Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia, dużo wiary i nadziei teraz na pewno się uda trzymam mocno kciuki
nelus, bądź dzielna mamusiu wszystko wynagrodzi ci mała kruszynka którą już za jakiś czas połoza ci na brzuszku
ej kobitki zapodajcie jakimś sprawdzonym przepisem na ciasto z jabłkami czy tez jabłecznik, tak mi smaka narobiłyście że dzisiaj zrobiłam tę karpatkę wg przepisu betinki i faktycznie krem wyszedł rewelka dzięki za przepis betibetinka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
BlackLuna wrote:ej kobitki zapodajcie jakimś sprawdzonym przepisem na ciasto z jabłkami czy tez jabłecznik, tak mi smaka narobiłyście że dzisiaj zrobiłam tę karpatkę wg przepisu betinki i faktycznie krem wyszedł rewelka dzięki za przepis beti
Ja UWIELBIAM ten:
http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy-ciasta-ucierane/587-przepis-na-zydowski-jablecznik
Robi się megaszybko i jest naprawdę przepyszny.BlackLuna lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
betinka, dzięki za przegrzebanie internetu
To ze spokojem bierzemy Engerixa
Ja za chwilę zmykam próbować usnąć przed jutrem...
Młody miał tydzień temu na usg ok. 3300 g - ciekawe ile jutro będzie. Dam znać jak mnie już pozszywają.betinka, BlackLuna, akuszerka89, JagoodkaK, kark lubią tę wiadomość
-
deidre wrote:betinka, dzięki za przegrzebanie internetu
To ze spokojem bierzemy Engerixa
Ja za chwilę zmykam próbować usnąć przed jutrem...
Młody miał tydzień temu na usg ok. 3300 g - ciekawe ile jutro będzie. Dam znać jak mnie już pozszywają.
Kochana, tylko nie zapomnij jak przyjedziecie do szpitala od razu powiedzieć, że nie zgadzasz się na szczepienie Euvaxem, bo często szczepią bez pytania!
POWODZENIA jutro!!! Trzymam za Was mocno kciuki! Daj znać jak już będziesz w stanie, albo chociaż do dziewczyn smsa wyślij, to nam przekażą jak poszłodeidre lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
betinka wrote:Kochana, tylko nie zapomnij jak przyjedziecie do szpitala od razu powiedzieć, że nie zgadzasz się na szczepienie Euvaxem, bo często szczepią bez pytania!
POWODZENIA jutro!!! Trzymam za Was mocno kciuki! Daj znać jak już będziesz w stanie, albo chociaż do dziewczyn smsa wyślij, to nam przekażą jak poszło
Mam internety w telefonie więc nie powinno być problemu z bezpośrednią relacją.
No chyba że odpłynę ze zmęczenia bo nie wróżę sobie przespanej nocybetinka lubi tę wiadomość
-
Io wrote:Kurcze, ale się ta biedna Nelus namęczy. Myślałam, że już dawno będzie po wszystkim. Ciekawe jakie ma rozwarcie.
Edit: Deidre - powodzenia!
Neluś już może być po wszystkim, tylko np ma teraz córeczkę pierwszy raz na piersi, więc odłożyła telefonIo lubi tę wiadomość
-
deidre, postaraj się porządnie wyspać przed jutrem będziemy trzymać kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i bez komplikacji
betinka, dzięki wielkie nie pamiętam kiedy ostatni raz robiłam ciasto z jabłkami a teściowa tyle tego naznosiła ze coś muszę z tym zrobićkompot już jest, jutro ciasto a z reszta się zobaczy
deidre lubi tę wiadomość
-
Wcale ci sie nie dziwie kazda z nas wiedząc ze jutro zobaczy swoje dziecię pewnie oka nie mogłaby zamknąć. A na ktora godzinę masz planowane cięcie?
deidre wrote:Mam internety w telefonie więc nie powinno być problemu z bezpośrednią relacją.
No chyba że odpłynę ze zmęczenia bo nie wróżę sobie przespanej nocy -
Ja tak na szybko, dzisiaj ostatnia noc w szpitalu i pierwsza z Julkiem i M. Trzymajcie za nas kciuki, pokarmu niestety mam bardzo niewiele wiec dokarmiamy go butelka (ale to wtedy jak mimo ssania piersi Julek sie mega wkurza i zaczyna płakać baaaaardzo) Położna powiedziała ze mam nie używać laktatora i ze w 4-5 dobie powinno moje mleko sie rozhulac (nie wiem jak to sie pisze:)) a Maly ma tylko oczko ropiejace co tez go denerwuje bo otworzyć nie moze wiec neonatolog dała gentamycyne w kropelkach. Julus zasnął u mnie wlasnie słodki taki kochany
napiszcie w skrócie co tam u was, któraś urodziła?
a i rana po cc ładnie sie goi wiadomo ze boli ale jest o niebo lepiej niz wczoraj, sama moge wstać, wziąć Julka, iść do łazienki. Tylko plecy bola od szpitalnego łóżka - chce juz na moj materacyk) ale mowię wam wszystkie boleści nie sa wazne jak taki cud patrzy na was
)
Io, deidre, betinka, BlackLuna, Ewelcia, nenka, akuszerka89, Diabla85, Tysia87, magdzia26, kark, justyna14, dba, Gosia19, jovi81, Patu lubią tę wiadomość