Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Tak moja córka mnie tak pięknie potraktowala
o ,to nieźle...
pewnie jakiś ból czujesz? Ja to się martwię bo mi coś pstryka w środku jak mała się przeciąga i rusza... takie pstrykanie koścmi jak u palców u nóg.. No i jak się z boku na bok przewracam to też... nie wiem co to jest.. -
Może łożysko, albo coś Ci sie tam rozciaga.
co do spaceru przed snem to ja chodze 3 raxy dziennie na ok godzinne spacery z piesynkiem, sypialnia ma otwarte okno, wiec powietrze jest.
juz nie wiem co moge na to poradzić, dzis to już było przegięcie paly -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Może łożysko, albo coś Ci sie tam rozciaga.
co do spaceru przed snem to ja chodze 3 raxy dziennie na ok godzinne spacery z piesynkiem, sypialnia ma otwarte okno, wiec powietrze jest.
juz nie wiem co moge na to poradzić, dzis to już było przegięcie paly
ojej..to po takich spacerach to powinnaś spać jak suseł....
może na wizycie u gin. porozmawiaj o tym, co? Bo jeszcze troszkę zostało , musimy zbierać siły -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Ja mialam problemy ze snem po duphastonie, dlatego go odstawilysmy, to samo z lutka dowcipna i tez nie stosuje. Lekarka mowi urok ciąży ale ha nie wytrzymam 5 tyg bez snu ; (
Przestane jesc slodycze i pic kawe, ale to czym ja będę żyła
to w ogóle będziesz zoombie
Duphastonu nie brałam, nie wiem jakie ma skutki uboczne.
A tak odmawiać sobie tych ostatnich przyejmności przed końcem...oj, boli
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Majeczka, wesolo jest tak rozmawiać we dwie, przynajmniej nic nsm nie ucieknie i "wszystkim" odpowiemy
no i w końcu to ja nie będę mieć co nadrabiaćale znając życie ,wystarczy że mnie nie będzie dziś kilka h i będę mieć zajęcie tu na forum
----> nadrabianie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry
mam nadzieje ze dla Was lepszy niz dla mnie.
Ja tez ledwo nadrabiam ale staram sie jak tylko mogeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 07:30
JagoodkaK lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyKaarolina wrote:Dobry
mam nadzieje ze dla Was lepszy niz dla mnie.
Ja tez ledwo nadrabiam ale staram sie jak tylko moge
hej Karola. Jak się czujesz???
Nie tłumacz się Kochanajesteś usprawiedliwiona- to wiadomo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 07:32
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywłaśnie zerknęłam do "sierpniówek" , jedna urodziła, a raczej męczyła się sn a i tak na koniec musieli wykonać cc - napisała, że nie wiedziałą że może tak boleć i że tylko CC następnym razem. To już chyba 2 cy 3 wpis jaki czytam w tym tyg...
o tym bólu... człowiek póki co żyje jeszcze w nieświadomości
-
Hejka! Witam się w 38 tygodniu
I obleciał mnie strachCo do spania to ja mam taki lekki sen, że byle gówno może mnie wybudzić, za to T śpi jak zabity-czyli wiadomo kto będzie wstawał w nocy do dziecka
Karolcia jak tam u Ciebie sprawy wyglądają?stardust87, Kaarolina, anulka81 lubią tę wiadomość
-
Majeczka2014 wrote:o ,to nieźle...
pewnie jakiś ból czujesz? Ja to się martwię bo mi coś pstryka w środku jak mała się przeciąga i rusza... takie pstrykanie koścmi jak u palców u nóg.. No i jak się z boku na bok przewracam to też... nie wiem co to jest..
Ja też mam to pstrykanie i jak wstaję w nocy to kibla jak idę to tak śmiesznie słychać przy każdym kroku taie puk, pukMoże to spojenie łonowe tak pstryka?? Albo to starość się odzywa
hehe
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:Ja też mam to pstrykanie i jak wstaję w nocy to kibla jak idę to tak śmiesznie słychać przy każdym kroku taie puk, puk
Może to spojenie łonowe tak pstryka?? Albo to starość się odzywa
hehe
przecież ja wyglądam na 16 lat więc jaka starość? hehehe
Nie mam pojęcia co to. Zastanawiam się czy mówić o tym gin. , z drugiej strony boje się, że sobie pomyśli że jestem jakaś dziwna i że coś mi się uzbdurało:) ale serio tak mam. Już od kilku tug!!!
ps. 38 tydz!! To już truż tuż!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 07:49
-
to i ja się przywitam kobitki
ja te szalone nieprzespane tygodnie kiedy mnie mała kopniakami bombardowała mam za mną także współczuje bidulkidla odmiany spałabym teraz jak suseł to w dzień jeszcze jest ok ale w nocy znowu mam zakichane skurcze od piątkowej wizyty oszaleć można nie wiem czy mi tam coś niechcący naruszyła gin przy badaniu czy jak nosz kurde co godzinę przez cała noc z zegarkiem w reku skurcz taki ze łazić nie umiem i spacerek do kibelka na siku
afrykanka normalnie na okładkę gazety można by was wrzucić taka lasencje z ciebie, z mężem pasujecie do siebie nie ma co gadac
stardust, ty małolacienormalnie taka współczesna drobniutka Calineczka
żarty żartami, a prawda tak ze świetnie wyglądasz:)
my to faktycznie powinnyśmy zmienić nazwę z wrześniówek na coś w stylu "wrześniowe top mamuśki" albo na " i w ciąży można być sexi"
co do rozciągliwości pochwy po porodzie...mnie się wydaje ze to sporawa indywidualna każdej kobiety tego jaki będzie poród i jak szybko po nim jej organizm dojdzie do siebie, tego czy przed ciąża była aktywna fizycznie bo, tu własnie nie tyle co fizyczne ale naprawdę bardzo pomagają ćwiczenia mięśni kigla, ja chcąc nie chcą byłam z początku trochę "szersza" powiedzmy ze trochę mi zajeło wracanie do siebiestardust87, afrykanka lubią tę wiadomość
-
Majeczka2014 wrote:przecież ja wyglądam na 16 lat więc jaka starość? hehehe
Nie mam pojęcia co to. Zastanawiam się czy mówić o tym gin. , z drugiej strony boje się, że sobie pomyśli że jestem jakaś dziwna i że coś mi się uzbdurało:) ale serio tak mam. Już od kilku tug!!!
ps. 38 tydz!! To już truż tuż!!!
Wiesz wygląd wyglądem a wiek swoje robihehe, nawet jak będziesz wyglądała jak 20 to będziesz kiedyś miała te 80 lat
Ja to mam tak, że jak idę do gina to zawsze zapomne o co miałam pytać, to tak jak na spowiedzi-więcej grzechów nie pamiętam
38 to niby donoszona, mogę wyluzowaćale jednak nie będę robić nic co by mogło przyspieszyć poród, bo po pierwsze się boję
a po drugie za tydzien mam odebrac wynik gbs to muszę wiedzieć!!!
-
nick nieaktualnywłaśnie czytam o tym dziwnym strzelaniu, pstrykaniu i piszą, że to normalne. Min. przez rozciągające się kości miednicy?? JUż myślałam, że jestem jaka dziwna
nawet jak opowiadam o tym swojemu T to dziwnie na mnie patrzy
betina89 lubi tę wiadomość