Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja mam tez sporotwe ale takie ktora kiedys mi link podsylala
jeden bezowy idrugi czarny(z pepco) wygodne,o wiele fajniejsza swoboda ale cycko wnie trzymaja tak i sa rozlazle, nie lubie tego ale w ciazy jednak stawiam na wygode. W upaly w sam raz. Musze dokupic tylko do karmienia staniki
-
Tysia87 wrote:Ewi ale masz staniki czy majtki
ja te swoje uwielbiam a całe 6 zł jeden kosztował.
taki co wstawiłam na fbl zdjęciaon nie jest typowy sportowy bo prawdziwe sportowe to też mam ale za 70 zł żeby dobrze trzymały biust podczas ćwiczeń czy biegania a ten to taki zwykły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Majeczka tak mi najlepiej
w sumie moj tez za wolnoscia dla cycow
Nie mam duzych wiec sie nie boje ze obwisnahehe
oj mi tez... w sumie od wielu wielu lat po domku smigam sobie bez. Duzych cyckow tez nie mam. a jak cos to push up na wyjscia i sa gitPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nelus moje gratulacje trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie hehe wyglądasz ślicznie
A ja mam mdłości jak na początku ciąży znowu wymiotujęi mogę cały czas spać ale tylko w dzień bo w nocy męczą mnie skurcze i figle malego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 19:51
-
Majeczka ja tez czekam do 6.09 z gwalceniem haha. Akurat 2 tyg
Chyba ze jutro powiedza ze czas Tiago dobiegl konca w brzuszku to gwalt zaczne jutro
Dba wiem wlasnie... Boje sie tego okropnie!!! Zastanawiam sie czy mozna cos zrobic zeby zapobiec temu?? Nie chce miec flakow zamiast piersi
-
Paula55 wydaje mi się że niestety nie da się nic zrobić
ja pierwszego synka niewiele karmiłam (niestety), a biust i tak trochę obwisł. Smarowałam go, nosiłam stanik a i tak nic to nie dało. A teraz chciałabym karmić i wtedy nie można się za bardzo smarować (dziecko ma czuć nasz zapach), więc nie wiem jak biust będzie wyglądał