Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Diabla proszę Cię...Jaki znowu paszteciarz!!! Śliczna dziewczyna i tyle!!! Prosze głupot nie wypisywać
:D:D
Tysia87 lubi tę wiadomość
-
Boże jak czytam co się dzieje w szpitalach to dziękuję Bogu że mam teściową położną. Jakoś raźniej mi na samą myśl że jak coś to dzwonię do niej i tyle. Ufam jej, bo ten cały motłoch na NFZ....ehhh
-
Karolaaa91 wrote:Ale produkujecie, masakra! Czy wy nigdy z domów nie wychodzicie czy jak:-)
ja już ledwo co chodzę, po co się męczyć, wolę spamować na belly
śliczne dziewczyny tu mamy, normalnie same laski
Kaarolina zaczynam się martwić... jakoś nie wierzę, że taka ilość leków nie ma wpływu na dziecko
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Tysia jestes cizia
mrrrr
A z praniem sie jeszcze odkuje zobaczycie
Jenyyy co mnie kregoslup nawalakur***
Lo ja juz dawno o tej lapowce mowilam... Nie wiem jak u was w srod rodziny i znajomych ale u mnie bardzo duzo ludzi daje....
Takie mamy czasy... Niestety.
Moja babcia to od razu mowi jak ktos jest w szpitalu...idz, daj (kase, alkohol, prezent) i jakos od razu kolo ciebie skacza!!
Kolega mi w sob opowiadal jak w Pl sie jego mama zajeli...dopoki nie dali w lape kobita po operacji kregoslupa mdlala z bolu... A jak juz dali...sam ordynator jej podal przeciwbolowe i przychodzil kilka razy dziennie TYLKO do niej z sali... Od razu bylo widac kto zaolacil a kto nie...
-
Popieram, jak się w łapę nie da to mają Cię w dupie i tyle.
-
ku pocieszeniu zdjęcie mojego brzucha po pierwszym porodzie, po 5 dniach:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e96b62673f3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 20:50
Tysia87, JustyśkaG, Paula55, Io, anulka81, ofcooo, stardust87, nenka, le'nutka, akuszerka89, Kaarolina, Ewi25, assantea, doti77 lubią tę wiadomość
-
Paula55 cizia:-D
No i właśnie to jest przerażające w Polsce:-( a co mają powiedzieć ludzie, którzy nie mają kasy na lapowke, a są chorzy i potrzebują pomocy?kurde naprawdę to okropne.moja teściowa mi kasę dała, żebym dała łapówkę. Ale jej nie wzięłam. Powiedziałam, żeby wnuczkowi cos kupila, bo ja jednak myślę, że powinni tak samo zajac się kazdym pacjentem.czy ktos bogaty czy biedny czy zaplaci czy nie.https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
dba - Twój brzuch napawa mnie optymizmem
chociaż mój to pewnie będzie total flak
-
Mnie np. pani lekarz umyślnie chciała wrzucić na insulinę, ale nie dałam się. Z pomocą teściowej unormowałam cukry. Ale ona pinda zamiast pomagać żeby tej insuliny nie brać to jeszcze podwyższała mi zalecenia co do ilości spożywanych węglowodanów co powodowało skoki cukrów.
-
moja babcia też dawała w łapę, ja tej praktyki nie stosuję i stosować nie będę. Bo jeśli my nie zaczniemy czegoś zmieniać to nigdy się nic nie zmieni.
Jak ja byłam w szpitalu to traktowano mnie tak samo jak inne pacjentki, pomimo, że nie byłam pacjentką ani jednego lekarza ze szpitala. Niektóre pacjentki ordynatora myślały że będą jakoś inaczej traktowane, ale się przeliczyłyi to mnie w sumie miło zaskoczyło - że o każdą pacjentkę dbał tak samo, chyba wie, że przecież nie dałby rady wszystkich przyjmować
-
To jak mamy dzień ujawniania się to ja pokaże jak wyglądałam w zeszłym roku:
A tak wyglądam teraz, 30 kg poźniej.
Z czego 20 przytyłam w ciąży a 10 przed. Zdjęć sprzed samej ciąży nie mam. Także niech wszystkie zapomną o kompleksach bo jestem tu zdecydowanie największa i wyglądam jak orka. Szczerze to wątpię czy uda mi się schudnąć. Nie chciałam tu swoich zdjęc pokazywać, ale polubiłam Was na tyle, że wierzę, że mnie nie wyśmiejecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 09:36
kark, Paula55, Diabla85, anulka81, JagoodkaK, Tysia87, iwo_na, karolcia:)))), afrykanka, Beataa25, K_A_M_A, ofcooo, Majeczka2014, stardust87, nenka, le'nutka, akuszerka89, Kaarolina, justyna14, Szonka, assantea lubią tę wiadomość
-
Kochana a ja uważam że wyglądasz ślicznie
Po ciązy wszystkie schudniemy
:D:D małe szkraby zapewne dadzą nam popalić a kg same będą leciały. Damy jakoś radę.
Io, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIo, my tu wszystkie jesteśmy piękne orki
Ja też nigdy nie dałam łapówki i nie zamierzam.
Dba, miałaś fajny brzuch, taki napiętyJa miałam mniejszy, ale właśnie bardziej flaczek taki jakby, może za szybko mi to zeszło podczas porodu... Nie wiem
akuszerka89 lubi tę wiadomość
-
Ja jak poznałam swojego ukochanego to ważyłam jedyne 30 kg mniej więc jesteśmy takimi samymi orkami
:D:D
Io lubi tę wiadomość
-
Dba jasne ze trzeba zaczac cos zmieniac tylko szkoda to praktykowac na sobie...
Ty mialas szczescie ale w wiekszosci przypadkow wiadomo jak jest...
Ja gdybym byla w szpitalu (odpukac) i chodzilo by o mnie i moje dziecko to dala bym im co trzeba zeby tylko porzadnie sie nami zajeli. Nie zaprzatala bym sobie glowy wizja zmieniania swiata w tym momencie...
Ja nikogo bron Boze nie namawiam...
Poprostu zal mi cźytac o tym co dzieje sie w Pl
Mnie tu gdzie mieszkam wogole takie rzeczy nie dotycza... W szpitalu jest wogole bez porownania. Zreszta u zwyklego lekarza tez....