Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
JustyskaG witamy ponownie:-)
Kurde cos chcialam Wam napisac ale zapomnialam:-P
No to napisze ze u mnie idzie burzaa i juz tak grzmi ze az okna sie trzesa.
Aaaa juz wiem! Bylam wlasnie w pasmanterii i taaakie piekny material przywiezli ze musialam kupic kawalek. Taki piekny szary w super sowy, idealnie do wozka bedzie pasowal. Jak dorwe sie do kompa to Wam pokaze. I jeszcze jeden byl piekny, wygladal jak patchwork, wiec moze tez go kupie i uszyje kolejna posciel albo cus -
Ewi25 wrote:ja też zaczełam golić się już na wyczucie
smyram się ręką i jak nie czuję żadnych włosków to stwierdzam że jest ok i ja się golę raz w tygodniu bo jakoś słabiej mi teraz włosy rosną i na nogach i na grażynce a nie lubię być zapuszczona.
cudowne
jakieś jeszcze macie "imiona"?
Tysia87 lubi tę wiadomość
-
Akuszerka mój wypasiony mąż pojechał, więc zostało mi wypasione lusterko haha
Justyna14 jak dla mnie torba za mała, ale ja to ja, może Ty się zmieścisz
Paula55 ja prałam materac i pokrowiec ale tylko ze względu na jego długie leżakowanie. Jeśli masz prosto ze sklepu to bym odpuściła pranie bo i tak pewnie prześcieradło będziesz na niego zakładać
Stardust u nas jest Pusia hahamąż zawsze się z tej nazwy nabija i gada pusiolinka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 17:27
stardust87, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Laseczki pralyscie pokrowce na materac??
No i te podklady z ceraktka co sie pod materac kladzie???
tzn ja ceratkę mam na materac, pod prześcieradło. o taką Ci chodziło? Ja prałam moje w 40st i na niskich obrotach. Choć na ceratce było napisane, że można w 90. ale nie ryzykowałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 17:29
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Sms od Karoliny:
Hej zbierałam się już 3 razy żeby odezwać się na forum ale co zaczęłam czytać to zasypiałam. Dzisiaj kiepska forma, dodali mi jakieś nowe leki przez które ciągle głowa mnie boli i śpiąca jestem, a ciśnienie bez zmian. Na przeczekanie wszystko robią. Dzięki za pamięć, buziaki dla Was :* Może uda mi się jeszcze dzisiaj Was nadrobić -
akuszerka89 wrote:Ahhahahaha no nie moge, jaie rozluznienie na forum
))
Zaraz zobacze o co chodzi z tym zasmiecaniem forum, bo baardzo mnie zaintrygowalyscie.
A co z Karolina? Lo, Stardust, BlackLuna napiszcie moze do niej, czemu tak cicho siedzi)
edit: doczytałam. lo była szybszaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 17:28
-
ło matko ile produkcji co nieco nadrobiłam no któras proponowała wstawianie bobra ?
Ja równiez mam męża który jest kochany i sam zaproponujeAle tez dostałam od niego wypasione lustereczko które na jednej stronie jest powiększające i jeszcze ma światełko
A tak muszę się pożalić że byłam na wizycie i dupa, dupa, dupa i dupa nic dodac nic ująć
A jeśli chodzi o pizze to całkiem apetycznie wyglądaAkuszerka gdzie Ty mieszkasz? mam nadzieje ze sama jej nie zjadłaś
-
Ja mam cieplejsze sutki od reszty cyckow, tez tak macie?
No bez jaj, siedze i ciesze sie do telefonu jak przyglup jakis, ale.te Wasze grazynki zizelki i psiochy mnie rozwalana na maksa. Az Filip skacze ze smiechu i przez pepek chce wyjsc:-) -
Mika a czemu dupa dupa dupa?
Jeszcze dwa kawalki zostaly wiec jak zdazysz przed kolacja do Lomzy dojechac to chetnie sie podziele:-)
Ale zasmiecam forum, wywala mnie za to:-P -
no to jeszcze każda ma przydomek swój no Diabla to żeś zaszalała teraz albo twoj mąż
Aj bo moja wizyta wyszła tak jak nie chciałam czyli miało być już 10cm rozwarcia i najlepiej dzidzia wyskakująca wprost na ginka złapałabym a tu okazuje się że szyjka zamknięta i dojrzała że akcja może zacząć się ale tak jakby bardziej prawdopodobne jest to że Ja przenoszędostałam skierowanie do szpitala i mam jechać gdyby się nie zaczeło to 27-28 no i jeszcze nic na te ręki moje mi nie poradził stwierdził że takie schorzenia w ciąży bywają od kręgosłupa bo ma duże obciążenie
A jeśli o pizze chodzi to chyba wchodzi w gre kurier bo gdybym mogła jechac w tamte strony to ta pizza miała by dodatkowe chyba składniki w postaci GRZYBKÓWJagoodkaK lubi tę wiadomość
-
dba wrote:czasem wchodzę na wykresy 2 dziewczyn z ovufriend czy zaszły w ciążę. Tak mi ich szkoda, że dalej się starają. Ja już na końcówce, a one dalej nie mogą zajść w ciążę
No szkoda
-
Dzieki stardust
Chyba sobe jednak daruje to pranie pokrowca z materaca tak jak dba pisze... I tak zakladam przescieradlo
Co wam powiem... Na opakowaniu tych platkow mydlanych dzidziusia jest napisane zeby je na pol h przed praniem namoczyc.
Tak tez zrobilam...kur*** co za gowno!!! W pojemniku na proszek nie dosc ze wszystko zostalo to sie jak galareta zrobilo
Wstawialm drugie pranie i ciekawe czy dopluka bo wsypalam tym razem je tak jak proszek...