Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde nie wiem jam mam tu wkleić zdjęcie
-
Paula55 wrote:Hahaha ja to jestem ewenement kuzwa

Mi tez sie cos takiego wczesniej nie stalo!!! Wypieprzylam te platki z hukiem
jutro jade po nowy proszek 
Kama to super waga malego...
to tylko moj tak maluszek???
Laski a moze mi ktoras podac wymiary jak ma z tego tyg w ktorym ja jestem??? Z ciekawosci bym looknela
Paula teraz masz przepis na PIANA PARTY
wystarcza płatki mydlane
ale sprzątania współczuje i rzeczywiście przy takiej gęstej pianie to spuszczenie wody nic by nie dało.
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
Matko a ja od pewnego czasu mam odwrotnie.Tak sobie mysle, żeby jeszcze posiedzial w brzuchu.....jeden tydzien u jednej koleżanki bylam.malutka placze od 8do 22.ma cos z ukladem moczowym.Dziś u tej drugiej malutkiej byliśmy ale chwilke,bo burza taka była a my okna otwarte zostawilismy.i ta malutka znowu od 23 do 5 non stoper placze, bo kolki i skaze ma bialkową.I te dziewczyny, moje koleżanki, są tak potwornke przemeczone, mają takie wory pod oczami, że przez moment pomyslalam, że nie jestem na taki hardcore gotowa.Wiem, że jak urodzi się synek to będę go bardzo kochała i to przestanie, ze jestem zmeczona przestanie mieć dla mnie znaczenie.Ale wydaje mi się, że stąd te depresję.I modlę się do Bozi, zeby kolki nas ominęły i skazy itp itd.Io wrote:Dobrze, że nie jestem z tym sama bo już tak sobie myślałam, że zachowuję się jak ta Kada z sierpniówek. Oczywiście maluszek jest najważniejszy i niech sobie zdrowo rośnie, ale prawda jest taka, że kazdy skurcz napawa mnie nadzieją, że to już, a potem mam wyrzuty sumienia. Nie miałam tak póki nie wiedziałam, że mi się ta szyjka skraca bo nastawiałam się na czekanie do września a teraz jak mi powiedzieli, że mogę urodzić wczesniej to prawie jak obietnicę to potraktowałam. Pewnie jak na złość urodzę 2 tyg po terminie.
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Dziewczyny wszystkie tutaj dajecie jakieś zdjęcia,przynajmniej wiemy jak każda wygląda:)więc zeby nie było że jestm jakimś trolem to i ja się pokaże-zdjęcie z naszego wesela, w ciązy nie mam żadneg ładnego ale jak tylko zrobie to zaraz wrzuce:)
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=1495j5w&s=8#.U-kFEKNn2Uk
K_A_M_A, kark, Io, Ewi25, akuszerka89, nenka lubią tę wiadomość
-
Ogółem uroczystość tylko cywilna bo nas zmusili
BAAAAAAArdzo kameralna - ja , mój ukochany, siostra i teściowie
-
Nooo matko dotrwalam do konca oczywiscie nie obylo sie bez kolejnej drzemki taka nacpana sie czuje ze szok nawet jak moj P byl to w trakcie rozmowy z Nim zasnelam..
Paula Ty to jestes mistrz!! Nie ma drugiej takiej jak Ty
Stardust to ja tez bede wyrodna matka bo moje dziecko tez bedzie uczone spania w lozeczku
Io ja tez bym chciala zeby moj Krzys juz byl tym bardziej ze coraz bardziej sie o Niego martwie bo na ktg spada Mu tetno do 60-70 cale szczescie nie na dlugo ale kilka razy juz sie to zdarzylo...
Cos czuje ze na tych wrzesniowkach to w wiekszosci bedziemy wyrodnymi matkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 20:06
Paula55, Io, stardust87 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyJustyśkaG wrote:Ogółem uroczystość tylko cywilna bo nas zmusili
BAAAAAAArdzo kameralna - ja , mój ukochany, siostra i teściowie 
śliczne zdjęcia
najważniejsze, że szczęśliwi.
My też bierzemy cywilny niedługo.
Tylko dla siebie... bez gości
(w planach jest wesele, ale to za kilka lat)
-
Daj spokój na wszystkich zdjęciach pękamy ze śmiechuMajeczka2014 wrote:śliczne zdjęcia
najważniejsze, że szczęśliwi.
My też bierzemy cywilny niedługo.
Tylko dla siebie... bez gości
(w planach jest wesele, ale to za kilka lat)
hahaha nie mogliśmy się powstrzymać i jeszcze facet który udzielał nam ślubu miał tak strasznego zeza że ze śmiechu sikać mi się chciało
hahahaha Po 8 latach związku taki ślub to tylko śmiechy
:D:D:D ale fajnie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 20:06
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia, mam nadzieję że u nas nie będzie takiego hardcoru..ale wszystko mozliwe, nikt ni emowil,ze bedzie latwo..szczegolnie te poczatki ciezkie.
A wkurza mnie gadanie innych ,ze takie male dziecko to tylko spi, jei kupy robi...I ze bede miala na samympoczatku duzo czasu dla siebie
-
nick nieaktualnyJustyśkaG wrote:Daj spokój na wszystkich zdjęciach pękamy ze śmiechu
hahaha nie mogliśmy się powstrzymać i jeszcze facet który udzielał nam ślubu miał tak strasznego zeza że ze śmiechu sikać mi się chciało
hahahaha Po 8 latach związku taki ślub to tylko śmiechy
:D:D:D ale fajnie było 
takie ujęcia są najpiękniejsze
-
Zgadza się!akuszerka89 wrote:Lo z tym czy urodzsz wczesniej to nie wiem, natura kobiet jest nieprzewidywalna i jeszcze mozesz przenosic:-) no i ja mam tak samo jak Ty, ehhh u nas to same wyrodne matki, co nie Stardust? Chcialabym zeby maly byl juz z nami, chociaz wiem ze to dla niego jeszcze troche za wczesnie.
też bym chciała jak najszybciej, ale nie z powodu niedogodności, ale dlatego, że już się go na świecie doczekać nie mogę..
-
nick nieaktualnyMnie strasznie ucieszyło jak na kwietniówkach 2015 zobaczyłam koleżankę z ovudba wrote:czasem wchodzę na wykresy 2 dziewczyn z ovufriend czy zaszły w ciążę. Tak mi ich szkoda, że dalej się starają. Ja już na końcówce, a one dalej nie mogą zajść w ciążę

Jezu, ale spuchłam! Wcześniej tylko ręce miałam lekko podpuchnięte, a teraz nogi mi się zrobiły wielgachne! Łydki, stopy, palce mam jak to Karola powiedziała - parówki... Nie wiem co jest, w życiu aż tak nie spuchłam, bolą nawet jak leżę
-
Dziękuję Paula
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Justyska super wygladasz

Ooo nasza kochana spiaca krolewna wstala
a tak serio Karolcia... Czym oni cie faszeruja
masakra jakas 
Haha no takie rzeczy tylko u mnie
zapraszam na piana party 
O to ja się wbijam
Aluśka jeśli jesteś trolem to bardzo ładnym