Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaarolina wrote:No i po obchodzie mam zarys.. wyglada to tak ze uslyszalam ze bez Krzysia stad nie wyjde ale kiedy to bedzie tego nikt nie jest mi w stanie powiedziec..
-
czesc Assantea
Widze, ze twoj maluszek urosl
Sprawdzilam na siatce centylowej i Twoj maluszek jak najbardziej miesci sie przedziale wiekowym
36 tydzien 10 centyl 2336g 50 centyli 2813g
Wiec sama widzisz, ze wszystko jest w porzadku z Igorka waga.
Teraz mozesz sie psychicznie na cesarke przygotowac. Nie taki diabel straszny ja go maluja. Juz masz mniej niz 30 dniassantea lubi tę wiadomość
-
Kochane jestescie
Nic tak nie poprawia humoru jak komplementy od innych kobiet
Ja z tych wyzszych, mam 172 cm i oczywiscie szpilki 12 cm
Pralinka to bylo na balu ktory ja z mezem i paroma przyjaciolmi orgnaizujemy. Poniewaz i maz i ja wloczymy sie po roznych panstwachwiec znajomych mamy z roznych krajow i ten bal to dlatego aby sie spotkac raz w roku na weekend z przyjaciolmi i znajomymi. Zeszloroczny bal byl w Pradze, a nastepny bedzie w lutym w Warszawie w Palacu Prymasowskim
W koncu odwiedze stolice, bo az wstyd sie przyznac, ze nigdy nie bylam w Warszawie, a bylam w wielu innych stolicach.
Dzisiaj jak siebie obejrzalam w lustrze, to bombowo to ja nie wygladam. 13 kg na plusie, jak nie wiecej, bo nie wchodze na wage domowa tylko u lekarza
Moj chod to polaczenie pingwina i kaczki
Dol plecow mam caly obwiniety jakimis ortopedycznymi plastrami i wiem, ze bedzie bolalo zeby je sciagnac.
Postaram sie wynalezc jakies zdjecie brzuszkowe z ostatnich dni…mam na telefonie. -
Io wrote:To gra na dwa fronty bo na naszej liście tez jest
Jestem tu bo od poczatku na wrzesniowkach bylam ale z powodu cc wyszlo ze na sierpniowki troche przeszlam, podczytuje tam bo mam troche ich objawow. Termin wczoraj zostal ustalony i troche spanikowalam i szczerze zapomnialam sie tu zglosic z nowa dataogolnie zauwazyc mozna ze nie naleze do najbardziej aktywnych forumowiczek ale czytam was i no co tu duzo mowic, przezywam tez wasze "przygody ciazowe". To nie wiem jak tam zdecydujecie czy powinnam byc tylko na liscie sierpniowek to no problemo
kark lubi tę wiadomość
-
le'nutka wrote:Jestem tu bo od poczatku na wrzesniowkach bylam ale z powodu cc wyszlo ze na sierpniowki troche przeszlam, podczytuje tam bo mam troche ich objawow. Termin wczoraj zostal ustalony i troche spanikowalam i szczerze zapomnialam sie tu zglosic z nowa data
ogolnie zauwazyc mozna ze nie naleze do najbardziej aktywnych forumowiczek ale czytam was i no co tu duzo mowic, przezywam tez wasze "przygody ciazowe". To nie wiem jak tam zdecydujecie czy powinnam byc tylko na liscie sierpniowek to no problemo
Kochana ja tylko żartuje. Kojarze Cię z wrześniówek i widziałam, że na sierpniówkach też piszesz. Nie chciałam żeby to zabrzmiało jakbym Cię chciała z listy wywalić. Mamy tu chyba 3 osoby z terminem na sierpień, a pewnie i tak sporo urodzi na koniec sierpnia. Przepraszam jesli zle odebralas moj wpis.le'nutka lubi tę wiadomość
-
Wróciłam.szczesliwa:-) moje kluseczki ważą 3080.i termin lekarz mówi, że wedlug najbardziej miarodajnego pomiaru to 27.08!!!!!! To ja do niego panie doktorze za wcześnie ja mam dywany nie poprane haha.Ale nie koniec końców wyszło, że na 8.09.Ale Lo prosze mnie nie wykopywac do sierpniowek.ja nie chce:-)
I mówię, że kluska mi się szykuje, a on stwierdził, że przy moim wzroście to wcale nie:-) a gbsa nie wyhodowalam, wyniki krwi super, ktg też. Lekarz mówi, że w sumie to nie jest mi do niczego potrzebny.tak mnie ta wizyta uszczesliwila, że szok.Nawet nie wiem czemu.Balam się chyba tego, że jak ja jie tyje to dziecko tez nie.Ale jak widać ma się dobrze:-)
Afrykanka sexy mama następna na wrzesniowkach.oczywiscie nie będę pisala, że inaczej sobie Ciebie wyobrazalam zupelnie:-) nie, nie z dzbanem z wodą na głowie ;-)tylko ciemne włosy, ciemna karnacja.chyba nick mnie zmylil:-)Io, K_A_M_A, anulka81, Kaarolina, afrykanka, justyna14, justyna14, justyna14, verynice, Diabla85, akuszerka89, kark lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Io wrote:Kama - a boli Cię przy tym żołądek? Bo ja tak miałam i dostałam ochrzan, że do gin się od razu nie zgłosiłam.
No właśnie nie boli nic. Tak o jest ok, tylko jak lecę do kibla to czuję taki dyskomfort w jelitach. Zobaczymy co będzie jeszcze dzisiaj, jak mi do jutra choć trochę nie przejdzie to jutro będę działać. A powiedz co Ci gin powiedział, bo jest tu nas tak dużo i już nie pamiętam-wybacz roztrzepanie -
Afrykanka wyglądasz cudnie
Gratuluje udanych wizytmi dziś strasznie szybko czas leci, wydaje mi sie że dopiero sie obudziłam a tu już wieczór. Byliśmy z mężem na zakupach butowych
kupiłam sobie klapeczki do szpitalnego prysznica i oczywiście przy okazji komplecik śpioszki i kaftanik dla Szymusia
Pół godziny zajeło mi znalezienie przepisu Pauli na biszkopt i kremmasakra z tą produkcją na forum
A teraz czekamy z mężem na pizzębo ja mam zachciankę i mąż zamówił
afrykanka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
le'nutka wrote:Jestem tu bo od poczatku na wrzesniowkach bylam ale z powodu cc wyszlo ze na sierpniowki troche przeszlam, podczytuje tam bo mam troche ich objawow. Termin wczoraj zostal ustalony i troche spanikowalam i szczerze zapomnialam sie tu zglosic z nowa data
ogolnie zauwazyc mozna ze nie naleze do najbardziej aktywnych forumowiczek ale czytam was i no co tu duzo mowic, przezywam tez wasze "przygody ciazowe". To nie wiem jak tam zdecydujecie czy powinnam byc tylko na liscie sierpniowek to no problemo
a co robisz na innych wątkach to nie nasza sprawa
Tylko nie zapomnij o nas jak coś zacznie się dziać..
le'nutka, le'nutka, le'nutka, le'nutka lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:ale czekają na naturalny poród? czy cc chcą zrobić? bo przecież z tego co kojarzę, to Ci hamują ten poród, a Krzysiek się pcha.. Kompletnie nic nie mówią jaki mają plan?..https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
K_A_M_A wrote:No właśnie nie boli nic. Tak o jest ok, tylko jak lecę do kibla to czuję taki dyskomfort w jelitach. Zobaczymy co będzie jeszcze dzisiaj, jak mi do jutra choć trochę nie przejdzie to jutro będę działać. A powiedz co Ci gin powiedział, bo jest tu nas tak dużo i już nie pamiętam-wybacz roztrzepanie
ale szyja mi się od nich nie otworzyła. u lo się otworzyła.
-
Kaarolina wrote:Nie maja planu albo mi nie chca nic powiedziec... ale raczej sn odpada mimo moich skurczow ktore sa częstsze I mocniejsze z dnia na dzien
naprawdę współczuję.. i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko ok było :*
-
KAMA no mówię Ci, ze te dywany mnie psychicznie wykonczą
teraz przed praniem nas wstrzymuje cieczka psa:-)
Ja też ostatnio szukalam jakiegoś przepisu Pauli z godzine.i myślę, że w ramach zasmiecania forum trzeba założyć nowy wątek:przepisy Master Chefa.no już ta co założyła ten wątek o zasmiecaniu zawału by dostała jak nic:-DK_A_M_A lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png