Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Osobiscie tez nigdy nie dalam wlape bo ja pizda grichowa jestem i nie umiem ani klamac, ani kombinowac...
Moja mama cale zycie mi mowila ze jak tak bede robic i bede taka nie zyciowa to sobie rady w zyciu nie dam...
Uhh jaka ulga że nie muszeJustyśkaG, anulka81 lubią tę wiadomość
-
Same piękne kobiety na forum.
Io ja przed ślubem ważyłam 45 kg w cztery lata przybyło mi 10 a teraz w ciąży jeszcze 12!!
Wszystkie będziemy chudnąć po porodzie, będziemy karmiły, biegaly na spacerki. Za rok na tym forum będą same chudzinki
JagoodkaK, Io lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
Śliczne wszystkie jesteście :-*
Laseczki jakich mało.
Któraś się bala, że wrzesniowki sie rozsypią, ja obiecuję, ze jak tylko moja córka nie będzie wampirem energetycznym to będę się tu udzielać, wspierać i prosić o wsparcie :-*JustyśkaG, anulka81, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Io wrote:To jak mamy dzień ujawniania się to ja pokaże jak wyglądałam w zeszłym roku:
A tak wyglądam teraz, 30 kg poźniej.
Z czego 20 przytyłam w ciąży a 10 przed. Zdjęć sprzed samej ciąży nie mam. Także niech wszystkie zapomną o kompleksach bo jestem tu zdecydowanie największa i wyglądam jak orka. Szczerze to wątpię czy uda mi się schudnąć. Nie chciałam tu swoich zdjęc pokazywać, ale polubiłam Was na tyle, że wierzę, że mnie nie wyśmiejecie.Io lubi tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Śliczne wszystkie jesteście :-*
Laseczki jakich mało.
Któraś się bala, że wrzesniowki sie rozsypią, ja obiecuję, ze jak tylko moja córka nie będzie wampirem energetycznym to będę się tu udzielać, wspierać i prosić o wsparcie :-*:D:D
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie, czy orientujecie sie czy krew (mało) w moczu to jakas katastrofa? Wlasnie odebralam wyniki moczu i pierwszy raz mam krew
Wizyte u gina mam dopiero 26.08 i zastanawiam sie czy nie alarmować wcześniej
Widze ze JustyśkaG sobie o nas przypomniałaSiema
-
Tysia87 wrote:Lo widzisz jak to dobrze się"ujawnic"
ja sobie Ciebie zupelnie inaczej.myslalm że jesteś krótko odciętą brunetką o ciemnej karnacji, ale czemu tak myslalam to nie wiem:-D
Tysia ja myslalam tak samo tylko że ma dluzsze wlosyhaha
Io, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
aleksa.wawa wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy orientujecie sie czy krew (mało) w moczu to jakas katastrofa? Wlasnie odebralam wyniki moczu i pierwszy raz mam krew
Wizyte u gina mam dopiero 26.08 i zastanawiam sie czy nie alarmować wcześniej
Widze ze JustyśkaG sobie o nas przypomniałaSiema
Wróciłam do żywych
nie do końca ale jednak żywych
Napisz kochana gdzie rodzisz?
-
Diabla85 wrote:A Ty Justyśka widzę, że też z Wawy jesteś. A gdzie rodzisz?
-
No to teraz wiecie jak wyglądam
Dzięki za miłe słowa. Musicie mnie potem motywować, żebym wróciła do stanu z pierwszego zdjęcia!
Fajnie, że tu wszyscy tacy mili i nikt nie napisał, ze jestem pasztetem. Bardzo długo się zbierałam, żeby pokazać to drugie zdjęcie. Zwłaszcza, że tu kurde same laski i jeszcze narzekacie, że grube jestescie. Gruba to jestem ja. -
Daj mi Boże taki brzuszek po porodzie!!!!
Dba tak długo byliście po porodzie w szpitalu? Dużo przytyłas w pierwszej ciazy? Wrzuć jakaś aktualna fotę
dba wrote:ku pocieszeniu zdjęcie mojego brzucha po pierwszym porodzie, po 5 dniach:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e96b62673f3.jpg -
Ja wczoraj oglądałam zdjęcia sprzed ślubu bo wzięliśmy się z mężem za segregacje zdjęć w kompie i dziś wywołał ponad 200, do tej pory nic nie wywolywalismy, no i jak oglądałam te zdjęcia to aż mi się smutno zrobiło ze juz nie wyglądam jak 4 lata temu, ale jak pomyślałam że to wszystko dla mojego synka to już się mi przeszło, bo ja wiem ze teraz po porodzie zrobię wszystko żeby schudnąć. Wcześniej nawet nie myślałam o diecie itd bo to nie miało sensu ciągle byłam na jakiś lekach żeby zajść w ciążę, potem były sterydy na niby astmę no i kg szły w górę. A teraz już nie muszę brać żadnych leków wiec myślę że dam radę
Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
a to moj mordziak
jak wszystkie to wszystkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 10:30
ofcooo, anulka81, K_A_M_A, Io, Majeczka2014, Tysia87, afrykanka, Diabla85, dba, nenka, le'nutka, akuszerka89, Kaarolina, kark, justyna14, Ewi25 lubią tę wiadomość
-
a ja pokaże fotki z naszego ślubu - 27 lipca 2013 r.
muszę zmaltretować męża, żeby i teraz jakąś fotę mi cyknął to też dam do porównaniaanulka81, K_A_M_A, Io, Majeczka2014, Paula55, JagoodkaK, Tysia87, Diabla85, dba, nenka, le'nutka, akuszerka89, Kaarolina, kark, justyna14, Ewi25, doti77 lubią tę wiadomość
-
Tysia i lo obydwie jesteście śliczne bez względu na kg czy też ich brak! Tysia to wiem jak wyglądała mniej więcej po wcześniejszym avatarze ale lo wyobrażałam sobie też jako brunetkę-moze dlatego że nick mi sie kojarzył z jlo czyli jennifer lopez
a tu same blondyny czy jak??
I w ogóle wydawało mi się, że część z Was jest o wiele starsza bo takie elokwentne wypowiedzi... Ale jak już się rozkręciły to każda swojska dziołcha jest
Io, ofcooo lubią tę wiadomość
-
Fajnie tak wiedzieć z kim sie pisze