Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja z moim we dwójkę się obijamy
on bidulek był niedawno na prostowaniu przegrody nosowej więc się nacierpiał.
-
Io powinnaś jednak szybciej urodzić, ja pierwszego przenosiłam i się nie dziwię - szyjka mi się nie skracała, bóli nie miałam.
Paula55 możesz włączyć najpierw odpompowanie wody, a potem płukanie jak dziewczyny piszą
dobrze, że nie kupiłam tych płatek, a chciałam je kupić
Mika jedna ze starających jest po 20, a druga faktycznie po 30stce, kiedyś pisała, że żałuje, że nie zdecydowała się szybciej, że ważniejsza była kariera.Io lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Dziewczyny wywallo mi wode.... Zastopowalam poki co i nie wiem co dalej
Włącz wirowanie, albo odpompowanie wody jak masz taka funkcje. Jak skonczy wirować to nastaw sobie jeszcze raz pranie i powinno byc ok.
ja piorę zawsze w płynie i nalewam na oko z butelki, wiele razy mi się zdarzyło przelać, tak więc piana nas nie raz atakowała -
Paula55 wrote:Dziewczyny wywallo mi wode.... Zastopowalam poki co i nie wiem co dalej
-
Ewi25 wrote:a ja dziś już 2 dzień mam spuchnięte stopy
i nie schodzi opuchlizna
-
JustyśkaG wrote:A ja z moim we dwójkę się obijamy
on bidulek był niedawno na prostowaniu przegrody nosowej więc się nacierpiał.
Mój na szczęście sam powiedział, że wszystko zrobi. Moja mama i siostra miały przyjechać i sprzątać skoro ja mam leżeć, ale on woli sam. A Twojemu współczuję. Zabieg chyba nie za fajny. -
No niestety. Leci na bardzo mocnych prochach przeciwbólowych. Ale zadowolony że jest już po i że zabieg był przed porodem, bo na początku termin zabiegu miał na początek października. Ja też jestem spokojniejsza, bo taki zabieg odbywa się pod narkozą. Wystarczy że mi hormony dają do wiwatu a jeszcze złapałam schizę że jak go nie wybudzą...masakra
Miałam wizję już samotnej matki i młodej wdowy - 18 lipca braliśmy ślub
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Ja też tak miałam. Ale mi pomogło moczenie stópek w zimnej wodzie, następnie duuuzo leżenia z nogami w górze i pice wody - 3 litry. Na razie opuchlizny brak
chyba to wypróbuje bo kostek już nie widzę a ja zawsze miałam mega szczupłe. Zresztą wspomne o tym lekarzowi że po nocy mi nic nie schodzi a powinno chyba. -
JustyśkaG wrote:No niestety. Leci na bardzo mocnych prochach przeciwbólowych. Ale zadowolony że jest już po i że zabieg był przed porodem, bo na początku termin zabiegu miał na początek października. Ja też jestem spokojniejsza, bo taki zabieg odbywa się pod narkozą. Wystarczy że mi hormony dają do wiwatu a jeszcze złapałam schizę że jak go nie wybudzą...masakra
Miałam wizję już samotnej matki i młodej wdowy - 18 lipca braliśmy ślub
A z jakiego powodu miał zabieg? -
Wasza bobrzyca wróciła
Bąbel główką na dole, znowu pokazał jajcawody płodowe w normie, łożysko II stopień nadal, wymaz powtórnie pobrany, kolejna wizyta za 2 tyg.
Zgadnijcie ile moje dziecko średnio waży? Jestem w 37 tyg (36+5)
To taki szybki skrót. Jutro jadę oddać ten wymaz i na szybkie zakupy. A dziś w biedrze dorwałam rajstopki za 3 złNiebieskie, z dinozaurem
Io, anulka81, Majeczka2014, Kaarolina, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Nóżki połóż wysoko, podkładkę ułóż tak pod łydkami żeby było Ci wygodnie i ogólnie jak siedzisz to staraj się gdzieś te nogi zarzucać
Powinno Ci przejść. Ja też jedyne co miałam szczupłe to stopy
ale do pewnego momentu. No ale nogi w górze + nawadnianie pomogło.
-
JagoodkaK wrote:Justysia zdjecia ze slubu dawaj, co Ty myślisz!!!!
Kazda, ktora zaliczyla w ostatnich 8 miesiacach ten dzin musiala sie pochwalić.
Wiec ruchy!!!Ok, postaram się podesłać je:) Ale uprzedzam KING KONG