Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Co byśmy nie zrobiły i tak ktoś będzie krytykował.
CC na życzenie - jaka głupia, dziecko męczy
CC z powodów medycznych - nie wie co to prawdziwy poród
SN ze znieczuleniem - nic się nie namęczy, nie wie jak to jest
SN bez znieczulenia - jaka głupia, męczyła się, a mogła wziąć znieczulenie
poród w wodzie - fanaberie wymyśla, zamiast rodzić jak człowiek
poród w domu w pełni naturalny - ryzyko niepotrzebne, a jakby dziecko chore było?
i długo by tak można...betinka, Majeczka2014, anulka81, karolcia:)))), afrykanka, akuszerka89, magdzia26, stardust87, justyna14, BlackLuna, Beataa25, kark, JagoodkaK, zoi lubią tę wiadomość
-
ten pierwszy lepszy, ale faktycznie baaardzo drogie.
kark wrote:Ja myślę, że wieczorem nie dostaniemy wiadomości z obchodu, tylko ile mierzy i waży Krzysio
Stardust, mi też się strasznie podobają projekty z tej firmy, tylko właśnie są wielgachne, a co za tym pójdzie też drogie, a my niestety kasy tyle nie mamy i mieć nie będziemyAczkolwiek jakbym wreszcie w totka wygrała to od razu buduję z ich firmy dom
Typy mojego męża właśnie od nich, niestety za duże i za drogie:
http://www.mgprojekt.com.pl/zacisze-2
http://www.mgprojekt.com.pl/siedziba -
Fipsik wrote:Co byśmy nie zrobiły i tak ktoś będzie krytykował.
poród w domu w pełni naturalny - ryzyko niepotrzebne, a jakby dziecko chore było?
i długo by tak można...
Ooo dokładnie!! Ludzie są chamscy i uwielbiają krytykować!! A szczególnie najbliżsi... Tutaj na forum chyba znajdziemy więcej zrozumienia i wsparcia niż gdziekolwiekFipsik, afrykanka, justyna14 lubią tę wiadomość
-
A na sierpniowkach kolejna mamusia wrzucila zdjęcie dzieciaczka i jak tak patrzyłam na ta kruszynke to jakoś tak mnie ściska i prawie mam łzy w oczach i ja tez tak chce... Juz niedługo ale doczekac się nie mogę.https://www.maluchy.pl/li-69207.png
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:35
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
Diabla85 wrote:O tym tym, że będą te rzeczy w Lidlu to ja już w sobotę Wam pisałam
Własnie nie pamiętałam kto dał cynka. A dzisiaj mi się przypomniało i znalazłam gazetkę online
Kurde, Mati ma jakąś fazę dzisiaj i mi leżeć nie pozwala. Kotłuje się jak leżę i zupełnie nie wiem o co mu chodzi. Siedzieć muszęhttps://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Lachony dajecie po garach
Fipsikowa nie sikajnikt tu nikogo nie potepia ale fajnie poznac zdanie innych. Ja tez lubie takie budujace dyskusje
To w takim razie ja mam fanaberie bo chce powic syna mego w wodziei tyle
Martusia ty to jestes lesencja!!! Ty wogole przytylas????
Znow zapomnialam co mialam napisac bo jestem tak podniecona ze sikam po nogach bo zaraz bedzie kurier z wozkiem
Wogole mam dzis dobry dzienzrobilam sobie day spa. Maseczki pedicure... Lepiej mi
No i jutro jedziemy znow chate ogladac
Wiem ze mało kogo to interesi ale musialam to wszystko z siebie wywalic
Karolcia kochana ty nasza trzymaj sie!!! Zostaniesz chyba bohaterka wrzesniowek za te bole za te mekiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 16:29
betinka, stardust87, justyna14, afrykanka, le'nutka, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
No to nadrobilam. Fipsik, masz racje, jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil. Grunt to mic swoje wlasne poglady i wdrazac je w zycie:-)
Karola bidulko nasza, niech juz Cie tam nie mecza...
A swoja droga to troche przerazilo mnie to, ze inne miesiace nas czytaja. Niby to oczywiste, bo ja czasem czytam sierpniowki i lutowki ale jakos tak mi sie dziwnie teraz zrobilo.
No i bylam na KTG, mam malutkie skurczyki ale sa niegrozne - sama sobie oceniam bo moi lekarze sa na urlopie:-P zaraz pokaze Wam zapis jak dopadne komputer.stardust87, afrykanka, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
K_A_M_A wrote:Ej ja się pytam czemu wszystkie sobie siebie wyobrażamy jako brunetki??
heheh
Ja tam jestem ciemnahehe. A ciebie to napewno sobie wypbrazalam jako ciemnowlosa bo takie zazwyczaj wyszczekane sa a tobie cietego jezora nie poskapili
Wogole u nas same charakterne dziolchy
-
betinka wrote:O, a to tego mi nie mówili! Ale ta kość udowa u mojego grubasa jest 'opóźniona' od dawna w stosunku do reszty wymiarów. Co go pewnie czyni grubszym i dlatego ma już takiego buziola tłustego
Głowę i brzuch miał w 35t+5d na 38t+5d, a nogę na 34t. Mam nadzieję, że nie będzie jakimś turboskrzatem
dba - to dobrze, że wodór, a nie jakiś gorszy syfNa wszelki wypadek nie wychylaj noska z domu!
betinka lubi tę wiadomość
-
Kaarolina wrote:Melduje ze my nadal w dwupaku.. po 16 sie okaze czy bedzie c.c czy wracam na sale.. nikomu nie zycze testu oxytocyna
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Co byśmy nie zrobiły i tak ktoś będzie krytykował.
i długo by tak można... -
betinka wrote:Kama, ja Cię adoptuję, dobra?
Dobry humor na co dzień murowany!
Ale ja już mam starych!!!Co prawda ojciec trochę dziwny ale mamuśka spoko
A zamiast dobra, przeczytałam bobra i se myśle o masz, już wypominają
hehe
Ale możesz integracyjnie wpaść na kawkę, bo nuuuudzi mi się cholernie samej w chacie!! Jeszcze jak była sąsiadka to się spotykałyśmy a teraz całymi tygodniami siedzi u matki, a wiecie jakie mam relacje z teściową...
Paula też darzę Cię miłością wszechobecną, ale ja wyszczekana??Pierwsze słyszę... Jestem blondynką i na dodatek ciemną więc wiesz...
-
Paula55 wrote:Lachony dajecie po garach
Fipsikowa nie sikajnikt tu nikogo nie potepia ale fajnie poznac zdanie innych. Ja tez lubie takie budujace dyskusje
To w takim razie ja mam fanaberie bo chce powic syna mego w wodziei tyle
Martusia ty to jestes lesencja!!! Ty wogole przytylas????
Znow zapomnialam co mialam napisac bo jestem tak podniecona ze sikam po nogach bo zaraz bedzie kurier z wozkiem
Wogole mam dzis dobry dzienzrobilam sobie day spa. Maseczki pedicure... Lepiej mi
No i jutro jedziemy znow chate ogladac
Wiem ze mało kogo to interesi ale musialam to wszystko z siebie wywalic
Karolcia kochana ty nasza trzymaj sie!!! Zostaniesz chyba bohaterka wrzesniowek za te bole za te mekiA karola to bohaterką całego forum powinna zostać, a nie tylko wrześniówek