Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak sie Paula za pranie bierze
Uratowal mnie moj T. Napisalam mu esa: zadzwon szybko. Hahaha nie zdazylam odlozyc tel a ten z haslem: to juz????
Biedny o malo na zawal nie zszedla ja mu tlumacze co sie stalo, ze pralka, ze piana.... Myslal ze rodze
Sytuacja opanowana
Zaraz mi kregoslup chyba padnie... Wymylam kuchnie, pralke, wyplukalam ciuszki pod prysznicem, potem w zlewie, a teraz plukaja sie w pralce. Moje dziecko bedzie mialo chyba najczystsze biale ubranka na forum haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 19:47
Io, anulka81, Majeczka2014, stardust87, zoi, le'nutka lubią tę wiadomość
-
Io wrote:A z jakiego powodu miał zabieg?
Myślałam że padnę
le'nutka lubi tę wiadomość
-
Lo z tym czy urodzsz wczesniej to nie wiem, natura kobiet jest nieprzewidywalna i jeszcze mozesz przenosic:-) no i ja mam tak samo jak Ty, ehhh u nas to same wyrodne matki, co nie Stardust? Chcialabym zeby maly byl juz z nami, chociaz wiem ze to dla niego jeszcze troche za wczesnie.
Io, stardust87 lubią tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:A to jego własna głupota akurat. Za małolata latał i się napierdzielał z innymi. Raz, drugi, trzeci oberwał w kichawę i proszę....nos przestawiony. Nic z tym nie robił aż w końcu się za to zabrał. Nie mógł w ogóle oddychać jedną stroną nosa. Teraz cieszy się jak dziecko bo poczuł w końcu jak pachnie powietrze:P Chociaż dziś zadzwonił do mnie i mówi tak : Kici wiesz jaki smród poczułem na ulicy?
Myślałam że padnę
To może trzeba było poczekać z tym zabiegiem, aż wyjdziecie z pieluch śmierdzacych
Tysia87 lubi tę wiadomość
-
Bobrzyca 3050?
Paula55 posikalam się jak zobaczulam tą pianę wychodzaca z pralki.ale znając siebie zrobilabym tak samo.piore caly czas na jednym programie, bo inne nie wiem do czego:-DPaula55, dba lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Io wrote:To może trzeba było poczekać z tym zabiegiem, aż wyjdziecie z pieluch śmierdzacych
A niech czuje
Bo jeszcze by ściemniał że nic nie czuje a tak ten numer nie przejdzie
Io, dba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
akuszerka89 wrote:Lo z tym czy urodzsz wczesniej to nie wiem, natura kobiet jest nieprzewidywalna i jeszcze mozesz przenosic:-) no i ja mam tak samo jak Ty, ehhh u nas to same wyrodne matki, co nie Stardust? Chcialabym zeby maly byl juz z nami, chociaz wiem ze to dla niego jeszcze troche za wczesnie.
Dobrze, że nie jestem z tym sama bo już tak sobie myślałam, że zachowuję się jak ta Kada z sierpniówek. Oczywiście maluszek jest najważniejszy i niech sobie zdrowo rośnie, ale prawda jest taka, że kazdy skurcz napawa mnie nadzieją, że to już, a potem mam wyrzuty sumienia. Nie miałam tak póki nie wiedziałam, że mi się ta szyjka skraca bo nastawiałam się na czekanie do września a teraz jak mi powiedzieli, że mogę urodzić wczesniej to prawie jak obietnicę to potraktowałam. Pewnie jak na złość urodzę 2 tyg po terminie. -
nick nieaktualnyIo wrote:Dobrze, że nie jestem z tym sama bo już tak sobie myślałam, że zachowuję się jak ta Kada z sierpniówek. Oczywiście maluszek jest najważniejszy i niech sobie zdrowo rośnie, ale prawda jest taka, że kazdy skurcz napawa mnie nadzieją, że to już, a potem mam wyrzuty sumienia. Nie miałam tak póki nie wiedziałam, że mi się ta szyjka skraca bo nastawiałam się na czekanie do września a teraz jak mi powiedzieli, że mogę urodzić wczesniej to prawie jak obietnicę to potraktowałam. Pewnie jak na złość urodzę 2 tyg po terminie.
kada jest jedyna w swoim rodzajututaj raczej nikt nie pisze co 5 minut, ze ma skurcze i chyba będzie rodzić
Ja cicho siedzę,ale czasami też mam myśli, że a może...że już mogłaby..ale potem stukam w głowkęja to dopiero 34 tydzien przeciez!!!!
Io, stardust87 lubią tę wiadomość
-
K_A_M_A wrote:
Niech Wam będzieZaraz cosik wrzucę
-
Hahaha ja to jestem ewenement kuzwa
Mi tez sie cos takiego wczesniej nie stalo!!! Wypieprzylam te platki z hukiemjutro jade po nowy proszek
Kama to super waga malego...to tylko moj tak maluszek???
Laski a moze mi ktoras podac wymiary jak ma z tego tyg w ktorym ja jestem??? Z ciekawosci bym looknela
-
Paula55 wrote:Hahaha ja to jestem ewenement kuzwa
Mi tez sie cos takiego wczesniej nie stalo!!! Wypieprzylam te platki z hukiemjutro jade po nowy proszek
Kama to super waga malego...to tylko moj tak maluszek???
Laski a moze mi ktoras podac wymiary jak ma z tego tyg w ktorym ja jestem??? Z ciekawosci bym looknela
Oj przecież wiesz, że to wszystko +/-, nie ma co się przejmowaćPaula55 lubi tę wiadomość