WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Patu Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się dzis śniło jak zakradalysmy się z szonka w szpitalu żeby zrobić ktg :D i ja nie umiałam włączyć tego i szonka właśnie pomagala i stała na czatach by nikt nie zauważył :D ha ha ;)

Szonka, kark, verynice, Eva0507 lubią tę wiadomość

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patu wrote:
    Mi się dzis śniło jak zakradalysmy się z szonka w szpitalu żeby zrobić ktg :D i ja nie umiałam włączyć tego i szonka właśnie pomagala i stała na czatach by nikt nie zauważył :D ha ha ;)

He, he dobre :)

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• BlackLuna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe ciekawe czego będzie słuchała moja mała niunia jak juz sie urodzi :D

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152613774909346&fref=nf

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się załatwiłam :/ obrałam ze 2 kg ziemniaków na placki ziemniaczane, podłączam sokowirówkę, żeby je zmielić i nie działa :( teraz będę te ziemniaki z pół dnia na tarce tarła.

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• mycha89 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Gin mi mówiła, że można przy krwawieniu bo wczoraj dzwoniłam. W końcu jednak krwawienie ustało zanim założyłam. Najbardziej to mnie martwi skąd ta krew. Pozostaje mi chyba tylko czekać co się będzie działo.

Ja też teraz różnie reaguję po badaniu. Może jesteś tam podrażniona, dobrze ukrwiona i stąd te krwiste upławy. Na tym etapie skracanie i rozszerzanie szyjki też chyba może tak się objawiać. Osobiście myślę, że nic się nie dzieje, jeśli nie jest to krwawienie silne i nie masz innych dolegliwości... A kiedy masz wizytę? 02.09?

Io lubi tę wiadomość

Marcel <3
    relg2n0asfzml2iz.png>

03.08.2017 <3
    w57vyx8d6u4jt6s0.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam się zabrac za kupowanie staników do karmienia ale sa tak aseksualne, ze az mnie odrzuca.
    Wyglada jak woreczek z grochem na gimnastykę korekcyjna. Coś paskudnego.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK jaki masz zgrabny brzuszek. Ja dzisiaj zaczęłam 36 tydz i mam taaaaki wielki w porównaniu z Twoim:
    eac2dac40c5f6d4dmed.jpg
    cdd09e7fc4557a1dmed.jpg

JagoodkaK, Io, verynice, kark, Ewi25, Karolaaa91, Gosia19, madiiiii, nenka, Kaarolina, K_A_M_A lubią tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • mycha89 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Dzień dobry :)

Ja miałam dziś noc z przebojami. Już byłam pewna, że Wam dziś podeślę fotkę Kubusia. Położyłam się spać, ale po chwili takie skurcze mnie wzięły, że biegałam tylko miedzy kibelkiem i prysznicem (prysznic faktycznie pomaga, ale tylko jak pod nim siedzisz). W końcu ból trochę zelżał i udało mi się położyć, ale kilka godzin nie mogłam spać bo wszystko bolało i czekałam czy się rozkręci. No ale nie rozkręciło się tylko zasnęłam. Najgorsze, że mnie boli non stop więc nie jestem w stanie stwierdzić co ile mam skurcze. A mąż powiedział, że jestem jak bomba zegarowa. Bidny też zasnąć nie mógł bo ciągle pytał jak się czuję.

Nosz kurde kobieto czy Ty jesteś mną? opisujesz dokładnie moje przeboje;p

Io lubi tę wiadomość

Marcel <3
    relg2n0asfzml2iz.png>

03.08.2017 <3
    w57vyx8d6u4jt6s0.png
  • mycha89 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Chcialam się zabrac za kupowanie staników do karmienia ale sa tak aseksualne, ze az mnie odrzuca.
    Wyglada jak woreczek z grochem na gimnastykę korekcyjna. Coś paskudnego.

ja kupiłam tu, wczoraj przyszedł, jest piękny, leży idealnie! Ja mam model Mama tokyo U. http://sklep.alles.pl/kolekcja,mama,1,1.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 13:03

Marcel <3
    relg2n0asfzml2iz.png>

03.08.2017 <3
    w57vyx8d6u4jt6s0.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha89 wrote:
    Ja też teraz różnie reaguję po badaniu. Może jesteś tam podrażniona, dobrze ukrwiona i stąd te krwiste upławy. Na tym etapie skracanie i rozszerzanie szyjki też chyba może tak się objawiać. Osobiście myślę, że nic się nie dzieje, jeśli nie jest to krwawienie silne i nie masz innych dolegliwości... A kiedy masz wizytę? 02.09?

Krwawienie szybko ustało więc to raczej fałszywy alarm był. Też myślę, że to kwestia zwiększonego ukrwienia itp. A wizytę mam właśnie 2.09.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla ale jaką całą resztę masz szczuplutenką. To pewnie dlatego moja cora jest malo ruchawa bo nie ma miejsca :)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha89 wrote:
    ja kupiłam tu, wczoraj przyszedł, jest piękny, leży idealnie! Ja mam model Mama tokyo U. http://sklep.alles.pl/kolekcja,mama,1,1.html
    Sexi, pora na zakupy :) Dziękuję

mycha89 lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagódka, ja narazie kupiłam jeden worek z fasolą, na pierwsze 2 tygodnie. Potem laktacja się unormuje, piersi będą miały już stały rozmiar i będzie można kupić coś ładnego i porządnego :)

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wyglądam jak pająk. Długie chude ręce, długie chude nogi a brzuchol taki wielki wystający. Powinnam na czworaka chodzić :)

JagoodkaK, verynice lubią tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jagoodka pomyliłas sie i wrzuciłas zdjecie z 7 miesiąca ciazy a podpisalas ze to 36 tydzien :-P
    JagoodkaK wrote:
    246t1xh.jpg xnd7o7.jpg
    To my w 36 tyg.

Gosia19, kark lubią tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nic z tego :/ to my grubaski na 4 tyg przed spotkaniem na szczycie ;)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • mycha89 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamuśki,
    Od rana stękam. Tak mnie napierdzielał brzuch,że liczyłam, że już coś się dzieje.. A tu plyndz. Z bólu w końcu... zasnęłam! Już w nocy bolała mnie jakby pipka, nie wiem jak to określić ale jakby napuchła i taka obrzęknięta była. Potem (i w tym momencie znów) czuję ból w środku jakby kości... Nie rozciąga mi tym razem pachwin, nie jest to ból na okres tylko taki... no jakby kości:D i żołądka do tego.. Może zjem coś;p
    Mam debilne pytanie - próbowała któraś z Was dotknąć sobie szyjki? No nijak jej nie ma! Jak badałam się starając się o klopsa to moja szyjka czasem była tak nisko i cała wyczuwalna, jakby wypadała. Czasem wysoko, ale dało się jakoś dojść. a teraz? pusto...

A tu moja wyprawka...Chcę, by tego pierwszego dnia był taki delikatny, czysty, jaśniutki. Potem pójdę w kolory i męskość:D

1) Opcja na wyjście. Biały bodziak na ramiączkach + biały kaftanik z długim rękawem z haftem + błękitny sweterek + błękitne półśpiochy welurowe + skarpety frotte + buciki I love daddy + czepeczka I love daddy.

2) Jakby mi się ulało lub obkupowało lub obsiusiało.

3) j.w.:D

DO tego mam ten kocyk w Maxi Cosi to maluszka opatulę nim. W razie "w" biorę kombinezonik krowo-konia:D

3sdfy1nn8t3e_t.jpg

b30je8ddjxd9_t.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 13:21

Gosia19, Io, le'nutka, kark, Kaarolina, K_A_M_A, nenka, Eva0507 lubią tę wiadomość

Marcel <3
    relg2n0asfzml2iz.png>

03.08.2017 <3
    w57vyx8d6u4jt6s0.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    No wyglądam jak pająk. Długie chude ręce, długie chude nogi a brzuchol taki wielki wystający. Powinnam na czworaka chodzić :)
    Ehhh tam pająk, jak już to pajeczyca ;)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka krówka, my mamy bialego kroliczka albo potwora z potworow i spółki ;)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do was pytanie. Od wczoraj mam same mdłości i bardzo częste wizyty w toalecie. Wypróżniałam się chyba z 6 razy do tego boli mnie podbrzusze za każdym razem przed wypróżnieniem.. Nie wiem co się dzieje, któraś już coś takiego ma/miała ?

‹‹ 1668 1669 1670 1671 1672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ