Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde nie wiem jam mam tu wkleić zdjęcie
-
Paula55 wrote:Hahaha ja to jestem ewenement kuzwa
Mi tez sie cos takiego wczesniej nie stalo!!! Wypieprzylam te platki z hukiemjutro jade po nowy proszek
Kama to super waga malego...to tylko moj tak maluszek???
Laski a moze mi ktoras podac wymiary jak ma z tego tyg w ktorym ja jestem??? Z ciekawosci bym looknela
Paula teraz masz przepis na PIANA PARTYwystarcza płatki mydlane
ale sprzątania współczuje i rzeczywiście przy takiej gęstej pianie to spuszczenie wody nic by nie dało.
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
Io wrote:Dobrze, że nie jestem z tym sama bo już tak sobie myślałam, że zachowuję się jak ta Kada z sierpniówek. Oczywiście maluszek jest najważniejszy i niech sobie zdrowo rośnie, ale prawda jest taka, że kazdy skurcz napawa mnie nadzieją, że to już, a potem mam wyrzuty sumienia. Nie miałam tak póki nie wiedziałam, że mi się ta szyjka skraca bo nastawiałam się na czekanie do września a teraz jak mi powiedzieli, że mogę urodzić wczesniej to prawie jak obietnicę to potraktowałam. Pewnie jak na złość urodzę 2 tyg po terminie.
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Dziewczyny wszystkie tutaj dajecie jakieś zdjęcia,przynajmniej wiemy jak każda wygląda:)więc zeby nie było że jestm jakimś trolem to i ja się pokaże-zdjęcie z naszego wesela, w ciązy nie mam żadneg ładnego ale jak tylko zrobie to zaraz wrzuce:)
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=1495j5w&s=8#.U-kFEKNn2UkK_A_M_A, kark, Io, Ewi25, akuszerka89, nenka lubią tę wiadomość
-
Ogółem uroczystość tylko cywilna bo nas zmusili
BAAAAAAArdzo kameralna - ja , mój ukochany, siostra i teściowie
-
Nooo matko dotrwalam do konca oczywiscie nie obylo sie bez kolejnej drzemki taka nacpana sie czuje ze szok nawet jak moj P byl to w trakcie rozmowy z Nim zasnelam..
Paula Ty to jestes mistrz!! Nie ma drugiej takiej jak Ty
Stardust to ja tez bede wyrodna matka bo moje dziecko tez bedzie uczone spania w lozeczku
Io ja tez bym chciala zeby moj Krzys juz byl tym bardziej ze coraz bardziej sie o Niego martwie bo na ktg spada Mu tetno do 60-70 cale szczescie nie na dlugo ale kilka razy juz sie to zdarzylo...
Cos czuje ze na tych wrzesniowkach to w wiekszosci bedziemy wyrodnymi matkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 20:06
Paula55, Io, stardust87 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyJustyśkaG wrote:Ogółem uroczystość tylko cywilna bo nas zmusili
BAAAAAAArdzo kameralna - ja , mój ukochany, siostra i teściowie
śliczne zdjęcianajważniejsze, że szczęśliwi.
My też bierzemy cywilny niedługo.
Tylko dla siebie... bez gości(w planach jest wesele, ale to za kilka lat)
-
Majeczka2014 wrote:śliczne zdjęcia
najważniejsze, że szczęśliwi.
My też bierzemy cywilny niedługo.
Tylko dla siebie... bez gości(w planach jest wesele, ale to za kilka lat)
hahaha nie mogliśmy się powstrzymać i jeszcze facet który udzielał nam ślubu miał tak strasznego zeza że ze śmiechu sikać mi się chciało
hahahaha Po 8 latach związku taki ślub to tylko śmiechy
:D:D:D ale fajnie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 20:06
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia, mam nadzieję że u nas nie będzie takiego hardcoru..ale wszystko mozliwe, nikt ni emowil,ze bedzie latwo..szczegolnie te poczatki ciezkie.
A wkurza mnie gadanie innych ,ze takie male dziecko to tylko spi, jei kupy robi...I ze bede miala na samympoczatku duzo czasu dla siebie -
nick nieaktualnyJustyśkaG wrote:Daj spokój na wszystkich zdjęciach pękamy ze śmiechu
hahaha nie mogliśmy się powstrzymać i jeszcze facet który udzielał nam ślubu miał tak strasznego zeza że ze śmiechu sikać mi się chciało
hahahaha Po 8 latach związku taki ślub to tylko śmiechy
:D:D:D ale fajnie było
takie ujęcia są najpiękniejsze -
akuszerka89 wrote:Lo z tym czy urodzsz wczesniej to nie wiem, natura kobiet jest nieprzewidywalna i jeszcze mozesz przenosic:-) no i ja mam tak samo jak Ty, ehhh u nas to same wyrodne matki, co nie Stardust? Chcialabym zeby maly byl juz z nami, chociaz wiem ze to dla niego jeszcze troche za wczesnie.
też bym chciała jak najszybciej, ale nie z powodu niedogodności, ale dlatego, że już się go na świecie doczekać nie mogę..
-
nick nieaktualnydba wrote:czasem wchodzę na wykresy 2 dziewczyn z ovufriend czy zaszły w ciążę. Tak mi ich szkoda, że dalej się starają. Ja już na końcówce, a one dalej nie mogą zajść w ciążę
Jezu, ale spuchłam! Wcześniej tylko ręce miałam lekko podpuchnięte, a teraz nogi mi się zrobiły wielgachne! Łydki, stopy, palce mam jak to Karola powiedziała - parówki... Nie wiem co jest, w życiu aż tak nie spuchłam, bolą nawet jak leżę -
Dziękuję Paula
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Justyska super wygladasz
Ooo nasza kochana spiaca krolewna wstalaa tak serio Karolcia... Czym oni cie faszeruja
masakra jakas
Haha no takie rzeczy tylko u mniezapraszam na piana party
O to ja się wbijam
Aluśka jeśli jesteś trolem to bardzo ładnymstardust87, Paula55, dba lubią tę wiadomość