X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nie wiem jam mam tu wkleić zdjęcie :(

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wiem kama :) ale ciekawa jestem tych wymiarow :)

Mika zostalam orzygana piana ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• anulka81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Hahaha ja to jestem ewenement kuzwa :)
    Mi tez sie cos takiego wczesniej nie stalo!!! Wypieprzylam te platki z hukiem ;) jutro jade po nowy proszek :P

Kama to super waga malego... :) to tylko moj tak maluszek???

Laski a moze mi ktoras podac wymiary jak ma z tego tyg w ktorym ja jestem??? Z ciekawosci bym looknela ;)

Paula teraz masz przepis na PIANA PARTY ;-) wystarcza płatki mydlane ;-) ale sprzątania współczuje i rzeczywiście przy takiej gęstej pianie to spuszczenie wody nic by nie dało.

https://www.maluchy.pl/li-69207.png
  • Io Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdz na tinypic.com wybierz zdjęcie i rozmiar message board a potem wklej tu link img

Paula55 lubi tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    Kurde nie wiem jam mam tu wkleić zdjęcie :(

Wejdz na str TINYPIC - najlatwiej
    Wybierz tylko plik, rozmiar messageboard i skopiuj nam 2 link ;)

Io lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka śliczna :)
    Podtrzymuję, że na wrzesniowkach są same sexi mamuśki :)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Dobrze, że nie jestem z tym sama bo już tak sobie myślałam, że zachowuję się jak ta Kada z sierpniówek. Oczywiście maluszek jest najważniejszy i niech sobie zdrowo rośnie, ale prawda jest taka, że kazdy skurcz napawa mnie nadzieją, że to już, a potem mam wyrzuty sumienia. Nie miałam tak póki nie wiedziałam, że mi się ta szyjka skraca bo nastawiałam się na czekanie do września a teraz jak mi powiedzieli, że mogę urodzić wczesniej to prawie jak obietnicę to potraktowałam. Pewnie jak na złość urodzę 2 tyg po terminie.
    Matko a ja od pewnego czasu mam odwrotnie.Tak sobie mysle, żeby jeszcze posiedzial w brzuchu.....jeden tydzien u jednej koleżanki bylam.malutka placze od 8do 22.ma cos z ukladem moczowym.Dziś u tej drugiej malutkiej byliśmy ale chwilke,bo burza taka była a my okna otwarte zostawilismy.i ta malutka znowu od 23 do 5 non stoper placze, bo kolki i skaze ma bialkową.I te dziewczyny, moje koleżanki, są tak potwornke przemeczone, mają takie wory pod oczami, że przez moment pomyslalam, że nie jestem na taki hardcore gotowa.Wiem, że jak urodzi się synek to będę go bardzo kochała i to przestanie, ze jestem zmeczona przestanie mieć dla mnie znaczenie.Ale wydaje mi się, że stąd te depresję.I modlę się do Bozi, zeby kolki nas ominęły i skazy itp itd.

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • aluśka1987 Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkie tutaj dajecie jakieś zdjęcia,przynajmniej wiemy jak każda wygląda:)więc zeby nie było że jestm jakimś trolem to i ja się pokaże-zdjęcie z naszego wesela, w ciązy nie mam żadneg ładnego ale jak tylko zrobie to zaraz wrzuce:)
    http://pl.tinypic.com/view.php?pic=1495j5w&s=8#.U-kFEKNn2Uk

K_A_M_A, kark, Io, Ewi25, akuszerka89, nenka lubią tę wiadomość

aluśka1987
    c55fdqk384no0mox.png
  • JustyśkaG Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogółem uroczystość tylko cywilna bo nas zmusili :P BAAAAAAArdzo kameralna - ja , mój ukochany, siostra i teściowie :D

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Kaarolina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo matko dotrwalam do konca oczywiscie nie obylo sie bez kolejnej drzemki taka nacpana sie czuje ze szok nawet jak moj P byl to w trakcie rozmowy z Nim zasnelam..

Paula Ty to jestes mistrz!! Nie ma drugiej takiej jak Ty ;)

Stardust to ja tez bede wyrodna matka bo moje dziecko tez bedzie uczone spania w lozeczku :)

Io ja tez bym chciala zeby moj Krzys juz byl tym bardziej ze coraz bardziej sie o Niego martwie bo na ktg spada Mu tetno do 60-70 cale szczescie nie na dlugo ale kilka razy juz sie to zdarzylo...

Cos czuje ze na tych wrzesniowkach to w wiekszosci bedziemy wyrodnymi matkami :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 20:06

Paula55, Io, stardust87 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    Ogółem uroczystość tylko cywilna bo nas zmusili :P BAAAAAAArdzo kameralna - ja , mój ukochany, siostra i teściowie :D

śliczne zdjęcia :) najważniejsze, że szczęśliwi.
    My też bierzemy cywilny niedługo.
    Tylko dla siebie... bez gości :) (w planach jest wesele, ale to za kilka lat)

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i proszę jaka śliczna mamuśka i żonka! :)

Wy to baby macie tendencje do przesadzania i jojczenia nad swoim wyglądem, ja nie wiem, po dupsku każdej :P

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    śliczne zdjęcia :) najważniejsze, że szczęśliwi.
    My też bierzemy cywilny niedługo.
    Tylko dla siebie... bez gości :) (w planach jest wesele, ale to za kilka lat)
    Daj spokój na wszystkich zdjęciach pękamy ze śmiechu :P hahaha nie mogliśmy się powstrzymać i jeszcze facet który udzielał nam ślubu miał tak strasznego zeza że ze śmiechu sikać mi się chciało :P hahahaha Po 8 latach związku taki ślub to tylko śmiechy :D:D:D:D ale fajnie było :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 20:06

stardust87 lubi tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia, mam nadzieję że u nas nie będzie takiego hardcoru..ale wszystko mozliwe, nikt ni emowil,ze bedzie latwo..szczegolnie te poczatki ciezkie.
    A wkurza mnie gadanie innych ,ze takie male dziecko to tylko spi, jei kupy robi...I ze bede miala na samympoczatku duzo czasu dla siebie :|

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    Daj spokój na wszystkich zdjęciach pękamy ze śmiechu :P hahaha nie mogliśmy się powstrzymać i jeszcze facet który udzielał nam ślubu miał tak strasznego zeza że ze śmiechu sikać mi się chciało :P hahahaha Po 8 latach związku taki ślub to tylko śmiechy :D:D:D:D ale fajnie było :P

takie ujęcia są najpiękniejsze ;)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska super wygladasz :)

Ooo nasza kochana spiaca krolewna wstala ;) a tak serio Karolcia... Czym oni cie faszeruja :/ masakra jakas :/

Haha no takie rzeczy tylko u mnie :P zapraszam na piana party :)

Kaarolina lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akuszerka89 wrote:
    Lo z tym czy urodzsz wczesniej to nie wiem, natura kobiet jest nieprzewidywalna i jeszcze mozesz przenosic:-) no i ja mam tak samo jak Ty, ehhh u nas to same wyrodne matki, co nie Stardust? Chcialabym zeby maly byl juz z nami, chociaz wiem ze to dla niego jeszcze troche za wczesnie.
    Zgadza się! :D też bym chciała jak najszybciej, ale nie z powodu niedogodności, ale dlatego, że już się go na świecie doczekać nie mogę..

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    czasem wchodzę na wykresy 2 dziewczyn z ovufriend czy zaszły w ciążę. Tak mi ich szkoda, że dalej się starają. Ja już na końcówce, a one dalej nie mogą zajść w ciążę :(
    Mnie strasznie ucieszyło jak na kwietniówkach 2015 zobaczyłam koleżankę z ovu :D

Jezu, ale spuchłam! Wcześniej tylko ręce miałam lekko podpuchnięte, a teraz nogi mi się zrobiły wielgachne! Łydki, stopy, palce mam jak to Karola powiedziała - parówki... Nie wiem co jest, w życiu aż tak nie spuchłam, bolą nawet jak leżę :(

• JustyśkaG Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Paula :)

Paula55 lubi tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Justyska super wygladasz :)

Ooo nasza kochana spiaca krolewna wstala ;) a tak serio Karolcia... Czym oni cie faszeruja :/ masakra jakas :/

Haha no takie rzeczy tylko u mnie :P zapraszam na piana party :)

O to ja się wbijam banan.gif

Aluśka jeśli jesteś trolem to bardzo ładnym :D

stardust87, Paula55, dba lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
‹‹ 1497 1498 1499 1500 1501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ