WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobiscie tez nigdy nie dalam wlape bo ja pizda grichowa jestem i nie umiem ani klamac, ani kombinowac...
    Moja mama cale zycie mi mowila ze jak tak bede robic i bede taka nie zyciowa to sobie rady w zyciu nie dam...
    Uhh jaka ulga że nie musze :)

JustyśkaG, anulka81 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• dba Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io jakaś Ty śliczna, i nie dołuj się za bardzo - po porodzie kg na pewno polecą, nie będziesz miała czasu na jedzenie :)

Io lubi tę wiadomość

• anulka81 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same piękne kobiety na forum.

Io ja przed ślubem ważyłam 45 kg w cztery lata przybyło mi 10 a teraz w ciąży jeszcze 12!!
    Wszystkie będziemy chudnąć po porodzie, będziemy karmiły, biegaly na spacerki. Za rok na tym forum będą same chudzinki ;-)

JagoodkaK, Io lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69207.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne wszystkie jesteście :-*
    Laseczki jakich mało.
    Któraś się bala, że wrzesniowki sie rozsypią, ja obiecuję, ze jak tylko moja córka nie będzie wampirem energetycznym to będę się tu udzielać, wspierać i prosić o wsparcie :-*

JustyśkaG, anulka81, stardust87 lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    To jak mamy dzień ujawniania się to ja pokaże jak wyglądałam w zeszłym roku:
    24q90l2.jpg
    A tak wyglądam teraz, 30 kg poźniej.
    117twz8.jpg
    Z czego 20 przytyłam w ciąży a 10 przed. Zdjęć sprzed samej ciąży nie mam. Także niech wszystkie zapomną o kompleksach bo jestem tu zdecydowanie największa i wyglądam jak orka. Szczerze to wątpię czy uda mi się schudnąć. Nie chciałam tu swoich zdjęc pokazywać, ale polubiłam Was na tyle, że wierzę, że mnie nie wyśmiejecie.
    Lo wygladasz prześlicznie :*

Io lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Śliczne wszystkie jesteście :-*
    Laseczki jakich mało.
    Któraś się bala, że wrzesniowki sie rozsypią, ja obiecuję, ze jak tylko moja córka nie będzie wampirem energetycznym to będę się tu udzielać, wspierać i prosić o wsparcie :-*
    No to ja się przyłączę również :D:D:D

JagoodkaK lubi tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo widzisz jak to dobrze się"ujawnic":-) ja sobie Ciebie zupelnie inaczej.myslalm że jesteś krótko odciętą brunetką o ciemnej karnacji, ale czemu tak myslalam to nie wiem:-D

Io lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie, czy orientujecie sie czy krew (mało) w moczu to jakas katastrofa? Wlasnie odebralam wyniki moczu i pierwszy raz mam krew :(
    Wizyte u gina mam dopiero 26.08 i zastanawiam sie czy nie alarmować wcześniej :(

Widze ze JustyśkaG sobie o nas przypomniała :) Siema :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Lo widzisz jak to dobrze się"ujawnic":-) ja sobie Ciebie zupelnie inaczej.myslalm że jesteś krótko odciętą brunetką o ciemnej karnacji, ale czemu tak myslalam to nie wiem:-D

Tysia ja myslalam tak samo tylko że ma dluzsze wlosy :P haha :)

Io, Tysia87 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksa.wawa wrote:
    Dziewczyny mam pytanie, czy orientujecie sie czy krew (mało) w moczu to jakas katastrofa? Wlasnie odebralam wyniki moczu i pierwszy raz mam krew :(
    Wizyte u gina mam dopiero 26.08 i zastanawiam sie czy nie alarmować wcześniej :(

Widze ze JustyśkaG sobie o nas przypomniała :) Siema :)
    No siema :) Wróciłam do żywych :D nie do końca ale jednak żywych :D Napisz kochana gdzie rodzisz?

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Justyśka widzę, że też z Wawy jesteś. A gdzie rodzisz?

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    A Ty Justyśka widzę, że też z Wawy jesteś. A gdzie rodzisz?
    W instytucie Matki i Dziecka, a Ty?

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    W instytucie Matki i Dziecka, a Ty?
    Na Madalińskiego

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to teraz wiecie jak wyglądam :P Dzięki za miłe słowa. Musicie mnie potem motywować, żebym wróciła do stanu z pierwszego zdjęcia!
    Fajnie, że tu wszyscy tacy mili i nikt nie napisał, ze jestem pasztetem. Bardzo długo się zbierałam, żeby pokazać to drugie zdjęcie. Zwłaszcza, że tu kurde same laski i jeszcze narzekacie, że grube jestescie. Gruba to jestem ja.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj mi Boże taki brzuszek po porodzie!!!!

Dba tak długo byliście po porodzie w szpitalu? Dużo przytyłas w pierwszej ciazy? Wrzuć jakaś aktualna fotę :-)

dba wrote:
    ku pocieszeniu zdjęcie mojego brzucha po pierwszym porodzie, po 5 dniach:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e96b62673f3.jpg

atdci09kamv7205a.png
  • anulka81 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj oglądałam zdjęcia sprzed ślubu bo wzięliśmy się z mężem za segregacje zdjęć w kompie i dziś wywołał ponad 200, do tej pory nic nie wywolywalismy, no i jak oglądałam te zdjęcia to aż mi się smutno zrobiło ze juz nie wyglądam jak 4 lata temu, ale jak pomyślałam że to wszystko dla mojego synka to już się mi przeszło, bo ja wiem ze teraz po porodzie zrobię wszystko żeby schudnąć. Wcześniej nawet nie myślałam o diecie itd bo to nie miało sensu ciągle byłam na jakiś lekach żeby zajść w ciążę, potem były sterydy na niby astmę no i kg szły w górę. A teraz już nie muszę brać żadnych leków wiec myślę że dam radę :-)

Io lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69207.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to moj mordziak :D
    jak wszystkie to wszystkie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 10:30

ofcooo, anulka81, K_A_M_A, Io, Majeczka2014, Tysia87, afrykanka, Diabla85, dba, nenka, le'nutka, akuszerka89, Kaarolina, kark, justyna14, Ewi25 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• ofcooo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja pokaże fotki z naszego ślubu - 27 lipca 2013 r. :)
    sg0dc3.jpg
    2b1hc6.jpg
    muszę zmaltretować męża, żeby i teraz jakąś fotę mi cyknął to też dam do porównania :D

anulka81, K_A_M_A, Io, Majeczka2014, Paula55, JagoodkaK, Tysia87, Diabla85, dba, nenka, le'nutka, akuszerka89, Kaarolina, kark, justyna14, Ewi25, doti77 lubią tę wiadomość

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia i lo obydwie jesteście śliczne bez względu na kg czy też ich brak! Tysia to wiem jak wyglądała mniej więcej po wcześniejszym avatarze ale lo wyobrażałam sobie też jako brunetkę-moze dlatego że nick mi sie kojarzył z jlo czyli jennifer lopez :D a tu same blondyny czy jak?? :P I w ogóle wydawało mi się, że część z Was jest o wiele starsza bo takie elokwentne wypowiedzi... Ale jak już się rozkręciły to każda swojska dziołcha jest ;)

Io, ofcooo lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie tak wiedzieć z kim sie pisze :D

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
‹‹ 1500 1501 1502 1503 1504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ