X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black luna oj aż tak dobrze nie jest. Może nie widać ale mam worki pod oczami bo w nocy spałam 3h i oczywiście budziłam się co 20 min na siku. A potem zalało mnie w łóżku i jestem cała spocona ale dobrze mi jak leżę i się nie ruszam wiec olać prysznic :p

Paula55, BlackLuna, jovi81 lubią tę wiadomość

201703012752.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia ja mam super placek ale nie mam przepisu :P musze mame przycisnac o niego :) to chalwowiec.
    Ciemne ciasto, krem chalwowy w kawaleczkami bezy w srodku masy. Skubaniec slodki, latwy i ja potrafie zjesc kilka kawalkow naraz :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Nelus Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie myślę że seks chyba rzeczywiście przyspiesza akcje. U nas nic nie było przez długi czas a wczoraj nagle nas wzięło na amory przed zaśnięciem i bum :p

deidre, JustyśkaG, Io, JagoodkaK, verynice, BlackLuna, Tysia87, EmiBam, akuszerka89, jovi81, justyna14, betinka, afrykanka, karm3lka, Patu lubią tę wiadomość

201703012752.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe pięknie wyglądasz a już niedługo i Livka zobaczy jaka mamuska naturalna bez makijażu :P
    No i życzę szybkiego porodu te 4 godziny lepiej brzmią :)

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Tak sobie myślę że seks chyba rzeczywiście przyspiesza akcje. U nas nic nie było przez długi czas a wczoraj nagle nas wzięło na amory przed zaśnięciem i bum :p

To ja nie będę na razie się tuli do M. :P najpierw spakuję torbę :P

JagoodkaK lubi tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Io Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:

Nieopatrznie powiedziałam to mężowi i powiedział, że najszybciej na seks mogę liczyć w czwartek :P

Ewi25, akuszerka89 lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj ja juz jakis czas zaprzestalam igraszkowania :P tego sie wlasnie balam :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• verynice Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie dziś mam zamiar z mężem poserduszkowac bo chyba 2 miesiącach celibatu :) maz chodzi od rana jak kogucik :) ciekawe czy u mnie się coś ruszy..

akuszerka89, magdzia26 lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku ale macie długie te przerwy, my najdłuższą mieliśmy 3 tyg i pare dni ale wtedy mąż był na węgrzech w pracy :) a tak to jak jest w domu to tak co 3 dzień się seksowaliśmy :)

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 długą przerwę to ja mam.będzie około 9 miesięcy:-)i to ostatnia rzecz na jaką mam ochotę:-)

verynice lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • EmiBam Przyjaciółka

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Neluś wytrwałości już chwile Cie dzielą od tulenia Maleństwa.I ja torbę chyba spakuje ;D,bo maluchy niecierpliwe do końca czekać nie chcą w brzuszkach.

relgo7esxzrgdft3.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My najpierw mieliśmy 1,5 tyg posuchy bo ja miałam te przeboje z żołądkiem i jakoś nie byłam w nastroju do amorów, a potem się okazało, że szyjka się skróciła i mam rozwarcie i już nie było wolno. Teraz gin powiedziała, że niby mogę, ale że w efekcie pewnie urodzę szybciej więc wstrzymujemy się chociaż do tego 38 tygodnia.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Ewi25 długą przerwę to ja mam.będzie około 9 miesięcy:-)i to ostatnia rzecz na jaką mam ochotę:-)

a to nie mozecie czy wam się nie chce? ;)

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:
    a to nie mozecie czy wam się nie chce? ;)
    W 1 trymestrze nie mogliśmy,a teraz to ja kompletnie,ale to kompletnie nie mam ochoty:-)a Michał się boi że coś może się złego stać i biedny chopina nawet nie nalega.tylko raz w tygodniu oblicza kiedy będzie można:-D

Ewi25 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • jovi81 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mamuśki :)
    Nelus : ale wieści, trzymam kciuki mocnoooooooo :)

Le'nutka : pomęczę Cię na privie za jakiś czas a teraz jeszcze raz gratuluję i cieszę się że jesteś w możliwie dobrej formie :)

Ja za tydzień o tej porze będę obgryzać ściany z nerwów chyba że Franio wytnie mi do tego czasu taki numer jak Livka Nelus :)

Byłam wczoraj na grilu u mojej znajomej położnej. Też sama miała cc 5 lat temu i ogólnie mówi że cc to sprawa bardzo indywidualna i że kobiety bardzo różnie ją znoszą. Ona sama miała spore problemy bo macica nie chciała sie sama oczyścić po cc. Walczyła też długo o mleko i powiedziała że poleca femaltiker ale jeszcze bardziej pastylki homeopatyczne RICINUS COMMUNIS 5CH. Walczyła ostro przez 2 tygodnie i potem spokojnie karmiła piersią przez 7 miesięcy.

U mnie odliczanie czas zacząć - został tydzień.

https://www.maluchy.pl/li-69787.png
    xvg47yr.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka co to za biustonosz sportowy? Sprawiłabym sobie taki :-) rezydencja malucha zacna:-)

Nelus miło sie patrzy na ciebie taka szczęśliwa:-) az nie moge sobie wyobrazic jakie szczęście bedzie z ciebie biło jak już Livka bedzie w twoich ramionach:-) oby jak najszybciej!
    A rozwarcie na ile cm juz masz?

Ja czekam az jutro przyjdzie szlafrok z koszula, wrzucam do prania i tez zaczynam z mężem igraszki bo ostatnio mieliśmy przerwę on sie boi a i ja nie chciałam bo nie miałam jeszcze wszystkiego dla malucha. Spakuje do końca torbę i możemy działać i szczerze mam nadzieje ze u mnie to zadziała tak jak u Nelus :-)

atdci09kamv7205a.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sportowy kupilam sobie ostatnio i juz z niego nie wyjde chyba jest mega wygodny

moj M tez boi sie ze mna serduszkowac ale od 38 juz mj nie odpuszcze :)

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kochana gdzie sobie taki zakupilas? Bo tez sobie kupie do chodzenia po domku :-)

atdci09kamv7205a.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w chinskim markecie tam taki znalazlam :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj tak... Sportowe staniki- chwala tym cudom :P
    Ja wczesniej takowych nigdy nie nosilam bo gdzie na te moje groszki a teraz to ulubiona czesc mojej garderoby po domciu :)

Nanka nooo brzuch okazaly ;) ale bardzo dobrze wygladasz :)

dba lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 1711 1712 1713 1714 1715 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ