Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja mam tez sporotwe ale takie ktora kiedys mi link podsylala
jeden bezowy idrugi czarny(z pepco) wygodne,o wiele fajniejsza swoboda ale cycko wnie trzymaja tak i sa rozlazle, nie lubie tego ale w ciazy jednak stawiam na wygode. W upaly w sam raz. Musze dokupic tylko do karmienia staniki
-
Tysia87 wrote:Ewi ale masz staniki czy majtki
ja te swoje uwielbiam a całe 6 zł jeden kosztował.
taki co wstawiłam na fbl zdjęcia
on nie jest typowy sportowy bo prawdziwe sportowe to też mam ale za 70 zł żeby dobrze trzymały biust podczas ćwiczeń czy biegania a ten to taki zwykły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Majeczka tak mi najlepiej
w sumie moj tez za wolnoscia dla cycow 
Nie mam duzych wiec sie nie boje ze obwisna
hehe 
oj mi tez... w sumie od wielu wielu lat po domku smigam sobie bez. Duzych cyckow tez nie mam. a jak cos to push up na wyjscia i sa git
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nelus moje gratulacje trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie hehe wyglądasz ślicznie

A ja mam mdłości jak na początku ciąży znowu wymiotuję
i mogę cały czas spać ale tylko w dzień bo w nocy męczą mnie skurcze i figle malego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 19:51
-
Majeczka ja tez czekam do 6.09 z gwalceniem haha. Akurat 2 tyg

Chyba ze jutro powiedza ze czas Tiago dobiegl konca w brzuszku to gwalt zaczne jutro
Dba wiem wlasnie... Boje sie tego okropnie!!! Zastanawiam sie czy mozna cos zrobic zeby zapobiec temu?? Nie chce miec flakow zamiast piersi

-
Paula55 wydaje mi się że niestety nie da się nic zrobić
ja pierwszego synka niewiele karmiłam (niestety), a biust i tak trochę obwisł. Smarowałam go, nosiłam stanik a i tak nic to nie dało. A teraz chciałabym karmić i wtedy nie można się za bardzo smarować (dziecko ma czuć nasz zapach), więc nie wiem jak biust będzie wyglądał

u Nas kolejne tygodnie posuchy nooookieeeedy to się skończy.. eh