WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama 3200

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sie Paula za pranie bierze :)
    Uratowal mnie moj T. Napisalam mu esa: zadzwon szybko. Hahaha nie zdazylam odlozyc tel a ten z haslem: to juz????
    Biedny o malo na zawal nie zszedl :) a ja mu tlumacze co sie stalo, ze pralka, ze piana.... Myslal ze rodze :P
    Sytuacja opanowana :)
    Zaraz mi kregoslup chyba padnie... Wymylam kuchnie, pralke, wyplukalam ciuszki pod prysznicem, potem w zlewie, a teraz plukaja sie w pralce. Moje dziecko bedzie mialo chyba najczystsze biale ubranka na forum haha :)

2cgbpkm.jpg
    no8sjr.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 19:47

Io, anulka81, Majeczka2014, stardust87, zoi, le'nutka lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    A z jakiego powodu miał zabieg?
    A to jego własna głupota akurat. Za małolata latał i się napierdzielał z innymi. Raz, drugi, trzeci oberwał w kichawę i proszę....nos przestawiony. Nic z tym nie robił aż w końcu się za to zabrał. Nie mógł w ogóle oddychać jedną stroną nosa. Teraz cieszy się jak dziecko bo poczuł w końcu jak pachnie powietrze:P Chociaż dziś zadzwonił do mnie i mówi tak : Kici wiesz jaki smród poczułem na ulicy?:D Myślałam że padnę :)

le'nutka lubi tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama no pisz!!! Bede miec porownanie :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• anulka81 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Paula ile Ty tych płatków dałaś? Toż to bita śmietaną a nie piana ;-)

stardust87 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69207.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula - nastepnym razem dopisz, że nie chodzi o poród, bo faktycznie Ci facet padnie na zawał :P
    A piany faktycznie od cholery. Dobrze, że ja proszek kupiłam.

Paula55 lubi tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisalo kubelek (ten co na pranie jest taka miarka) ja dalam moze 1/3 :/ dlatego bylam w szoku z tym co sie stalo :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo z tym czy urodzsz wczesniej to nie wiem, natura kobiet jest nieprzewidywalna i jeszcze mozesz przenosic:-) no i ja mam tak samo jak Ty, ehhh u nas to same wyrodne matki, co nie Stardust? Chcialabym zeby maly byl juz z nami, chociaz wiem ze to dla niego jeszcze troche za wczesnie.

Io, stardust87 lubią tę wiadomość

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • Io Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    A to jego własna głupota akurat. Za małolata latał i się napierdzielał z innymi. Raz, drugi, trzeci oberwał w kichawę i proszę....nos przestawiony. Nic z tym nie robił aż w końcu się za to zabrał. Nie mógł w ogóle oddychać jedną stroną nosa. Teraz cieszy się jak dziecko bo poczuł w końcu jak pachnie powietrze:P Chociaż dziś zadzwonił do mnie i mówi tak : Kici wiesz jaki smród poczułem na ulicy?:D Myślałam że padnę :)

To może trzeba było poczekać z tym zabiegiem, aż wyjdziecie z pieluch śmierdzacych :P

Tysia87 lubi tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobrzyca 3050?
    Paula55 posikalam się jak zobaczulam tą pianę wychodzaca z pralki.ale znając siebie zrobilabym tak samo.piore caly czas na jednym programie, bo inne nie wiem do czego:-D

Paula55, dba lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    To może trzeba było poczekać z tym zabiegiem, aż wyjdziecie z pieluch śmierdzacych :P
    Hahahaha :) A niech czuje :) Bo jeszcze by ściemniał że nic nie czuje a tak ten numer nie przejdzie :P

Io, dba lubią tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, takiej piany to ja jeszcze nie widziałam ;)

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi wciskacie kloca :P 2900 :)

Paula ale zaszalałaś, nie ma co-ja ostatnio jak prałam tetrowe to miałam prawie całą pralkę piany ale nic jakoś nie wyleciało to ile ty zapodałaś tych płatków?? :P heheh

Justyśka nie czaruj tylko dawaj foty bo jak sępy czekamy na każdą fotkę 04icon_rotfl.gif

Tysia87, kark lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akuszerka89 wrote:
    Lo z tym czy urodzsz wczesniej to nie wiem, natura kobiet jest nieprzewidywalna i jeszcze mozesz przenosic:-) no i ja mam tak samo jak Ty, ehhh u nas to same wyrodne matki, co nie Stardust? Chcialabym zeby maly byl juz z nami, chociaz wiem ze to dla niego jeszcze troche za wczesnie.

Dobrze, że nie jestem z tym sama bo już tak sobie myślałam, że zachowuję się jak ta Kada z sierpniówek. Oczywiście maluszek jest najważniejszy i niech sobie zdrowo rośnie, ale prawda jest taka, że kazdy skurcz napawa mnie nadzieją, że to już, a potem mam wyrzuty sumienia. Nie miałam tak póki nie wiedziałam, że mi się ta szyjka skraca bo nastawiałam się na czekanie do września a teraz jak mi powiedzieli, że mogę urodzić wczesniej to prawie jak obietnicę to potraktowałam. Pewnie jak na złość urodzę 2 tyg po terminie.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Dobrze, że nie jestem z tym sama bo już tak sobie myślałam, że zachowuję się jak ta Kada z sierpniówek. Oczywiście maluszek jest najważniejszy i niech sobie zdrowo rośnie, ale prawda jest taka, że kazdy skurcz napawa mnie nadzieją, że to już, a potem mam wyrzuty sumienia. Nie miałam tak póki nie wiedziałam, że mi się ta szyjka skraca bo nastawiałam się na czekanie do września a teraz jak mi powiedzieli, że mogę urodzić wczesniej to prawie jak obietnicę to potraktowałam. Pewnie jak na złość urodzę 2 tyg po terminie.

kada jest jedyna w swoim rodzaju ;) tutaj raczej nikt nie pisze co 5 minut, ze ma skurcze i chyba będzie rodzić ;)

Ja cicho siedzę,ale czasami też mam myśli, że a może...że już mogłaby..ale potem stukam w głowkę :) ja to dopiero 34 tydzien przeciez!!!!

Io, stardust87 lubią tę wiadomość

• JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Ale mi wciskacie kloca :P 2900 :)

Paula ale zaszalałaś, nie ma co-ja ostatnio jak prałam tetrowe to miałam prawie całą pralkę piany ale nic jakoś nie wyleciało to ile ty zapodałaś tych płatków?? :P heheh

Justyśka nie czaruj tylko dawaj foty bo jak sępy czekamy na każdą fotkę 04icon_rotfl.gif

Niech Wam będzie :P Zaraz cosik wrzucę

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ja to jestem ewenement kuzwa :)
    Mi tez sie cos takiego wczesniej nie stalo!!! Wypieprzylam te platki z hukiem ;) jutro jade po nowy proszek :P

Kama to super waga malego... :) to tylko moj tak maluszek???

Laski a moze mi ktoras podac wymiary jak ma z tego tyg w ktorym ja jestem??? Z ciekawosci bym looknela ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Hahaha ja to jestem ewenement kuzwa :)
    Mi tez sie cos takiego wczesniej nie stalo!!! Wypieprzylam te platki z hukiem ;) jutro jade po nowy proszek :P

Kama to super waga malego... :) to tylko moj tak maluszek???

Laski a moze mi ktoras podac wymiary jak ma z tego tyg w ktorym ja jestem??? Z ciekawosci bym looknela ;)

Oj przecież wiesz, że to wszystko +/-, nie ma co się przejmować :)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta pralka wygląda jakby pawia puściła :P

Dba no ta 20latka to szok bo tak młode chcą mieć dzieci no ale skoro nie może to coś rzeczywiście na rzeczy :(

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta pralka wygląda jakby pawia puściła :P

Dba no ta 20latka to szok bo tak młode chcą mieć dzieci no ale skoro nie może to coś rzeczywiście na rzeczy :(

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
‹‹ 1496 1497 1498 1499 1500 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ