Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Io wrote:Gin mi mówiła, że można przy krwawieniu bo wczoraj dzwoniłam. W końcu jednak krwawienie ustało zanim założyłam. Najbardziej to mnie martwi skąd ta krew. Pozostaje mi chyba tylko czekać co się będzie działo.
Ja też teraz różnie reaguję po badaniu. Może jesteś tam podrażniona, dobrze ukrwiona i stąd te krwiste upławy. Na tym etapie skracanie i rozszerzanie szyjki też chyba może tak się objawiać. Osobiście myślę, że nic się nie dzieje, jeśli nie jest to krwawienie silne i nie masz innych dolegliwości... A kiedy masz wizytę? 02.09?
Io lubi tę wiadomość
-
Io wrote:Dzień dobry
Ja miałam dziś noc z przebojami. Już byłam pewna, że Wam dziś podeślę fotkę Kubusia. Położyłam się spać, ale po chwili takie skurcze mnie wzięły, że biegałam tylko miedzy kibelkiem i prysznicem (prysznic faktycznie pomaga, ale tylko jak pod nim siedzisz). W końcu ból trochę zelżał i udało mi się położyć, ale kilka godzin nie mogłam spać bo wszystko bolało i czekałam czy się rozkręci. No ale nie rozkręciło się tylko zasnęłam. Najgorsze, że mnie boli non stop więc nie jestem w stanie stwierdzić co ile mam skurcze. A mąż powiedział, że jestem jak bomba zegarowa. Bidny też zasnąć nie mógł bo ciągle pytał jak się czuję.
Nosz kurde kobieto czy Ty jesteś mną? opisujesz dokładnie moje przeboje;pIo lubi tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Chcialam się zabrac za kupowanie staników do karmienia ale sa tak aseksualne, ze az mnie odrzuca.
Wyglada jak woreczek z grochem na gimnastykę korekcyjna. Coś paskudnego.
ja kupiłam tu, wczoraj przyszedł, jest piękny, leży idealnie! Ja mam model Mama tokyo U. http://sklep.alles.pl/kolekcja,mama,1,1.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 13:03
-
mycha89 wrote:Ja też teraz różnie reaguję po badaniu. Może jesteś tam podrażniona, dobrze ukrwiona i stąd te krwiste upławy. Na tym etapie skracanie i rozszerzanie szyjki też chyba może tak się objawiać. Osobiście myślę, że nic się nie dzieje, jeśli nie jest to krwawienie silne i nie masz innych dolegliwości... A kiedy masz wizytę? 02.09?
Krwawienie szybko ustało więc to raczej fałszywy alarm był. Też myślę, że to kwestia zwiększonego ukrwienia itp. A wizytę mam właśnie 2.09. -
nick nieaktualny
-
Hej Mamuśki,
Od rana stękam. Tak mnie napierdzielał brzuch,że liczyłam, że już coś się dzieje.. A tu plyndz. Z bólu w końcu... zasnęłam! Już w nocy bolała mnie jakby pipka, nie wiem jak to określić ale jakby napuchła i taka obrzęknięta była. Potem (i w tym momencie znów) czuję ból w środku jakby kości... Nie rozciąga mi tym razem pachwin, nie jest to ból na okres tylko taki... no jakby kości:D i żołądka do tego.. Może zjem coś;p
Mam debilne pytanie - próbowała któraś z Was dotknąć sobie szyjki? No nijak jej nie ma! Jak badałam się starając się o klopsa to moja szyjka czasem była tak nisko i cała wyczuwalna, jakby wypadała. Czasem wysoko, ale dało się jakoś dojść. a teraz? pusto...
A tu moja wyprawka...Chcę, by tego pierwszego dnia był taki delikatny, czysty, jaśniutki. Potem pójdę w kolory i męskość
1) Opcja na wyjście. Biały bodziak na ramiączkach + biały kaftanik z długim rękawem z haftem + błękitny sweterek + błękitne półśpiochy welurowe + skarpety frotte + buciki I love daddy + czepeczka I love daddy.
2) Jakby mi się ulało lub obkupowało lub obsiusiało.
3) j.w.
DO tego mam ten kocyk w Maxi Cosi to maluszka opatulę nim. W razie "w" biorę kombinezonik krowo-konia:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 13:21
Gosia19, Io, le'nutka, kark, Kaarolina, K_A_M_A, nenka, Eva0507 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam do was pytanie. Od wczoraj mam same mdłości i bardzo częste wizyty w toalecie. Wypróżniałam się chyba z 6 razy do tego boli mnie podbrzusze za każdym razem przed wypróżnieniem.. Nie wiem co się dzieje, któraś już coś takiego ma/miała ?