd nie wywalaja to mi to lata -
nick nieaktualnyTysia87 wrote:Ja tez ja tez ja tez:-) ale chyba jednak pójdę jutro na wizytę, bo chce ta malutką dzis zobaczyć
Ale powiem Wam, ze ja pierwszy raz poszłam do gin.dopieto w ciazy. Wiem, wiem, ciemnogród:-) ale jakoś jak sobie pomyslalam, że ktos obcy będzie oglądał moją żizel to nie moglam się przełamać.Teraz też się krępuje, ale wiem, że muszę
ja powiedziałam sobie kiedys, że nigdy nie pójdę do faceta. Nie potrafiłam wyobrazić tego jak on może mnie "tam" oglądać i dotykaćprzed zajściem w ciąży ogólnie byłam raz u ginekologa, a raczej Pani ginekolog. Planowaliśmy staranka no i T kazał mi wybrać i porobić badania i się skontrolować. Jak już zaszłam w ciążę wybrałam prowadzącego FACETA
ma ok 40stki, oczywiście kierowałam się opinia z mojego miasta no i ogólnie polecali. Dodam, że mimo wieku jest przystojny
no i teraz się przyzwyczaiłam choć nie powiem...bo za każdym razem troszkę się wstydzę
-
Io wrote:Watek stary ale są też nowe wpisy na ten sam temat. Z reszta niech pisza co chca. Poki mnie stąd nie wywalaja to mi to lata
co do "2" to ja nie mam żadnych bóli jelit, nawet żołądek nie pobolewa, wszystko chyba jest ok, po prostu od 2 tyg konsystencja jest dużoooo rzadsza niż wcześniej. W sumie nie narzekam, wole w tą stronę niż siedzieć i stękać godzinę i nic, bo tak, też może być.
Głoda mam, Paula prześlij mi trochę Twoich pyszności <prosi>7w3d 💔 -
nick nieaktualnydba wrote:Paula55 to teraz pora się przebranżowić na perfekcyjną panią domu haha
K_a_m_a ja to z lusterkiem się golę, po co się męczyć
ja ostatnio skusiłam na lusterkoszło ok...póki nie wyślizgnęło mi się z ręki do wanny no i stłukłam
Mam jeszcze jedno,ale mniejsze...raczej nie zmieści mi się w nim moja brożkaa raczej teraz brocha!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 16:06
-
justyna14 wrote:wpadaj:) na pewno co 4 ręce to nie dwie i może Ty coś zobaczysz bo ja to na czuja ostatnio robię
Z pewnością bym coś zobaczyła, tylko byłaby obawa coNa tym etapie współczuję ginekologom bo komukolwiek bałabym się zaglądać, a nuż zobaczyłabym główkę??
hehe W sumie-byłoby 2 w 1, fryzura na muszli i u dziecka coś by się wymodziło
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Dawaj zdjęcie, ocenimy czy może być ;Pakuszerka89, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Majeczka2014 wrote:ja ostatnio skusiłam na lusterko
szło ok...póki nie wyślizgnęło mi się z ręki do wanny no i stłukłam
Mam jeszcze jedno,ale mniejsze...raczej nie zmieści mi się w nim moja brożkaa raczej teraz brocha!
mąż mi go kupił kiedyś
Jest masywne, na stojaczku, więc fajnie go stawiam do wanny i nie muszę go trzymać
Kurcze bywałam u facetów ginekologów, ale jakoś na lekarza prowadzącego ciążę wybrałam kobietę. Jakoś mi głupio przed facetami
Zapomniałam Wam napisać - wiadomo, że kilka później po porodzie można założyć podpaskę, nie polecam always, dostałam strasznych odparzeń, a po porodzie musi być taka podpaska, aby krocze mogło "oddychać", polecam bardziej podpaski z belli, może nie są tak chłonne jak always, ale nie będziecie miały ryzyka odparzeń. Oczywiście nie każda może tak zareagować, ale dla mnie always były najgorsze. Tym bardziej, że po porodzie kobieta bardzo się poci.