Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:A ja w styczniu skonczylam 25 lat
ooo jeee
Stardust moj jest na 10 centylu wiec chyba nie tak zle co???
no i tyle Paula max bym Ci dałanie więcej bo też młodziutko wyglądasz
może dlatego, że też drobniutka strasznie to tak się rzuca
-
nick nieaktualny
-
K_A_M_A wrote:Kochana nie ściemniaj
Ale dzięki
hehe jak znajdę fotkę to Wam kiedy wstawię jak wyglądałam jako nastolatka to się wystraszycie-tak nie powinny wyglądać nastolatki
Nie ściemniam. Po prostu bardzo mi przypominasz koleżankę, która ma 20 lat.
A Paula faktycznie drobniutka jest. Jak ty kochana faktycznie tyle jesz to zazdroszczę Ci przemiany materi. -
nick nieaktualny
-
Tysia87 wrote:No a KAMA Ciebie to już w ogóle inaczej se wyobrazalam.po avatarze myślałam, że masz ciemne włosy.i pojdzie taka do kościoła w bluzcena ramiączkach i ministranci się skupić nie mogą
Aż parsknęłamWiesz, teraz to już za bardzo nie ma na czym oka zawiesić-wielki brzuch, twarz zniekształcona, dupa ma zanik, z cyców naleśniki-ehhh żyć nie umierać
Przynajmniej wiem, że nikt mnie w ciemnej uliczce nie dorwie
-
K_A_M_A wrote:Aż parsknęłam
Wiesz, teraz to już za bardzo nie ma na czym oka zawiesić-wielki brzuch, twarz zniekształcona, dupa ma zanik, z cyców naleśniki-ehhh żyć nie umierać
Przynajmniej wiem, że nikt mnie w ciemnej uliczce nie dorwie
Czytałam ostatnio, że facetów podniecają kobiety w ciąży bo kojarzą się z bezpiecznym seksem. Już nie mogą w ciążę zajśćdba, kark, ofcooo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, co z naszymi zagranicznymi wrześniówkami? Nelus, Zaczarowana i Afrykanka wzywane do tablicy!
Dziewczyny wszystkie jesteście super laski. Majeczka2014 a Ty naprawdę młodo wyglądasz. Widzę że ze swoimi 29 wiosnami to w starszyźnie jestem -
Io wrote:Czytałam ostatnio, że facetów podniecają kobiety w ciąży bo kojarzą się z bezpiecznym seksem. Już nie mogą w ciążę zajść
K_A_M_A lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Paula55 wrote:A ja w styczniu skonczylam 25 lat
ooo jeee
Stardust moj jest na 10 centylu wiec chyba nie tak zle co??? -
Diabla85 wrote:No właśnie, co z naszymi zagranicznymi wrześniówkami? Nelus, Zaczarowana i Afrykanka wzywane do tablicy!
Dziewczyny wszystkie jesteście super laski. Majeczka2014 a Ty naprawdę młodo wyglądasz. Widzę że ze swoimi 29 wiosnami to w starszyźnie jestem
Tak gdzie reszta lasek??!!
Diabla nie żartuj że masz 29 lat??? W życiu bym Ci tyle nie dała, max 26! -
nick nieaktualny