Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Verenice komplecik pierwsza klasa.też chce dla swojego synka coś takiego,bo garniturki i te dziwaczne czapki jak u motorniczego mi jakoś nie leżą w ogóle.
Paula nie z przecierem tylko z koncentratem:-D nie pytaj....wyczytalam na jakimś mądrym forum,że pomidory wytracaja zielony barwnik z włosów,a ja miałam zielone włosy,bo na popielaty blond położyłam średni:-) walilam tym koncentratem z tydzień,mimo że mylam włosy 2 razy dziennie:-)Michal spać ze mną nie chciał
Ale powiem Wam,że zieleń zniknęła.ja w ogóle mam super pomysły urodowe:-)Paula55 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Io wrote:Verynice - śliczny komplet. my będziemy chrzcić dopiero kwiecień -maj więc nasz bąbel będzie już spory. Ogólnie jak oglądam te ubranka do chrztu i widzę te cudowne sukieneczki to jakoś mi tak smutno, że nie mogę mojego synusia w taką odstroić.
Ja już pisałam, że my chrzcimy prędziutkoPaździernik max pierwsza połowa listopada
Ale nie martw się, dla chłopców też są fajne ubrankaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 19:27
Io lubi tę wiadomość
-
ja wczoraj robiłam sobie peeling cukrowy, efekt boski... Przed ciążą często robiłam sobie kawowy, właśnie fajnie działa na celulit ale też mocno pobudza także raczej nie polecany na wieczór.
pisałyście dziewczyny o takim kłuciu w pochwie, to są jakieś skurczę? od jakiegoś czasu tak mam a dziś to wybitnie mnie dręczy? -
marta_kwk wrote:
pisałyście dziewczyny o takim kłuciu w pochwie, to są jakieś skurczę? od jakiegoś czasu tak mam a dziś to wybitnie mnie dręczy?betina89 lubi tę wiadomość
-
Mi sięteż cera dopiero w ciąży uspokoiła (szczególnie plecy) ale po porodzie pewnie znów się zacznie...
Co do włosów... Czytałam że w ciąży włosy nam nie wypadają bo powstrzymuje je któryś z ciążowych hormonów. A po porodzie te które zostały zatrzymane po prostu nam wypadają. Na nic maski i witaminy -
Tysia jestes genialna z tym koncentratem
hehe
Ale szacun jesli zadzialalo
Powiem wam ze jesli chodzi o dbanie o cialo to teraz mi sie jakos bardziej chce
Prżed ciaza tez staralam sie wiadomo... Ale czasem bylam tak po pracy padnieta ze tylko prysznic i spac
A teraz... Smaruje sie po kilka razy dziennie, jakies maseczki, peelingi itp bo mam czas
Nie licze na to ze po porodzie ten sie rozmnozy wiec teraz nadrabiam haha
My chcemy chrzcic 28.12ciekawe co ksiedzu w Pl na to powie
-
nick nieaktualnyale produkcja.. a ja nie mam siły dziś stukać na klawiaturze...w łóżku pół dnia przeleżałam.. nie wiem co mi jest.
verynice, cudny komplecik!!!!!!!!!!!! zakochałam się
co do cery to nie narzekam. Wlosy tez ok, odzyly,sa grubsze i jest ich wiecej. Po porodzie pewnie to sie zmieni, no zobaczymy
co do chrzcin to obstawiam 2015 r. pewnie luty/marzecWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 19:51
verynice lubi tę wiadomość
-
Lo chlopczyka tez mozna pieknie ubrac. Mi sie wydaje, ze jak sie ma chlopca to widzi sie tylko piekne sukieneczki, a jak sie ma dziewczynke to te meskie koszulki, spodnie, bluzy….
Ja sie czuje jak nowo narodzona po fryzjerzeDokupilam dzisiaj pizame do szpitala, kapcie i torbe do wozka na bobasowe rzeczy. Mam juz jedna torbe, co byla dolaczona do wozka, ale jest za mala, wiec teraz mam dwie.
Ja tez bede musiala zaczac porzadna walke z celulitisem, bo u mnie lato za pasem, a w grudniu jedziemy na urlop nad ocean. Z taka pupa i nogami to ja nie zalaoze kostiumu kapielowego.
Wyprobuje ten peeling kawowo-cukrowy.betinka, Io, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dawno mnie nie było na belly. Gratulacje świeżo upieczonej Mamusi no i Wszystkim jej poprzedniczkom z wcześniejszych dni
Duże te Wasze Maluszki. Ja nie mam pojęcia jaki mój Kacperek jest duży, bo nawet mi wczoraj usg lekarka nie zrobiła
Rozwarcie mam na opuszek palca czyli w zasadzie żadne, skurcze miałam w nocy co 8-12 minut ale i co 17, są też znośne, więc to tylko przepowiadające. Czuję się jak napompowany balon, ale wolę aby Synuś jeszcze dojrzał w brzuszku, zobaczymy. Dziś odstawiam luteinę i magnez więc wszystko się może zdarzyć
W domu jeszcze przygotowania, ja dopiero pakuję torbę więc nie do końca jesteśmy gotowi
Pozdrawiam Mamusie serdecznie
betinka, kark, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
Ja w nexcie widzialam juz takie piekne rzeczy dla synka ze jak tam wpadne kupowac na chrzciny ubranka to wolam mnie nie wyciagna
Afrykanka masz racje...tez to przechodzilam ze same ciuszki dla dziewczynekno i w zasadzie tak jest ze dla kobiet/ dziewczynek jest wiecej ale chlopcow tez mozna super ubrac
Pochwal sie fryzurka
-
Hmmm... Ja też na początku myślałam, że dziewczynki to można ekstra ubrać, a dla chłopców to kiła. Ale teraz, jak już zaczęłam kupować ciuszki dla mojego bąka, to zmieniłam zdanie
Chłopaków też można super ubrać, a fanką sukienek jakoś nie jestem.
Io, wiesz, chrzest to chrzest, księża też w sukienkach chodzą...
A co do celulitu - zajebista jest rolka do masażu taka z wypustkami. Kosztuje grosze, a bardzo dobrze pobudza krążenie i rozbija celulit dzięki temu.Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualnychlopcow mozna fajnie ubrac
sama czesto przechodze kolo dzialu chlopiecego np. f&f, no cuda same!!
A moja Maja nawet nie ma 1 sukienkinarazie
Ja będę się farbować przed 13stym wrzesnia. Odrazu lepiej poczujeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 19:54
-
nick nieaktualnytak, w nexcie sa cudne rzeczy, kupilam tam sporo ale akurat byla wyprzedaz bo bym zbankrutowala, nie jest tam zbyt tanio
ja bardzo lubie jak chlopczyki sa ubrani jak tacy mali mezczyzni, ja nie mowie ze niemowleta ale tak jak juz maja 8 m + .
Kupywalam kuzynce w uk wlansie takie ciuszki dla synka kilka miesiecy temu, duzo osob pytalo m in w sklepie sasiednim, skad ona ma takie ciuszki bo tak slicznie i gustownie go ubiera!!I tutaj uklon w strone cioci Karolinki czyli mnie heh:)
ktoras tam pisala o takich czapkach chlopiecych chyba wiem o jakie chodzi ala kaszkiecik mnie tez wkurzaja, rzecz gustu oczywiscie ale w zyciu bym synowi nie zafundowala takiej !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 20:06