Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Black luna oj aż tak dobrze nie jest. Może nie widać ale mam worki pod oczami bo w nocy spałam 3h i oczywiście budziłam się co 20 min na siku. A potem zalało mnie w łóżku i jestem cała spocona ale dobrze mi jak leżę i się nie ruszam wiec olać prysznic :p
Paula55, BlackLuna, jovi81 lubią tę wiadomość
-
Tak sobie myślę że seks chyba rzeczywiście przyspiesza akcje. U nas nic nie było przez długi czas a wczoraj nagle nas wzięło na amory przed zaśnięciem i bum :p
deidre, JustyśkaG, Io, JagoodkaK, verynice, BlackLuna, Tysia87, EmiBam, akuszerka89, jovi81, justyna14, betinka, afrykanka, karm3lka, Patu lubią tę wiadomość
-
Nelus wrote:Tak sobie myślę że seks chyba rzeczywiście przyspiesza akcje. U nas nic nie było przez długi czas a wczoraj nagle nas wzięło na amory przed zaśnięciem i bum :p
To ja nie będę na razie się tuli do M.najpierw spakuję torbę
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
Nelus wrote:Tak sobie myślę że seks chyba rzeczywiście przyspiesza akcje. U nas nic nie było przez długi czas a wczoraj nagle nas wzięło na amory przed zaśnięciem i bum :p
Nieopatrznie powiedziałam to mężowi i powiedział, że najszybciej na seks mogę liczyć w czwartekEwi25, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
My najpierw mieliśmy 1,5 tyg posuchy bo ja miałam te przeboje z żołądkiem i jakoś nie byłam w nastroju do amorów, a potem się okazało, że szyjka się skróciła i mam rozwarcie i już nie było wolno. Teraz gin powiedziała, że niby mogę, ale że w efekcie pewnie urodzę szybciej więc wstrzymujemy się chociaż do tego 38 tygodnia.
-
Ewi25 wrote:a to nie mozecie czy wam się nie chce?
Ewi25 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Witajcie Mamuśki
Nelus : ale wieści, trzymam kciuki mocnoooooooo
Le'nutka : pomęczę Cię na privie za jakiś czas a teraz jeszcze raz gratuluję i cieszę się że jesteś w możliwie dobrej formie
Ja za tydzień o tej porze będę obgryzać ściany z nerwów chyba że Franio wytnie mi do tego czasu taki numer jak Livka Nelus
Byłam wczoraj na grilu u mojej znajomej położnej. Też sama miała cc 5 lat temu i ogólnie mówi że cc to sprawa bardzo indywidualna i że kobiety bardzo różnie ją znoszą. Ona sama miała spore problemy bo macica nie chciała sie sama oczyścić po cc. Walczyła też długo o mleko i powiedziała że poleca femaltiker ale jeszcze bardziej pastylki homeopatyczne RICINUS COMMUNIS 5CH. Walczyła ostro przez 2 tygodnie i potem spokojnie karmiła piersią przez 7 miesięcy.
U mnie odliczanie czas zacząć - został tydzień. -
Nenka co to za biustonosz sportowy? Sprawiłabym sobie taki
rezydencja malucha zacna:-)
Nelus miło sie patrzy na ciebie taka szczęśliwa:-) az nie moge sobie wyobrazic jakie szczęście bedzie z ciebie biło jak już Livka bedzie w twoich ramionach:-) oby jak najszybciej!
A rozwarcie na ile cm juz masz?
Ja czekam az jutro przyjdzie szlafrok z koszula, wrzucam do prania i tez zaczynam z mężem igraszki bo ostatnio mieliśmy przerwę on sie boi a i ja nie chciałam bo nie miałam jeszcze wszystkiego dla malucha. Spakuje do końca torbę i możemy działać i szczerze mam nadzieje ze u mnie to zadziała tak jak u Nelus