X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • anulka81 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja jutro wstawię swoje dla porównania. No i ja taka młoda nie jestem... :-(

https://www.maluchy.pl/li-69207.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie laski... Aż mi głupio że ja Wam foty nie zapodałam... :P Muszę cośkolwiek znaleźć... Kiedyś trzaskałam sobie dużo zdjęć tak ooo a teraz... Lipa :P
    Ale Paula mnie ten Twój podpis rozwalił-od okruszka do dużego brzuszka-ja się pytam gdzie na tych fotach jest duży brzuszek???? :D

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie wiedzieć z kim się piszę:-) dziś dzień pokazywania "prawdziwych twarzy":-D Majeczka2014 a Ty to na jakieś 16 lat wyglądasz:-) Majeczka2014, ofcooo,Paula55, lo cud miód i orzeszki dziewczyny.
    A ja czekam na zdjęcia naszego bobra zeby sie ujawnił:-)

Majeczka2014, Io lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde super sie tak zobaczyc nawzajem :) nasze wyobrazenia sie zmieniala w ciagu 1 sek :P
    Same dupy normalnie :) uhhh

Kama ta druga fota jest z poczatku lipca hahaha :) a mamy 11 sierpien :P wiec heloooołłł :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Fajnie wiedzieć z kim się piszę:-) dziś dzień pokazywania "prawdziwych twarzy":-D Majeczka2014 a Ty to na jakieś 16 lat wyglądasz:-) Majeczka2014, ofcooo,Paula55, lo cud miód i orzeszki dziewczyny.
    A ja czekam na zdjęcia naszego bobra zeby sie ujawnił:-)

jak wszystkie to wszystkie ;)

16 lat powiadasz? :P No nie wiem czy płakać czy śmiać się z tego powodu ;) a raczej cieszyć ;)
    w sumie młoda ze mnie dziewczynka :P 23 lat

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo Majeczka to taka dziewczeca bardzo. Taka delikatna :)

Tyska z tym bobrem to zawsze mam polew jak to piszesz hahahaha.
    Glupio mi sie kojazy bo w szkole przez chwile na mnie Bober mowili :/ ciule :P

Tysia87, stardust87 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Io Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym moim nickiem to właściwie też śmieszna sprawa bo tam jest io tylko z dużej litery a nie Lo :P Tyle, że od samego początku wszyscy myśleli, że to Lo więc uznałam, że nie ma sprawy może tak być i nie wyjaśniałam pomyłki, a nawet sama podpisywałam się Lo. :)
    A Io to nimfa, kochanka Zeusa, opiekunka rodzących. Jej imieniem został nazwany jeden z księżyców Jowisza.

anulka81, ofcooo, stardust87, akuszerka89 lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula no dobra tylko ten podpis jakoś nie bardzo pasuje do zaistniałej sytuacji :P Jakoś to dziecko Ci się wciągło :P

Paula55 lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja tak z grubej rury bez nadrabiania, na szybko, bo jestem po wizycie. Wkurwiona i zalamana, do tego pozarta z mezem.

Cc w koncu 2 wrzesnia. Maly wazy 3 kg, na ktg sie zapisal caly 1 skurcz na 80% (oczywiscie przed i po cale stado skurczow mialam/mam). Moje plytki krwi znikaja, 89 tys mam teraz, wiec prawdopodobnie kurrrrrrna operacja w narkozie mnie czeka, najwiekszy koszmar. Z lekarzem jak z.dupa przez sciane mi sie dzisiaj gadalo, nawija jak potluczony, a najmniej na temat. Siedze i od 2h wyje. Mam ladne zdjecie Mateusza, ale wrzuce jutro, bo dzisiaj mi sie tylko plakac chce.
    Trzymajcie sie Brzuszki!

doti77 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Z tym moim nickiem to właściwie też śmieszna sprawa bo tam jest io tylko z dużej litery a nie Lo :P Tyle, że od samego początku wszyscy myśleli, że to Lo więc uznałam, że nie ma sprawy może tak być i nie wyjaśniałam pomyłki, a nawet sama podpisywałam się Lo. :)
    A Io to nimfa, kochanka Zeusa, opiekunka rodzących. Jej imieniem został nazwany jeden z księżyców Jowisza.

To poleciałaś w kulki, aż mi głupio, że ja mam taki zjebany nick :P

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 zastanawiam się kto zjada to, co gotujesz:-) po zdjęciach widzę, że na pewno nie Ty:-) kama dawaj zdjecie.

• dba Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Daj mi Boże taki brzuszek po porodzie!!!!

Dba tak długo byliście po porodzie w szpitalu? Dużo przytyłas w pierwszej ciazy? Wrzuć jakaś aktualna fotę :-)
    Byliśmy tydzień w szpitalu, młody miał długo żółtaczkę.
    W pierwszej ciąży przytyłam ok 15kg lub 17kg. Już nie pamiętam.
    Teraz też waga jest +15kg. Zaraz wrzucę fotki

• Io Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jakie wy laski jestescie dziewczyny. Urodzicie i nie będzie po Was widać, że wogóle w ciąży byłyście. A ty Majeczka faktycznie wyglądasz na 16 lat. Nie pytają Cię w sklepach o dowód?

Betinka - a to jak morfologia słaba to trzeba narkozę? Nie ma innego wyjścia? Głowa do góry. Może coś jeszcze da się zrobic?

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Kurcze jakie wy laski jestescie dziewczyny. Urodzicie i nie będzie po Was widać, że wogóle w ciąży byłyście. A ty Majeczka faktycznie wyglądasz na 16 lat. Nie pytają Cię w sklepach o dowód?

Betinka - a to jak morfologia słaba to trzeba narkozę? Nie ma innego wyjścia? Głowa do góry. Może coś jeszcze da się zrobic?

nigdy mi się nie zdarzyło ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka, nosek do góry!!! Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej...

• anulka81 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io a wiesz ze jak pierwszy raz zobaczyłam Twój nick to mi się z planetami skojarzyło ;-) chyba gdzieś czytałam możliwe ze w świecie wiedzy, ale to tak jak mówią gdzieś dzwoni ale nie wiadomo w którym kościele ;-) no i dziś się zagadka rozwiązała. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 22:16

Io lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69207.png
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lecę jutro do Instytutu ale tylko mocz oddać i na pobranie krwi. Ale coś czuje że lipa będzie bo mi się ostatnio ciała ketonowe pokazuję....ehhh....to wszystko przez te cholerne upały.

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Io Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    kurcze, może Wam pokaże jedne ogarnięte zdjęcie z maja z ubiegłego roku (tutaj gdzieś ważyła z 65 kg) i powiedzcie, że nie wyglądam tutaj na 16 lat :P plis :P
    ja w tej czarnej. Na chwilę wstawiam

2h3xw7d.jpg

No może 18 :P

JustyśkaG, anulka81, dba, nenka, Ewi25 lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki a afrykanki dawno nie widzialam na forum.jak to jej prawo jazdy? A nelus? My tu produkcja pełna parą:-) a moze dziewczyny mają inne zajecia:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok :) to pozostaje się cieszyć z młodości :) hehehe :) w sumie za parę lat miło będzie usłyszeć, ze ma się znów 23 :)

Io lubi tę wiadomość

‹‹ 1501 1502 1503 1504 1505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ