Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:Witajcie
u mnie weekend bardzo pracowity, pranie dywanów i mycie podłóg - masakra. Dziś od rana znów fachowcy przyszli do posadzek, ale już skończyli. Jutro będę mogła wejść i zobaczyć efekty
Coraz bliżej do przeprowadzki
Betinka ty i wieloryb phi! super wyglądasz:)
Jutro w końcu odbieramy autko z naprawy i może uda się zamówić wózek, bo jak słowa ginka się sprawdzą to zostało mi jakieś 3 tygodnie do porodu.
Pamiętacie tą KADA z sierpniówek, która już w 36 tyg chciała rodzić? Jest już w 39 i nie urodziła a rodzi od 36 hahahatakże u nas pewnie będzie podobnie, że te co się nastawiają, że szybko urodzą to przenoszą a te co się nie będą spodziewały to pierwsze polecą
Karolina trzymaj się kochana w tym szpitalu. Tak myślałam, że będą sprawę przeciągać,oby tylko wyszło to z korzyścią dla Ciebie i dziecka. Grunt że jesteś pod stałą opieką i nadzorem lekarskim. W razie co to cc można zrobić w każdej chwili, a jest jak chyba jovi pisała, każdy dzień w brzuszka dla Krzysia jest ważny. -
Czytałyście ten wątek o zaśmiecaniu forum? Okazuje się, że nasz temat ,,wrześniowe mamusie'' to przejaw braku integracji i zaśmiecania. Straszne rzeczy. Dobrze, że forum ma swoich stróżów prawa, którzy będą wytykać takie rzeczy. W końcu zakładanie nowych wątków może doprowadzić do jakiejś tragedi. Módlmy się żeby nie nałożyli na nas kar finansowych, za pisanie tu.
kark lubi tę wiadomość
-
Ale przy tych biegunkach czujecie jakieś bóle żołądka, jelit, ogólnie wnętrzności?
Fakt nie chcę szczegółowo pisać, przy tematach kulinarnych
ale raz w nocy to nie była zwykła biegunka tylko takie coś dziwne, wręcz czarne, jakby jakieś złogi czy co-może faktycznie jelita się oczyszczają ale myślałam że to przed samym porodem się może robić a nie już
-
Io wrote:Czytałyście ten wątek o zaśmiecaniu forum? Okazuje się, że nasz temat ,,wrześniowe mamusie'' to przejaw braku integracji i zaśmiecania. Straszne rzeczy. Dobrze, że forum ma swoich stróżów prawa, którzy będą wytykać takie rzeczy. W końcu zakładanie nowych wątków może doprowadzić do jakiejś tragedi. Módlmy się żeby nie nałożyli na nas kar finansowych, za pisanie tu.
Że WHAT???????? Chamstwo, drobnomieszczaństwo i disco polo!Io, betinka, stardust87, Tysia87, anulka81, akuszerka89, nenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:Ale przy tych biegunkach czujecie jakieś bóle żołądka, jelit, ogólnie wnętrzności?
Fakt nie chcę szczegółowo pisać, przy tematach kulinarnych
ale raz w nocy to nie była zwykła biegunka tylko takie coś dziwne, wręcz czarne, jakby jakieś złogi czy co-może faktycznie jelita się oczyszczają ale myślałam że to przed samym porodem się może robić a nie już
też czarne masz "to coś"???????? Bo ja to okropnie,ale umnie wydaje się że to od żelaza...
No i od tygodnia też mam większe parcie, raz biegunka , a raz normalnie -
Io wrote:Czytałyście ten wątek o zaśmiecaniu forum? Okazuje się, że nasz temat ,,wrześniowe mamusie'' to przejaw braku integracji i zaśmiecania. Straszne rzeczy. Dobrze, że forum ma swoich stróżów prawa, którzy będą wytykać takie rzeczy. W końcu zakładanie nowych wątków może doprowadzić do jakiejś tragedi. Módlmy się żeby nie nałożyli na nas kar finansowych, za pisanie tu.
No bo mamy przecież odgórny zakaz udzielania się na innych wątkach!!!!!Rozśmieszył mnie na maksa ten wątek o zaśmiecaniu.
Io, JagoodkaK lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kama - ja mam skurcze brzucha (czego konkretnie to nie wiem ale czasami boli jak cholera, aż się skręcam). W sumie od tego mi się ta szyjka skróciła. Też sie zastanawiałam czy to nie jelita się oczyszczają bo faktycznie to nie taka zwykła kupa i poza tym zapach tez ma nieszczególny, nawet jak na kupę
Sorki za zbytnią szczerość
-
Ejj lachony bo cegle spalilam za tego mastera hahaha
pierwsze pranie nastawione.
Piore w 60 st biale rzeczy tj sliniaki, pieluchy tetrowe, skarpetki. Bedzie?? Czy jak zawsze cos sknocilam?
Wiem wiem wczas sie pytam :p
Tysia ja zawsze kupuje wieksze jak do kogos ide i zawsze mowia ze chwala za te wieksze ciuszki bo akurat dziecko wyrasta hahaha. Mam nadzoeje ze nie przez grzecznosc to mowia
Lo czy ktos chce wpiernicz dostac??? Az tam zaraz zajrze no! Nasz watek jest jednym z najliczniejszych, najprzyjazniejszych, najpiekniejszych (mamus), najfajniejszych dzieci i komu co do tego?
Yy przepis na kerm... Tak tak juz piszesekundo
Io, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
Ja tam myślę, że to piszą te dziewczyny, którym z jakiegoś powodu nie przypasował wątek z ich miesiącem, ewentualnie one tam nie pasowały
Ogólnie bawi mnie to, że ktoś tak przezywa ,,bałagan" na forum, że aż musi na ten temat pisać i apelować o rozsądek.
Mnie się wydawało, że się tu integrujemy ale ja blondynką jestem więc mogę się mylić.Majeczka2014, akuszerka89, BlackLuna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya bierzecie dziewczyny żelazo? Bo ja właśnie tą kupką się martwiłam, nigdy takiego koloru nie miałam. WIęc sobie wygooglowałam no i na jednej stronce znalazłam wpis, że to od żelaza. A ja jako, że żelazo biorę to nie droczyłam tematu i tak myślę do dziś , że to od tego. A uczucie mam takie właśnie jak bolący brzuszek na biegunkę....
-
-30 dag wiorkow kokosowych
-2 biale czekolady
-3 niepelne szkl 12% smietanki z KARTONU
-3 smietany sniezki
-10-30 dag platkow migdalow
Smietanke zagotowac z czekolada. Wystudzic, wsypac 3 sńiezki i ubic. Wsypac wiorki kokosowe i migdaly. Wylac na ciasto i do lodowkianulka81 lubi tę wiadomość
-