Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie laski... Aż mi głupio że ja Wam foty nie zapodałam...
Muszę cośkolwiek znaleźć... Kiedyś trzaskałam sobie dużo zdjęć tak ooo a teraz... Lipa
Ale Paula mnie ten Twój podpis rozwalił-od okruszka do dużego brzuszka-ja się pytam gdzie na tych fotach jest duży brzuszek???? -
Fajnie wiedzieć z kim się piszę
dziś dzień pokazywania "prawdziwych twarzy"
Majeczka2014 a Ty to na jakieś 16 lat wyglądasz:-) Majeczka2014, ofcooo,Paula55, lo cud miód i orzeszki dziewczyny.
A ja czekam na zdjęcia naszego bobra zeby sie ujawniłMajeczka2014, Io lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualnyTysia87 wrote:Fajnie wiedzieć z kim się piszę
dziś dzień pokazywania "prawdziwych twarzy"
Majeczka2014 a Ty to na jakieś 16 lat wyglądasz:-) Majeczka2014, ofcooo,Paula55, lo cud miód i orzeszki dziewczyny.
A ja czekam na zdjęcia naszego bobra zeby sie ujawnił
jak wszystkie to wszystkie
16 lat powiadasz?No nie wiem czy płakać czy śmiać się z tego powodu
a raczej cieszyć
w sumie młoda ze mnie dziewczynka23 lat
-
Z tym moim nickiem to właściwie też śmieszna sprawa bo tam jest io tylko z dużej litery a nie Lo
Tyle, że od samego początku wszyscy myśleli, że to Lo więc uznałam, że nie ma sprawy może tak być i nie wyjaśniałam pomyłki, a nawet sama podpisywałam się Lo.
A Io to nimfa, kochanka Zeusa, opiekunka rodzących. Jej imieniem został nazwany jeden z księżyców Jowisza.anulka81, ofcooo, stardust87, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
Hej, ja tak z grubej rury bez nadrabiania, na szybko, bo jestem po wizycie. Wkurwiona i zalamana, do tego pozarta z mezem.
Cc w koncu 2 wrzesnia. Maly wazy 3 kg, na ktg sie zapisal caly 1 skurcz na 80% (oczywiscie przed i po cale stado skurczow mialam/mam). Moje plytki krwi znikaja, 89 tys mam teraz, wiec prawdopodobnie kurrrrrrna operacja w narkozie mnie czeka, najwiekszy koszmar. Z lekarzem jak z.dupa przez sciane mi sie dzisiaj gadalo, nawija jak potluczony, a najmniej na temat. Siedze i od 2h wyje. Mam ladne zdjecie Mateusza, ale wrzuce jutro, bo dzisiaj mi sie tylko plakac chce.
Trzymajcie sie Brzuszki!doti77 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Io wrote:Z tym moim nickiem to właściwie też śmieszna sprawa bo tam jest io tylko z dużej litery a nie Lo
Tyle, że od samego początku wszyscy myśleli, że to Lo więc uznałam, że nie ma sprawy może tak być i nie wyjaśniałam pomyłki, a nawet sama podpisywałam się Lo.
A Io to nimfa, kochanka Zeusa, opiekunka rodzących. Jej imieniem został nazwany jeden z księżyców Jowisza.
To poleciałaś w kulki, aż mi głupio, że ja mam taki zjebany nick -
Karolaaa91 wrote:Daj mi Boże taki brzuszek po porodzie!!!!
Dba tak długo byliście po porodzie w szpitalu? Dużo przytyłas w pierwszej ciazy? Wrzuć jakaś aktualna fotę
W pierwszej ciąży przytyłam ok 15kg lub 17kg. Już nie pamiętam.
Teraz też waga jest +15kg. Zaraz wrzucę fotki -
Kurcze jakie wy laski jestescie dziewczyny. Urodzicie i nie będzie po Was widać, że wogóle w ciąży byłyście. A ty Majeczka faktycznie wyglądasz na 16 lat. Nie pytają Cię w sklepach o dowód?
Betinka - a to jak morfologia słaba to trzeba narkozę? Nie ma innego wyjścia? Głowa do góry. Może coś jeszcze da się zrobic? -
nick nieaktualnyIo wrote:Kurcze jakie wy laski jestescie dziewczyny. Urodzicie i nie będzie po Was widać, że wogóle w ciąży byłyście. A ty Majeczka faktycznie wyglądasz na 16 lat. Nie pytają Cię w sklepach o dowód?
Betinka - a to jak morfologia słaba to trzeba narkozę? Nie ma innego wyjścia? Głowa do góry. Może coś jeszcze da się zrobic?
nigdy mi się nie zdarzyło -
nick nieaktualny
-
Io a wiesz ze jak pierwszy raz zobaczyłam Twój nick to mi się z planetami skojarzyło
chyba gdzieś czytałam możliwe ze w świecie wiedzy, ale to tak jak mówią gdzieś dzwoni ale nie wiadomo w którym kościele
no i dziś się zagadka rozwiązała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 22:16
Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
Ja też lecę jutro do Instytutu ale tylko mocz oddać i na pobranie krwi. Ale coś czuje że lipa będzie bo mi się ostatnio ciała ketonowe pokazuję....ehhh....to wszystko przez te cholerne upały.
-
Majeczka2014 wrote:kurcze, może Wam pokaże jedne ogarnięte zdjęcie z maja z ubiegłego roku (tutaj gdzieś ważyła z 65 kg) i powiedzcie, że nie wyglądam tutaj na 16 lat
plis
ja w tej czarnej. Na chwilę wstawiam
No może 18JustyśkaG, anulka81, dba, nenka, Ewi25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny